hromatid написа:Мерси.Пожелавам на всички ако не сега, лятото да изкарат за желаната специалност
по кое писа?
и какво точно ако не е тайна, интересно ми е да знам какво си написал, да го сравян с моето и да видя какво толкова съм сгрешила или ненаписала че да ми пишат три ...
Хахаха аз точно преди тоя изпит го бях дал мързеливо и отидох ей така, щото съм дал 20 лева, пък и още една разходка до София си е. Писах по втората тема около 2 листа и не бях особено доволен от написаното, щото и предната вечер стоях до 2 часа на репетиция, ама имам 4 и съм доволен. За другия изпит ще взема да понауча нещо, пък може и повече да изкарам ;D В момента само ме е яд, че не отидох на националния кръг на олимпиадата, заради изпита по журналистика, на който имам 3,50, но нищо :]
Something more than ink on a page, on a shirt, on the back of my hand.
Something written in stone, words we wrote in stone!
deny_s написа:Оф, аз сега се връщам от екскурзията с класаа и гледам 3.63 по литература. На редовния-повече!П.С. Дано се падне Гео
И аз искам Гео
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят.. Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават... Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
Оф,абе вие нормални ли сте?? Изписахте 10 страници със злобни забележчици!Момичето ви казва как трябва да се пише, вие й се дракате. Като толкова се чудите защо имате такава или онакава оценка, да бяхте отишли да си видите работите и да получите разяснение. Аз отидох и съм много доволна, защото ми обесниха какво точно не ми е наред с писането и как мога да го поправя. Разясняващите бяха страшно любезни, друг е въпросът, че не липсваха и кандидат-студенти, които да мрънкат, да се оплакват и да спорят. Нали все пак ние сме си ги изкарали тези оценки. Да, проверяващите може да имат високи критерии, но това е СУ, ако не ви харесва - забити унита в България бол.
hromatid, евала! На мен също ще ми е много интересно да разбера какво си писал.
deny_s написа:Оф, аз сега се връщам от екскурзията с класаа и гледам 3.63 по литература. На редовния-повече!П.С. Дано се падне Гео
А на теб за какво ти е тая литература, гледай си английския, че те искам за колежка
Хах ами ще видим какво ще стане.Май взех да се ориентирам повече към право,че за тези международни отношения все лоши отзиви получавам.
Ааа лесно се отказваш. Те студентите от 3-4 курс само плашат зайците, за да нямат конкуренция А пък иначе лоши отзиви (и не малко) има и за правото. Не ги слушай- запиши това, което ти се учи
Макар да ухаят,
капят цветовете.
Преходно е всичко
в нашия свят.
Днес отивам отвъд-
суетни мечти
не ще ме омайват.