наистина мн искам да уча МО, но знам само позитивните страни
Модератор: MidwinterSun
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
-
Lanfear~
- От дъжд на вятър
- Специалност: право
- Курс: трети
Re: лелееее
...идеята на това да учиш в университет не е да си обогатяш общата култура, това можеш и в къщи да го правиш, има интернет и дебели книжки, с който постигаш същия резултат и без да харчиш за лудо парите на мама и тате...milky way написа: 4 год. обогатявам общата си култура най-малкото...докато се занимавам и сдругата си работа...
-
bloody mary
- Пишете, о, братя
Re: наистина мн искам да уча МО, но знам само позитивните страни
Тъй като гледам от подписа ти си втори курс Право
Като втора година МО мога да кажа, че си обогатявам общата култура именно поради ходенето на лекции, а що се отнася до самата сфера на културата - предимно история от различни гледни точки. Чувала съм да се говори, че от МО излизаш безработен! Аз си харесвам специалността, има неща, които не одобрявам, но ако смяташ, че мога сама да се науча на дипломатически протокол и ред полезни неща - много здраве от мен, защото трябва да ти предадат опит, да ти помогнат да развиеш способността си да убеждаваш... да говориш. Четенето не е единственото нещо, което може да ти бъде полезно. Самоподготовката е важна, но са много малко хората, които от самоподготовка са успели да направят нещо съществено. С две думи - от лекции получаваш полезна информация за обогатяване на общата култура. Ела ни на гости да провериш дали съм права
Като втора година МО мога да кажа, че си обогатявам общата култура именно поради ходенето на лекции, а що се отнася до самата сфера на културата - предимно история от различни гледни точки. Чувала съм да се говори, че от МО излизаш безработен! Аз си харесвам специалността, има неща, които не одобрявам, но ако смяташ, че мога сама да се науча на дипломатически протокол и ред полезни неща - много здраве от мен, защото трябва да ти предадат опит, да ти помогнат да развиеш способността си да убеждаваш... да говориш. Четенето не е единственото нещо, което може да ти бъде полезно. Самоподготовката е важна, но са много малко хората, които от самоподготовка са успели да направят нещо съществено. С две думи - от лекции получаваш полезна информация за обогатяване на общата култура. Ела ни на гости да провериш дали съм права
Аз ще възседна вятъра и в мрака
ще долетя във кроткия ти сън …
ще долетя във кроткия ти сън …
Berserker написа:...абе ако болните мозъци бяха оръжие, нас от МО щяха да ни забранят с международна конвенция!!!!