КСК 2009 - География

Архив на теми от раздел "Студенти"
Публикувай отговор
Аватар
kirrara
Драскач

Re: КСК 2009 - География

Мнение от kirrara »

TSN написа:Искам да попитам за "Растениевъдство" от къде да взема първата част на темата.Гледам конспекта :

8.География на растениевъдството в България. Същност, особености и значение на растениевъдството. Развитие и отраслова структура на растениевъдството. Зърнени култури - значение и особености, фактори за развитие. Видове и териториално разпространение. Проблеми и тенденции в развитието на зърнените култури.

Темата за зърнените култури я имам,но проблемът е как да почна темата.Някой може ли да помогне ? :?
От някакъв друг учебник взимаш 1-2 изречения за селското стопанство като цяло, после за растениевъдството и тогава вече започваш за зърнените култури.Може и в нета да има някъде развита цялата тема :)
" Има много хора, които са постигнали съвършенството да четат, без всъщност да четат. Преминават през книгите подобно на водолази, без да поемат и капка вода."
Аватар
seralem
В началото бе словото
Специалност: Туризъм
Курс: втори

Мнение от seralem »

tazi tema za rastenieudstvto e mn kovarna.min godina 1 priqtel mi kaza,4e trqbvalo da se pi6e samo za zurneni kulturi,no az tova otkude da go znam
Аватар
seralem
В началото бе словото
Специалност: Туризъм

Мнение от seralem »

i hora po-dobre u4ete vsi4ko,4e na men sega na predvaritelniq mi se padnaha 2 ot 3-te temi,koito nq bah u4ila,golqma sum karu4ka

Пиши на кирилица! Следващи мнения на латиница ще се трият без предупреждение! от Pisobella
Аватар
kirrara
Драскач

Мнение от kirrara »

seralem написа:i hora po-dobre u4ete vsi4ko,4e na men sega na predvaritelniq mi se padnaha 2 ot 3-te temi,koito nq bah u4ila,golqma sum karu4ka
Пиши на кирилица :) То и аз не бях учила Води, а за Селища - мислех, че едва ли ще се падне и тази година. Но добре, че я бях чела все пак :)
" Има много хора, които са постигнали съвършенството да четат, без всъщност да четат. Преминават през книгите подобно на водолази, без да поемат и капка вода."
PavE
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от PavE »

Хора, кажете ми мога ли да се подготвя за изпита по география, ако започна да уча теми към края на този месец? И може ли да се ползват тези безплатните от интернет? Ще ми се да уча география, а видях, че за там балът е бил доста нисък.
Още един въпрос: трябва ли да уча темите, които са се паднали на предварителния?
Аватар
fluffy cloud
Легендарен флуудър

Мнение от fluffy cloud »

С теми от Интернет нямаш никакъв шанс. Иначе времето е достатъчно, ако помниш бързо и полагаш много усилия.
I wanna fall from the stars straight into your arms
PavE
В началото бе словото

Мнение от PavE »

Добре. Този зеленият учебник на проф. Дончо Дончев, надявам се, върши работа нали? А какво за темите от предварителния?
Аватар
kirrara
Драскач

Мнение от kirrara »

Аз също мисля, че има достатъчно време, ако човек седне и учи сериозно. За учебника на Дончо Дончев - не знам, аз лично уча по този на Славейков. А за темите от предварителния изпит...носи се слух, че не се падат същите теми и на редовния. Но това е само слух, така че всеки сам си решева кои теми ще учи :)
PavE
В началото бе словото

Мнение от PavE »

Ясно, благодаря! :)
Аватар
kirrara
Драскач

Мнение от kirrara »

Моля :)
Аватар
kirrara
Драскач

Мнение от kirrara »

Къде изчезнахте, хора ?! Темата съвсем замря :roll: Най-после минаха изпращане, матури, бал, глупости...и сега идва ред на географията :lol: Не знам как е при вас, но последния път, когато учих, беше на 4 април :oops: :roll:
Аватар
Spondaic
Да живей словото

Мнение от Spondaic »

kirrara написа:Къде изчезнахте, хора ?! Темата съвсем замря :roll: Най-после минаха изпращане, матури, бал, глупости...и сега идва ред на географията :lol: Не знам как е при вас, но последния път, когато учих, беше на 4 април :oops: :roll:
Хората са се отдали явно на други дейности, иначе и аз съм като теб. Последно учих на 3-ти април :) Та попълвам си времето сега с по-приятни занимания от географията :lol:
"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
Аватар
SeLby
Вазов

Мнение от SeLby »

Утре мисля да пробвам да напиша Югозападния регион за 4 часа. :) Да видя дали ще може да ми стигне времето на изпита,ако евентуално се падне тази тема. :roll:
Изображение
Аватар
Kremcheto
Драскач

Мнение от Kremcheto »

е успя ли, или още пишиш? :lol:
Внимавай какво си пожелаваш...
Аватар
praktika
В началото бе словото
Курс: завършил

Мнение от praktika »

продавам пълен комплект теми по география за СУ за отличен. който проявява интерес да ми пише. цена 150 лв
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”