Теми Литература 1990-2007

Архив на теми от раздел "Студенти"
Публикувай отговор
Аватар
Boleyn
Легендарен флуудър
Специалност: Българска филология
Курс: завършил

Re: Теми Литература 1990-2007

Мнение от Boleyn »

ILOVEME написа:
Boleyn написа:Е,естествено,че ми е неприятно - всеки иска висока оценка,без значение колко усилия е положил,но щеше да ме е сто пъти повече яд,ако примерно се бях готвила много и бях изкарала същата оценка.
Нормално :) Да не мислиш, че 3.25 ми е нивото ....Дори като се замисля, май трябва да спра да го повтарям, че ме е срам хахахаха :)И все пак, преди да видя темата на испита бях убедена, че ще си изляза на 10-тата минута ;) Колко имаш ?

П.с. Хубаво е, че гледаш в своята паничка ..... А не каза, че щяло да те е по-яд, ако някой, който е учил по-малко от теб е имал по-висока или същата оценка ;)
Уф,ами имам 3.00...знам,че нямам право на претенции,обаче си харесах написаното,просто беше кратко ( 3 листа) .Аз и десет мога да напиша,но не исках да разтягам локуми - написах си всичко ясно и сбито .Може би там ми е грешката и като цяло Смирненски не го бях учила - номеври месец го взимахме в училище и това е :lol: Та май и 3 ми е много,не знам. :(
Изображение
O|OeHukc
Легендарен флуудър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от O|OeHukc »

Е, не учих три дни. Не знам даже точно колко съм учил, тъй като вие по различен начин разбирате кое е учене, кое е четене.
Само ще ви кажа, че преди половин година не знаех как се членува! Не се майтапа!
Не знаех къде се слагат запетайки, освен тези пред "че" и "а"!
Не бях чел нищо освен Ботев!
Правех безумни правописни грешки!
И така: мисля си, че в период от 1 една година съм учил! Две седмици преди изпита прочетох по 5-6 произведения на авторите, като научих добре Ботев и Вапцаров, в смисъл можех да ги цитирам по всяко време, както и сега мога да ви ги цитирам без проблем.
Повечето от вас са учили в училище, но аз бях по-друг случай - започнах да уча и чета след училище!

Отплеснах се! Така не спорете кой е по-умен, кой не е умен и ... Хора сме бе, на едно дередже сме! На едно и също дърво сме се качили, пък кой ще застане най-отгоре, където ще вижда най-добре, зависи от нас, от всеки, от това, което иска и колко го иска, колко се труди, колко се освобождава от непотребното, колко се концентира върху катеренето нагоре и в стъпките си по грапавите клони!
ILOVEME
Драскач

Мнение от ILOVEME »

Boleyn, незнам ....Явно критериите за оценка само проверяващите си ги знаят .....Ако не се лъжа, имаше едно момиче (или момче, не помня), което било написало 20 страници и има 3 ..... Май обема не е от толкова голямо значение :)

O|OeHukc....Е, аз добре, че с граматиката, преавописа и пунктуацията нямам проблеми :) Иначе ......"туикс" хаха
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
Аватар
fragile
Писаружяк
Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
Курс: друг

Мнение от fragile »

Едната пише "незнам" и "испит", другата не знае пунктуация и пише "чесно"... и двете не знаят членуването..
Само дано не сте за ФЖМК, please! :lol:
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Аватар
Master_of_Sin
Живее, за да пише
Специалност: Унгарска филология
Курс: първи

Мнение от Master_of_Sin »

fragile написа:Едната пише "незнам" и "испит", другата не знае пунктуация и пише "чесно"... и двете не знаят членуването..
а ти може ли да си изливаш даскалските съвети някъде другаде м? :roll:
I'll send you to your maker

I'll send you to your death

Death, nicely crucified...

Death, heads on stakes!
ILOVEME
Драскач

Мнение от ILOVEME »

fragile написа:Едната пише "незнам" и "испит", другата не знае пунктуация и пише "чесно"... и двете не знаят членуването..
Сори за грешката :) Все пак нали не мислиш, че тук е най-подходящото място за тези забележки :) Мисля, че и двете сме показали, че пишем грамотно.....Ти това ли дебнеше до сега ? Да си изявиш "знанията" :) Извинявай, но членуването и правописа се учат в малките класове.....Не, не съм за ФЖМК (аз това го знам от началното и средното си оберазование,за да продължавам да уча подобни неща и в университет ;))
Аватар
fragile
Писаружяк

Мнение от fragile »

Хаха, нямам амбиция даскалска. То си е за вас, душици. Не за мен, аз като бях на вашето място преди години, съм си знаела, учила съм си. Нас ни режеха за липси при анализа.. а късаха за правописни грешки. Гледам сега не им дреме какво пишете и как го интерпретирате, а дали можете да вържете 2 изречения без 10000000000000 грешки. То си е за вас.
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
hromatid
В началото бе словото

Мнение от hromatid »

Аз имам 5.25 и 5 момчета са над мен и едно има колкото мен :cheers: :cheers: :cheers: :cheers:
ILOVEME
Драскач

Мнение от ILOVEME »

fragile написа:Хаха, нямам амбиция даскалска. То си е за вас, душици. Не за мен, аз като бях на вашето място преди години, съм си знаела, учила съм си. Нас ни режеха за липси при анализа.. а късаха за правописни грешки. Гледам сега не им дреме какво пишете и как го интерпретирате, а дали можете да вържете 2 изречения без 10000000000000 грешки. То си е за вас.
Е, като стигнем 10000000000000 грешки в 2 изречения, бихме ти били много благодарни "душицо" :mrgreen: До тогава, ако обичаш не занимавай всички тук с моята правописна грешка ;)Ако имаш да кажеш нещо на мен , заповядай на лична :) Темата е друга, придържай се :) нали знаеш, че ако ти е дадена определена тема, би било логично да говориш / пишеш по нея :) В противен случай : 2 ;)

hromatid БРАВООООО :cheers:
Аватар
fragile
Писаружяк

Мнение от fragile »

Тя не е ваша лична, колега. Това, което пишех, се отнася за една голяма част от кандидат-студентите. Нейсе.

"Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп.. "....

...............
Аватар
Master_of_Sin
Живее, за да пише
Специалност: Унгарска филология
Курс: първи

Мнение от Master_of_Sin »

fragile написа:Хаха, нямам амбиция даскалска. То си е за вас, душици. Не за мен, аз като бях на вашето място преди години, съм си знаела, учила съм си. Нас ни режеха за липси при анализа.. а късаха за правописни грешки. Гледам сега не им дреме какво пишете и как го интерпретирате, а дали можете да вържете 2 изречения без 10000000000000 грешки. То си е за вас.
Прочела съм си работаата около три пъти точно за да си проверя за тъпи грешки или някакви пропуски - така че ме съмнява точно заради някаква запетайка да са ми праснали тройката! Душицо!
I'll send you to your maker

I'll send you to your death

Death, nicely crucified...

Death, heads on stakes!
hromatid
В началото бе словото

Мнение от hromatid »

Мерси.Пожелавам на всички ако не сега, лятото да изкарат за желаната специалност :) :) :) :) :) :) :)
ILOVEME
Драскач

Мнение от ILOVEME »

fragile написа:Тя не е ваша лична, колега. Това, което пишех, се отнася за една голяма част от кандидат-студентите. Нейсе.

"Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп.. "....

...............
Ами писахте за "едната" и "другата" :wink: И не съм казала, че сте тъпа, а просто мястото на тази дискусия не е тук :) Ако администраторът реши, нека да направи отделна тема "Правопис и пунктуация", в която учещите за даскал да размахват пръстче :mrgreen:
Последно промяна от ILOVEME на 26 Май 2009, 19:45, променено общо 2 пъти.
Аватар
fragile
Писаружяк

Мнение от fragile »

Master_of_Sin написа:
Прочела съм си работаата около три пъти точно за да си проверя за тъпи грешки или някакви пропуски - така че ме съмнява точно заради някаква запетайка да са ми праснали тройката! Душицо!
Еее, много сте обидчиви, бе. Какво е туй поколение. :lol: Ама иначе много хубави абитуриенти бяхте/сте. Пу, да не ви е уруки.
Успех на редовния. :salute:
ILOVEME
Драскач

Мнение от ILOVEME »

fragile написа:
Master_of_Sin написа:
Еее, много сте обидчиви, бе. Какво е туй поколение. :lol: Ама иначе много хубави абитуриенти бяхте/сте. Пу, да не ви е уруки.
Успех на редовния. :salute:
Благодаря :)
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”