Френска филология

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Заключено
Аватар
PrincessSuperstar
Драскач

Мнение от PrincessSuperstar »

Ние трябваше да имаме при Лазаров тази година, но нещо той отсъстваше и - слава Богу- имахме с Ласкаров, и така ще е до края на годината. Та с Лазаров сме имали един час само, в който ни питаше за значението на думи като sentiment, emotion, passion и с голямо задоволство констатираше факта, че ги знаем :shock:
А това за котките и аз съм го чувала 8)
За мен Ласкаров е адски добър преподавател и много се кефя, че и тази година сме с него.
Аватар
nestea
Пишете, о, братя

Мнение от nestea »

Crematory написа:аааа Пешо!
Пешо е пич! Егати отвеяния човек...Работи страшно бавно!Абсолютен шемет.Много приятно си почивах при него...Доколкото знам от един приятел, който му е съсед, живее с майка си и 40 котки...Или не бяхя 40...Все едно, много котки:) И си мъкне винаги един голям речник в ръчната чанта :shock:

Явно е доста колоритна личност:) Сигурно ще е интересен :D Ласкаров ни даде домашно за след сесията, но сега като няма да ни е той питам се дали да го пиша. Лазаров прави ли проблеми за домашните? Стриктен ли е в това отношение?
"Богат е не този, който има най-много, а този, който се нуждае от най-малко"
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Ми...не бих казала...той може и въобще да не си спомни дали ви е дал домашна :lol: Но не се е карал , ако някой дойде без домашно.И пише по много точки на преводите. Няма изпитване всеки час като при Ласкаров :D
Аватар
nestea
Пишете, о, братя

Мнение от nestea »

Crematory написа:Ми...не бих казала...той може и въобще да не си спомни дали ви е дал домашна :lol: Но не се е карал , ако някой дойде без домашно.И пише по много точки на преводите. Няма изпитване всеки час като при Ласкаров :D

Ех, супер :D Мерси :wink:
Crematory
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Да ви се оплача...Програмата ми във вторникм сряда и четвъртък е от 8 до 18...10 часа :shock: Днес съвсем ме зомбираха и се чупих от последното. :roll: Но поне имам свободни понеделник и петък :lol:
Аватар
PrincessSuperstar
Драскач

Crematory написа:Да ви се оплача...Програмата ми във вторникм сряда и четвъртък е от 8 до 18...10 часа :shock: Днес съвсем ме зомбираха и се чупих от последното. :roll: Но поне имам свободни понеделник и петък :lol:
Ау, горките вие:) Наистина много кофти програма, ние така бяхме миналия семестър. Само дето ние си имахме часове и в петте работни дни. :roll: Май няма да ти е леко :angry7:
Crematory
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Хич, вече се чувствам като изцеден лимон. Отгоре на всичко сме само около 20 човека, от които ходим не повече от 10-12 и всичките експозета и на трите семинара ще трябва все ние да ги правим :shock: Въобще, с тоя Еразмус съвсем ни объркаха колжките... :roll:
Аватар
PrincessSuperstar
Драскач

Е, запретвайте ръкави и се гответе за битки :whdat:
Аватар
nestea
Пишете, о, братя

Мнение от nestea »

Crematory написа:Хич, вече се чувствам като изцеден лимон. Отгоре на всичко сме само около 20 човека, от които ходим не повече от 10-12 и всичките експозета и на трите семинара ще трябва все ние да ги правим :shock: Въобще, с тоя Еразмус съвсем ни объркаха колжките... :roll:
Колко души отидоха по тая програма във Франция? Материала тоя семестър ми се вижда ужасен, толкова много домашно ни дадоха още първата седмица, че се чудя що за хора са тия преподаватели :roll:
Заковала съм успеха от 1 семестър на 5.00 и се чудя дали да подам молба за стипендия :?: :roll: Вие какво ще кажете, има ли шанс да се уредя :P :roll: А кога трябва да ги даваме тия молби, какви са сроковвете, че пред отдел стипендии днес първо имаше много хора, пък в 15ч като отидох вече си бяха тръгнали, а отвън нищо не пише. :?
Аватар
PrincessSuperstar
Драскач

Естествено, че ще подадеш молба;) Те ще изнесат съобщение със сроковете за стипендиите скоро, да мине плащането на таксите:)
Аз този семестър няма да взимам :cry: С тая литература...
Ау, чакайте да ви кажа изненада... Цанева сега пак ни преподава, по морфосинтаксис води упражненията и... Супер нормално се държи, даже мило и добронамерено, което изуми мен и всичките ми колеги :shock: Светът върви към по-добро, да знаете :lol:
Аватар
nestea
Пишете, о, братя

Мнение от nestea »

PrincessSuperstar написа:Естествено, че ще подадеш молба;) Те ще изнесат съобщение със сроковете за стипендиите скоро, да мине плащането на таксите:)
Аз този семестър няма да взимам :cry: С тая литература...
Ау, чакайте да ви кажа изненада... Цанева сега пак ни преподава, по морфосинтаксис води упражненията и... Супер нормално се държи, даже мило и добронамерено, което изуми мен и всичките ми колеги :shock: Светът върви към по-добро, да знаете :lol:

Значи и при вас е била мила. :shock: Леле не ми се вярваше. Преди не беше така добронамерена,а тая седмица за първи път ми беше приятно в часа й :D И на колегите така им се видя, даже тя ни предложи да ни даде значението на някои думи от домашното, за да ни улесни :D Много приятна изненада :!: :D Дано е все такава и за напред :wink:
Аватар
PrincessSuperstar
Драскач

Стават чудеса не само по Коледа :laughing8:
Аватар
nestea
Пишете, о, братя

Мнение от nestea »

PrincessSuperstar написа:Стават чудеса не само по Коледа :laughing8:
Хихи да, за щастие и дано не е от типа"всяко чудо за 3 дена" :lol:
Аватар
pi4
Легендарен флуудър

Мнение от pi4 »

Колега,както видя статистиката е,че по латински няма нито 1 скъсан;)
Изображение
http://andreasite.eu/
http://payner.bg/
http://planeta.tv/
http://store2.data.bg/emiliafans/
http://www.kamelia-online.com/
Иванина-най-достойна да спечели Big Brother4
9.12,зала 1 на НДК,19ч.-7 години Планета тв
Аватар
nestea
Пишете, о, братя

Мнение от nestea »

pi4 написа:Колега,както видя статистиката е,че по латински няма нито 1 скъсан;)
Което ме радва, макар че тя се заканва да не пусне всички 2 семестър. Щяла да бъде по-строга, ще доживеем да видим :lol: Ти коя година си? :wink:
Заключено

Обратно към “Студенти - общ форум”