Възрастните хора и техните идеали
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Re: Възрастните хора и техните идеали
Да му имам прекрасните изрази:
[18:58:36] ۣۣۜۜB•ۣۣۜۜI•ۣۣۜۜL•ۣۣۜۜB•ۣۣۜۜO says: момичеее момиче
[18:58:40] ۣۣۜۜB•ۣۣۜۜI•ۣۣۜۜL•ۣۣۜۜB•ۣۣۜۜO says: дано те оправи СУ
[18:58:44] ۣۣۜۜB•ۣۣۜۜI•ۣۣۜۜL•ۣۣۜۜB•ۣۣۜۜO says: че иначе тежко ни и горко
[18:58:46] ۣۣۜۜB•ۣۣۜۜI•ۣۣۜۜL•ۣۣۜۜB•ۣۣۜۜO says: с такива като тебе
Norwegian - Разбирам, но какъв е бил другия вариант? Просто такава ни е била съдбата!
В момента в България всеки храни, а не се наема да направи нещо!
[18:58:36] ۣۣۜۜB•ۣۣۜۜI•ۣۣۜۜL•ۣۣۜۜB•ۣۣۜۜO says: момичеее момиче
[18:58:40] ۣۣۜۜB•ۣۣۜۜI•ۣۣۜۜL•ۣۣۜۜB•ۣۣۜۜO says: дано те оправи СУ
[18:58:44] ۣۣۜۜB•ۣۣۜۜI•ۣۣۜۜL•ۣۣۜۜB•ۣۣۜۜO says: че иначе тежко ни и горко
[18:58:46] ۣۣۜۜB•ۣۣۜۜI•ۣۣۜۜL•ۣۣۜۜB•ۣۣۜۜO says: с такива като тебе
Norwegian - Разбирам, но какъв е бил другия вариант? Просто такава ни е била съдбата!
В момента в България всеки храни, а не се наема да направи нещо!
Последно промяна от allshallperish на 25 Май 2009, 18:00, променено общо 1 път.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
ники написа:Има го и тоя момент, но все пак помията, донесена след робството, може би е жертва, която си заслужава, за да се отървем от робството.Scorpion написа:Но дължим на себе си реализъм за всичката помия, която са ни донесли след него.
Безкрайно неадекватно мнение.

- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Ти може би предпочиташ да беше останал още 2 века под турско робство. Така ли, Мюмюн?Baggins написа:ники написа:Има го и тоя момент, но все пак помията, донесена след робството, може би е жертва, която си заслужава, за да се отървем от робството.Scorpion написа:Но дължим на себе си реализъм за всичката помия, която са ни донесли след него.![]()
![]()
![]()
Безкрайно неадекватно мнение.
Човекът говореше за помията, под формата на "червеногвардейски освободители"...

Значи тъпите селяни са виновни,така ли?Norwegian Wood написа:Алшелпериш, много обичаме и уважаваме Русия.
Обичаме я, понеже, точно след като ни освобождава, се саморазправя по най-груб и брутален начин с цялата българска интелигенция, с онова талантливо и способно поколение, което бива пратено по затвори и лагери, или емигрира в чужбина, или е разстреляно на улицата, или е убито от "Народния съд", съставен от мързеливи и злобни селяни.
Заради това, че праща същите тези мързеливи, диви, разпасани и тъпи селяни застават на власт, а интелигентните и доказани хора са пратени да гният в Белене и да ги ядат свинете в Плевен.
Заради това, че нейните КГБ офицери ръководят тези процеси. Заради Атанас Буров, Сашо Сладура, Никола Петков и Трайчо Костов.
Заради това, че ни въвлича в периода, пряко следствие на който е смешното ни настоящо положение.
Защо винаги се оправдаваме с миналото си?
Защо всеки се обвинява нещо,което го няма вече 20 години?
Аз не съм чул Германия да се оплаква от нацизма.Хората са се стегнали и са се оправили.Виновни сме си само ние.....НИКОЙ ДРУГ!!
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Мислиш ли, че не са обвинявали нацизма в първите 20 години след войната?

- Scorpion
- Легендарен флуудър
Митак, нали се сещаш, че чисто народопсихологически онези 45 години са причина ние да сме това, което сме сега?
Последно промяна от Scorpion на 25 Май 2009, 18:03, променено общо 1 път.
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
Значи тъпите селяни са виновни,така ли?Митака написа: Заради това, че ни въвлича в периода, пряко следствие на който е смешното ни настоящо положение.
Аз не съм чул Германия да се оплаква от нацизма.Хората са се стегнали и са се оправили.Виновни сме си само ние.....НИКОЙ ДРУГ!![/quote]
Именно!!!!!!!
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
По-добре под сърп и чук,отолкото под полумесецScorpion написа:Тя историята хубаво си ни отвя под сърп и чук, за което немалко значение има и сляпата вяра в братушките.Митака написа:Аз съм благодарен на тези,които са освободили предците ми от турско...
Ако не бяха те,не се знае на къде щеше да ни отвее ИСТОРИЯТА
Защото турците не са гледали интелигенция ли си или не си.....всички са били под ножа.....
Жалко,че искате да изкарате турското по-добро от руското.....ЖАЛКО!!!
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
Не, човек, не обвинявам селяните. Виновна е руската държава за това, че нейните войски са ни окупирали и са донесли този строй, който ни е таковал майката. Ти какво, да не мислиш, че ние сами сме си го въвели този социализъм?Митака написа:Значи тъпите селяни са виновни,така ли?Norwegian Wood написа:Алшелпериш, много обичаме и уважаваме Русия.
Обичаме я, понеже, точно след като ни освобождава, се саморазправя по най-груб и брутален начин с цялата българска интелигенция, с онова талантливо и способно поколение, което бива пратено по затвори и лагери, или емигрира в чужбина, или е разстреляно на улицата, или е убито от "Народния съд", съставен от мързеливи и злобни селяни.
Заради това, че праща същите тези мързеливи, диви, разпасани и тъпи селяни застават на власт, а интелигентните и доказани хора са пратени да гният в Белене и да ги ядат свинете в Плевен.
Заради това, че нейните КГБ офицери ръководят тези процеси. Заради Атанас Буров, Сашо Сладура, Никола Петков и Трайчо Костов.
Заради това, че ни въвлича в периода, пряко следствие на който е смешното ни настоящо положение.
Аз не съм чул Германия да се оплаква от нацизма.Хората са се стегнали и са се оправили.Виновни сме си само ние.....НИКОЙ ДРУГ!!
Ех, да можеше хем да ни спасят от немците, хем да не ни комунизират...
Германия сама си въвежда нацизма. На нас социализмът ни е наложен от Русия.
Последно промяна от Norwegian Wood на 25 Май 2009, 18:06, променено общо 3 пъти.
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Никой не говори за турците бе, приятел !! Разбери едно, не можеш да предпочиташ един гангстер пред друг. И двамата си остават долни бандити и убийци . Това е 

- ники
- Легендарен флуудър
- Курс: пети
Знам, за какво говореше. Съжалявам, предното мнение не съм се изразил хубаво. Казвам, че дори и на фона на "помията на червеногвардейците", освобождението ни от турско робство пак си остава достойно за уважение. А настъпването на червената армия в българските земи е логично с оглед хода на войната и всеки друг на ямстото на Русия би го направил.Baggins написа:Човекът говореше за помията, под формата на "червеногвардейски освободители"...
- Scorpion
- Легендарен флуудър
Турското не е по-добро. Но правилно казваш - и двете са робство. А жертвата, за която Ники спомена, е твърде голяма, макар и оправдана.Митака написа:По-добре под сърп и чук,отолкото под полумесецScorpion написа:Тя историята хубаво си ни отвя под сърп и чук, за което немалко значение има и сляпата вяра в братушките.Митака написа:Аз съм благодарен на тези,които са освободили предците ми от турско...
Ако не бяха те,не се знае на къде щеше да ни отвее ИСТОРИЯТА![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Защото турците не са гледали интелигенция ли си или не си.....всички са били под ножа.....
Жалко,че искате да изкарате турското по-добро от руското.....ЖАЛКО!!!
Последно промяна от Scorpion на 25 Май 2009, 18:07, променено общо 1 път.
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
А ти нали се сещаш,че 20 години са твърде голям период за да продължаваме да сме под това влияние (психологическо имам предвид)Scorpion написа:Митак, нали се сещаш, че чисто народопсихологически онези 45 години са причина ние да сме това, което сме сега?
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Това обаче никак не ме кара да ги приемам за герои.ники написа:А настъпването на червената армия в българските земи е логично с оглед хода на войната и всеки друг на ямстото на Русия би го направил.