Стига сте дрънкали и вие глупости-няма как да се докаже,че темата която е за 2 е точно за двойка....Както при журналситиката-та те проверителите на курса си противоречаха един друг и казваха един вид колегата не разбира,той не е прав,бе него не го слушайте

Те нямаха критерии...
Същото е с литературата-е няма такъв субективизъм-така,че и да си съдереш задника от учене драги не ти е в кърпа вързана 6-цата,че дори и 5-ца и 4-ка.....
Ай със здраве-където има субективизъм не търсете логика.
Работа оценена за 5,може да я прочете друг човек и да кажа-каква е тая боза това и 3 не заслужава.....И не ми казвайте,че не е така,защото иа и такива случаи
Или дори и същия проверител когато е в лошо настроение да чете същата работа,но да пише по-слаба оценка....
Проверяващите и те са хора-така,че е възможно и голяма част от двойките да са нереални..
Но ,ако са ти писали 2,или 3 не смятай,че заслужаваш 6-звучи безумно
Аз имам 3,50 и смея да кажа,че не очаквах такава оценка-бях развил добре темата,но имаше 2,3 груби фактологически грешки,които,ако бяха ги проверявали други хора сигхурно директно щяха да ми пернат двойка......
За това ви говоря-субективизъм брат ми,субективизъм

Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......