оценките от предварителния по литература
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: оценките от предварителния по литература
ако се явиш и на редовен,коя оценка се зачита?
-
lacuna_coil
- Писаружяк
По-високата. 
- Master_of_Sin
- Живее, за да пише
- Специалност: Унгарска филология
- Курс: първи
по-високата, разбира се .
I'll send you to your maker
I'll send you to your death
Death, nicely crucified...
Death, heads on stakes!
Death, heads on stakes!
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Момиче! Ти изобщо схвана ли какво исках да кажа с предишните постове?
Пак ти казвам! Още по просто! Сигурно се повтарям!
Не смятам ,че съм дотолкова подценен! Даже, по-рано, както казах, съм доволен от себе си, имам 3.50!
Не съм казвал, че нарочно режат! Ти изобщо четеш ли мненията?
Казвам, повтарям се, субективно е!
Днес ще прочета едно есе, няма да ми хареса. След една седмица ще го прочета отново и този път ще ми хареса!
Проверяващите са хора! Хората мислят различно! Хората са зависими и се влияят! Хората, до един, са субективни и променливи! Проверяващите не са виновни, тъй като и те са хора!
Не е конспирация, просто хората не са идеални, изпита не е идеален, изпита не е по-точни оказания, тук не важи 1+1=2!
Пак ти казвам! Още по просто! Сигурно се повтарям!
Не смятам ,че съм дотолкова подценен! Даже, по-рано, както казах, съм доволен от себе си, имам 3.50!
Не съм казвал, че нарочно режат! Ти изобщо четеш ли мненията?
Казвам, повтарям се, субективно е!
Днес ще прочета едно есе, няма да ми хареса. След една седмица ще го прочета отново и този път ще ми хареса!
Проверяващите са хора! Хората мислят различно! Хората са зависими и се влияят! Хората, до един, са субективни и променливи! Проверяващите не са виновни, тъй като и те са хора!
Не е конспирация, просто хората не са идеални, изпита не е идеален, изпита не е по-точни оказания, тук не важи 1+1=2!
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
Затва ходете да кандидатствате с математика

For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
АХаха да, вярно е!:mrgreen: 
- Master_of_Sin
- Живее, за да пише
- Специалност: Унгарска филология
аз вече съжалявам че нищо не знам и нищо не зацепвам от математика..наистина с такъв предмет щеше повече да ми провърви!
I'll send you to your maker
Death, heads on stakes!
Death, heads on stakes!
- Варненец
- Пишеща машина
- Специалност: журналистика
Тука някакви хора ми развиват ксонпиррации,че разбираш ли не било субективно и,ако си писал идеално нямало как да не се оцени-НЕ ИМА КАК ДА НЕ СЕ ОЦЕНИ-ей ма на аз ставам след 30 години преподавател в Су(недай си боже никога не искам да става,но ми трябва за примера) и сядам да чета умотворенията на хората...
Да,ама съм се скарал с жена си,детето пак е сгафило в училище,любимия ми отбор вчера са го опукали здравата(примерно) и деня не ми не добър-чета една,втора,трета,десета,стотна творба и вече ми втръсва-вие как мсилите драги-дали няма да занижа оценките,а????
Ай стига сте говорили врели некипели-може да напишеш нещо не много стойсностно и да имаш не лоша оценка,а може и нещо гениално да е,но отсреща да седи чукундур за когото това са глупсоти-understend my????
Не казвам,че,ако си учил няма да даде резултат,но не разчитайте само на това!!!!!
Плюс това аз смятам,че в случая оценката ми е напълно реална-предвид факта,че имам прекалено груби фактологически грешки.
Но не съм склонен да защитя тезата,че видиш ли ниските оценки винаги има защо да се пишат и,че всичко е прозрачно-не не е!!!
Да,ама съм се скарал с жена си,детето пак е сгафило в училище,любимия ми отбор вчера са го опукали здравата(примерно) и деня не ми не добър-чета една,втора,трета,десета,стотна творба и вече ми втръсва-вие как мсилите драги-дали няма да занижа оценките,а????
Ай стига сте говорили врели некипели-може да напишеш нещо не много стойсностно и да имаш не лоша оценка,а може и нещо гениално да е,но отсреща да седи чукундур за когото това са глупсоти-understend my????
Не казвам,че,ако си учил няма да даде резултат,но не разчитайте само на това!!!!!
Плюс това аз смятам,че в случая оценката ми е напълно реална-предвид факта,че имам прекалено груби фактологически грешки.
Но не съм склонен да защитя тезата,че видиш ли ниските оценки винаги има защо да се пишат и,че всичко е прозрачно-не не е!!!
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
Айде бе, хораkecka написа:ако се явиш и на редовен,коя оценка се зачита?
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
Споко, след два дена пак някой ще се намери да питаILOVEME написа:Айде бе, хораkecka написа:ако се явиш и на редовен,коя оценка се зачита?Мислех си, че наистина тук има интелигентни хора (или поне средностатистическа интелигентност).... Писна ми всеки 3-ти да пита коя от двете оценки се зачита, при положение, че го пише на 1001 места във форума, както и в справочника и къде ли още не..... Преди да попитате нещо, поне си направете труда да се поинтересувате егати..... ИМА ПРЕДВАРИТЕЛЕН И РЕДОВЕН ИЗПИТ....ПО-ВИСОКАТА ОЦЕНКА УЧАСТВА В БАЛООБРАЗУВАНЕТО (НЕЗАВИСИМО ДАЛИ Е ОТ ПРЕДВАРИТЕЛНИЯ, ИЛИ ОТ РЕДОВНИЯ ИЗПИТ).......А дано вече всеки е разбрал...
![]()
For a moment your eyes open and you know
Знам....За жалост е такаEtiainen написа:Споко, след два дена пак някой ще се намери да питаILOVEME написа:Айде бе, хораkecka написа:ако се явиш и на редовен,коя оценка се зачита?Мислех си, че наистина тук има интелигентни хора (или поне средностатистическа интелигентност).... Писна ми всеки 3-ти да пита коя от двете оценки се зачита, при положение, че го пише на 1001 места във форума, както и в справочника и къде ли още не..... Преди да попитате нещо, поне си направете труда да се поинтересувате егати..... ИМА ПРЕДВАРИТЕЛЕН И РЕДОВЕН ИЗПИТ....ПО-ВИСОКАТА ОЦЕНКА УЧАСТВА В БАЛООБРАЗУВАНЕТО (НЕЗАВИСИМО ДАЛИ Е ОТ ПРЕДВАРИТЕЛНИЯ, ИЛИ ОТ РЕДОВНИЯ ИЗПИТ).......А дано вече всеки е разбрал...
![]()
- вечен студент
- Форумозавър Рекс
- Специалност: философия (СУ)
Ако на предварителния е изкарал 3.00, а на редовния 2, ще ви кажа какво ще стане: Младежът (или девойката) ще влезе в специалност, в която приемат с нисък бал и когато завърши СУ, ако и на държавния изпит изкара 3.00, има голяма вероятност да стане учител в средното образование... например, по Български език и литература...ILOVEME написа:Както и пак ще се намери някой, който да попита ако има на предварителния нещо различно от 2 и на редовния получи 2, какво става хахахаха
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ахаа вярно е, вярно е!!!вечен студент написа:Ако на предварителния е изкарал 3.00, а на редовния 2, ще ви кажа какво ще стане: Младежът (или девойката) ще влезе в специалност, в която приемат с нисък бал и когато завърши СУ, ако и на държавния изпит изкара 3.00, има голяма вероятност да стане учител в средното образование... например, по Български език и литература...
Охоооооо, виж сега какво направивечен студент написа:Ако на предварителния е изкарал 3.00, а на редовния 2, ще ви кажа какво ще стане: Младежът (или девойката) ще влезе в специалност, в която приемат с нисък бал и когато завърши СУ, ако и на държавния изпит изкара 3.00, има голяма вероятност да стане учител в средното образование... например, по Български език и литература...ILOVEME написа:Както и пак ще се намери някой, който да попита ако има на предварителния нещо различно от 2 и на редовния получи 2, какво става хахахаха
- kori
- Постоянно присъствие
- Специалност: журналистика
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
iloveme, харесва ми отношението между твоя отговор на въпроса за оценката и подписа ти