"Боклуци" - предварителен изпит по журналистика

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Triumpha
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Re: "Боклуци" - предварителен изпит по журналистика

Мнение от Triumpha »

Така като гледам... май аз ще съм първата щастлива кандидат-студентка, прясно научила оценката си, която ще си сподели радостта. Според мен темата беше приятна, защото позволяваше различни тълкувания. Това с прехода е безумна сухарщина, въпреки че май не са много хората, които мислят като мен. Аз лично също се забих във въпроса със сметта и липсата на култура, както и за боклуците в обществото, но го обърнах на хумор и ирония и след всичките притеснения дали не съм писала пълни глупости имам 5.50! :cheers: Да не говорим, че отидох на предварителния без АБСОЛЮТНО никаква подготовка, при това с температура и зверска хрема и им подсмърчах на главите на другите през цялото време и въпреки това изкарах :compress: Не е нужно отсега да ни побеляват косите от тревоги, така че го раздавайте спокойно и позитивно ;)
...Takin' a loss?
Not a chance in your life
If being fresh is wrong, I don't wanna be right...
Аватар
pepso
От дъжд на вятър
Специалност: кандидат-студент за ФЖМК
Курс: кандидат-студент

Мнение от pepso »

Triumpha ти си някакво божество!!! :D :o :)
C'uz when u try hard, is when u die hard! Kanye West

Изображение We'll keep flying our red flags high, c'uz Manchester United will NEVER die !
Аватар
kori
Постоянно присъствие
Специалност: журналистика
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от kori »

аз да предложа преди и/или след редовния изпит да се сберем и да идем на кафе и/или бира. едно условие имам - без да говорим за изпита, темата и кой какво писал итн
Аватар
Carmilla
Пишете, о, братя
Специалност: Журналистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Carmilla »

Това с форумната среща го пробвахме няколко пъти... ама нещо не се получи:) Дано следващият път бъде по-успешен от предходните, макар че аз сигурно няма да се явявам на редовния... И най-важното - дано от октомври ни се "налага" често да се срещаме ;)
..Аз съм само прашинка в човешката лудост...и все пак добра прашинка...поне си следвам корените..
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”