дано е само неговата, щото иначе не те виждам, ако решиш с мен да говоришhromatid написа:Съжален си. Иронията ти не ми допада.
Бал, бал, бал......
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Anna-Molly
- Пишеща машина
- Курс: първи
Re: Бал, бал, бал......
Life's a game but it's not fair... I break the rules so I don't care...
Най-готЯният ник за всички времена e може би sladko_f4e_15! Едно време в мирка беше тру kvlt. Анчето обаче ще трябва да е sladko_f4e_18/19.Анче, я си смени ника.

- Anna-Molly
- Пишеща машина
ти представяш ли си го тваAgarwaen написа:Най-готЯният ник за всички времена e може би sladko_f4e_15! Едно време в мирка беше тру kvlt. Анчето обаче ще трябва да е sladko_f4e_18/19.Анче, я си смени ника.
- mihaela_a
- Постоянно присъствие
- Специалност: Право-редовно
Нашият бал беше снощи,толкова бързо мина ..
И все-пак -незабравимо 
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Чудесна идеяAnna-Molly написа:aaa аа тоя Бетон ше го убия с тва Лики, да ви приличам на шише автомобилно маслоше го хвана аз на някоя писта него някой път та ше види той
![]()
![]()
И ловец съъъъъм и рибар съм
Навий и хроматида, едва ли ще ти откаже. Принципно имаше една темичка за форум-рейсинг, но си говорехме двама човека.
Аре да се съберем (говоря за всички), какво ще кажете?
п.п. "автомобилните" масла са няколко вида, но да не забелязвам.

- Anna-Molly
- Пишеща машина
няаш проблем, ама аз имам едно "незначително" наказание и нямам още право на шофьорскаБeтон написа:Чудесна идеяAnna-Molly написа:aaa аа тоя Бетон ше го убия с тва Лики, да ви приличам на шише автомобилно маслоше го хвана аз на някоя писта него някой път та ше види той
![]()
![]()
![]()
![]()
Преди час fak ми отказа за пиене, едно рейсче да спретнеме ще ми върне имиджа на
И ловец съъъъъм и рибар съм![]()
Навий и хроматида, едва ли ще ти откаже. Принципно имаше една темичка за форум-рейсинг, но си говорехме двама човека.
Аре да се съберем (говоря за всички), какво ще кажете?
п.п. "автомобилните" масла са няколко вида, но да не забелязвам.
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Какво си направила?
Аз си мислех за картинг, ама Street Racing - още по-гот, стига превъзходството в кубиците и магаретата да не е значително.
И да няма куки по трасето, че щях да си изпатя преди 2 седмици мега яко.
Аз си мислех за картинг, ама Street Racing - още по-гот, стига превъзходството в кубиците и магаретата да не е значително.

- Anna-Molly
- Пишеща машина
дам тва е лошо. Аз се блъснах с една много мощна кола на една писта в ограничителните стени хахаха ама тва ббеше преди 3 години почти .Бeтон написа:Какво си направила?
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
И къде са КАТ в цялата работа?
Как стана? Че е много важно човек да направи анализ на действията си.
Давам примери с последното Гран При в Монако
Задния мост нестабилен - поднесе и се завъртя...
висока скорост (избор на лоша траектория) - голямо центростремително ускорение - бум бам в мантинелата
повреда (най-вече спирачки)
изникнало препятствие
друго?
висока скорост (избор на лоша траектория) - голямо центростремително ускорение - бум бам в мантинелата
изникнало препятствие
друго?

- Anna-Molly
- Пишеща машина
множко ми дойде колата, та по невнимание беше най-общо. КАТ няат нищо общо, ама ДПС имаБeтон написа:И къде са КАТ в цялата работа?
изникнало препятствие
друго?
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Такива неща са недопустими на Стрийт рейсинга. Може да обереш мантинела, стълб, магазин (в населено място)...
Не е приятно.
Трябва да тренираш. И концентрацията, реакциите и преценките. И без теоретична обосновка просто не става - не формули да извеждаш, дето и аз ги мразя, но поне логиката на нещата да е ясна. Именно затова ме пусна днес професора.
Без да знаеш какво е ейпекс на завоя (какъв модерен лаф вкараха), примерно, как действат периферната, инерционната, центробежната сила... няма как да ти се получат нещата.
Който си мисли, че само с въртене на геврека и натискане на педалите става - да си вземе 5-те лева ресто.
За бала ще ходим на Цигов чарк (до Батак) и отсега по интернет разучавам трасето (естествено планинската част) по всевъзможен начин. Дето споменах горе за невестинските завои - питах хора, които са пътували по него, гледах и сателитни карти да се ориентирам за наклоните... Въпроса е колкото се може по-малко разучаването да е в реално време. Разбира се най-добрите времена се постигат на абсолютно познато трасе. И ме питаха – за какво не мина през Бобошево, пътя бил по-кратък. Понятно ми е това, но нямах информация за него.
А знаците от А1 до А4 (дето ги спестяват, а са по-важни от ограничител 60 за предстоящите завои)

и те не дават в реално време никаква информация, гарантираща преценката ти. Какво означава – „опасни завои, първия от които е надясно” (А3). Да вземеш първия и да се чудиш как да излезеш от него, щото може да е в комбинация с „фиба” и тогава... упссссссс. А тъй като тътрузене с 60 е под моята класа, разучавам трасето до подробности.
Не е приятно.
Трябва да тренираш. И концентрацията, реакциите и преценките. И без теоретична обосновка просто не става - не формули да извеждаш, дето и аз ги мразя, но поне логиката на нещата да е ясна. Именно затова ме пусна днес професора.
Който си мисли, че само с въртене на геврека и натискане на педалите става - да си вземе 5-те лева ресто.
За бала ще ходим на Цигов чарк (до Батак) и отсега по интернет разучавам трасето (естествено планинската част) по всевъзможен начин. Дето споменах горе за невестинските завои - питах хора, които са пътували по него, гледах и сателитни карти да се ориентирам за наклоните... Въпроса е колкото се може по-малко разучаването да е в реално време. Разбира се най-добрите времена се постигат на абсолютно познато трасе. И ме питаха – за какво не мина през Бобошево, пътя бил по-кратък. Понятно ми е това, но нямах информация за него.
А знаците от А1 до А4 (дето ги спестяват, а са по-важни от ограничител 60 за предстоящите завои)

и те не дават в реално време никаква информация, гарантираща преценката ти. Какво означава – „опасни завои, първия от които е надясно” (А3). Да вземеш първия и да се чудиш как да излезеш от него, щото може да е в комбинация с „фиба” и тогава... упссссссс. А тъй като тътрузене с 60 е под моята класа, разучавам трасето до подробности.

-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
- Обратна връзка:
"А тъй като тътрузене с 60 е под моята класа, разучавам трасето до подробности.
"
Аха, някой ще каже другояче! Защо все не одобрявате чуждото мислене, все се чудя!
Някой ще каже: "има закони, трябва да се спазват!" На другия ден ще мине със сто по магистралата на място с разрешени само под 60! Ще каже: "е, те не спазват, пък аз ще спазвам, да бе да!"
Ей как не ми се "тътрузи" с 60 по магистралата! Не си ли си е да се развихря, да се помисля и аз за Михаел Шумахер! Или пък, я по новите! Ееех! Аз съм като Хамилтън! Дишайте ми прахта, задръстеняци! Дишайте я с вашите тротинетки! Гръъъ голям съм!
Добре де, все се чудя защо не се направят някакви писти, ама големи, удобни, за обикновените хора, които са запалени по високите скорости. Та, тези писти да им е един вид отпускането, да си карат там с колкото си искат. На мен ми се вижда добра идея! Хем по-малко катастрофи, хем по-доволни ще са бързаците, няма да им пречат другите!
Отиваш на държавната писта, плащаш, караш, отиваш си, доволен си! И, държавата ще е доволна, народа също!
Не ми копирайте плана за "отпускащите писти", ще го наложа като стана президент!
С най-добри чувства - аз не съм пистар, аз съм рокер!
Който има уши да слуша!
Аха, някой ще каже другояче! Защо все не одобрявате чуждото мислене, все се чудя!
Някой ще каже: "има закони, трябва да се спазват!" На другия ден ще мине със сто по магистралата на място с разрешени само под 60! Ще каже: "е, те не спазват, пък аз ще спазвам, да бе да!"
Ей как не ми се "тътрузи" с 60 по магистралата! Не си ли си е да се развихря, да се помисля и аз за Михаел Шумахер! Или пък, я по новите! Ееех! Аз съм като Хамилтън! Дишайте ми прахта, задръстеняци! Дишайте я с вашите тротинетки! Гръъъ голям съм!
Добре де, все се чудя защо не се направят някакви писти, ама големи, удобни, за обикновените хора, които са запалени по високите скорости. Та, тези писти да им е един вид отпускането, да си карат там с колкото си искат. На мен ми се вижда добра идея! Хем по-малко катастрофи, хем по-доволни ще са бързаците, няма да им пречат другите!
Отиваш на държавната писта, плащаш, караш, отиваш си, доволен си! И, държавата ще е доволна, народа също!
Не ми копирайте плана за "отпускащите писти", ще го наложа като стана президент!
С най-добри чувства - аз не съм пистар, аз съм рокер!
Който има уши да слуша!
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Кой ти говори за магистрала? То там и баба ми може да настъпи.
Магистралата става майсторска при скорост над 260 км/ч. Не ми се е отдавало да карам такава кола. Разказвали са ми за такива скорости от порядъка на 300.
Но с 240 знам. Не е кой знае какво, разбира се ако си ги имаш навиците, както се казва.
Такива неща визирам като на снимката. Както виждаш, говорим си за скорости под 120. Колата ми не е скоростна, но в същото време е с добра аеродинамика, балансирано купе, добро окачване и спирачки. Именно затова реших да се развивам в тази насока - планински терени. Пък и - какво има в двигателя трябва да го знаеш само информативно, не трябва да променяш нищо по колата, знанията са насочени, какво става извън автомобила, което ми е по-интересното.

Колкото до пистите... за това, което ти говоря... няма да има интерес. Затова няма.
Дай му на народа само да настъпва на правите участъци, да прави селски тунинг, да кача коне с "интерколери" (ах, как ми е смешно, без да пледирам, че знам английски, думата идва от cooler кулър - охладител), но най-вече с лепенки Remus, Motul... и кора с яйца зад задната седалка...
Пистите, които се радват на известен интерес са за Drag Racing. Абсолютно не си падам по него. Какво удоволствие може да ти направи да минеш 400 метра прав път
Ама дай да се дръпнем, да си премерим пишките, какво сме монтирали в 20 годишната кошница, щото се изживяваме, че караме супер кола.
П.п. Лики, Феникс, май ще ни гълчат, че отплеснахме темата
Магистралата става майсторска при скорост над 260 км/ч. Не ми се е отдавало да карам такава кола. Разказвали са ми за такива скорости от порядъка на 300.
Но с 240 знам. Не е кой знае какво, разбира се ако си ги имаш навиците, както се казва.
Такива неща визирам като на снимката. Както виждаш, говорим си за скорости под 120. Колата ми не е скоростна, но в същото време е с добра аеродинамика, балансирано купе, добро окачване и спирачки. Именно затова реших да се развивам в тази насока - планински терени. Пък и - какво има в двигателя трябва да го знаеш само информативно, не трябва да променяш нищо по колата, знанията са насочени, какво става извън автомобила, което ми е по-интересното.

Колкото до пистите... за това, което ти говоря... няма да има интерес. Затова няма.
Дай му на народа само да настъпва на правите участъци, да прави селски тунинг, да кача коне с "интерколери" (ах, как ми е смешно, без да пледирам, че знам английски, думата идва от cooler кулър - охладител), но най-вече с лепенки Remus, Motul... и кора с яйца зад задната седалка...
Пистите, които се радват на известен интерес са за Drag Racing. Абсолютно не си падам по него. Какво удоволствие може да ти направи да минеш 400 метра прав път
П.п. Лики, Феникс, май ще ни гълчат, че отплеснахме темата

-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Явно сме почти на едно мнение!
Селските тунинги - като си помисля,че по едно време се бях запалил яко и движех само с подобни спецове(по селския тунинг) ! ДАже мислех да си взема едно Дже-си и да го направа "шокаритетно" и с него да возя кифлите, правещи се на кроасани!
Чак преди от една реклама по време на финала разбрах от къде идва тва Лики. То било масло!

Селските тунинги - като си помисля,че по едно време се бях запалил яко и движех само с подобни спецове(по селския тунинг) ! ДАже мислех да си взема едно Дже-си и да го направа "шокаритетно" и с него да возя кифлите, правещи се на кроасани!
Чак преди от една реклама по време на финала разбрах от къде идва тва Лики. То било масло!
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Ф1 не гледаш ли?O|OeHukc написа:Чак преди от една реклама по време на финала разбрах от къде идва тва Лики. То било масло!![]()
Флъдят с тая реклама, сякаш ще си го ползваш за пържене. Да рекламират и да не - имам си предписано за двигателя и каквато и да е цената - от него ще слагам. Да рекламират ароматизатори. За тях нямам предписание.