ПП:Няма да се отървете толкоз лесно от мене
Едит: Също така и поредицата жестоки песни, които си пускам :worship:

Снимки?Boromir написа:Кой днес води час по английска лексика на 7 девойки на възраст 20-21 години?![]()
![]()
Мдаа, Нико сенсей. Ще води ли Нико сенсей клас по английска лексика на същите девойки и в петък? Мдаа.
Има ли им вече телефоните на всички? Отново мдаа. Много си се радвам.![]()
Нико сенсей, ако се върнеш ненаучил шотокан карате-до от А до Я, няма да те признаяBoromir написа:Кой днес води час по английска лексика на 7 девойки на възраст 20-21 години?![]()
![]()
Мдаа, Нико сенсей. Ще води ли Нико сенсей клас по английска лексика на същите девойки и в петък? Мдаа.
Аз пък преди две години успях да отвратя цели ПЕТ тайванки от живота и после съквартирантите много ме мразехаBoromir написа:Кой днес води час по английска лексика на 7 девойки на възраст 20-21 години?![]()
![]()
Ама с тебе ли ще се бием или само демонстрация желаеш?JudyRamone написа:Нико сенсей, ако се върнеш ненаучил шотокан карате-до от А до Я, няма да те призная
Ама що реши, че има макар и минимален шанс да направя като тебе?pora_e_priqtel написа:Аз пък преди две години успях да отвратя цели ПЕТ тайванки от живота и после съквартирантите много ме мразеха![]()
Не прави като мен, не им говори за секс, само секс и още секс!
Кажи ми пак "сенсей" и получаваш и брат ми наред с шоколада, а той е пич.Мила написа:Сенсей, тая година да ми скриеш шоколада от брат ти