Мноооооого долен пример даваш....САЩ спасяват Ирак от някои иракчани,докато тук спасяват българи от турци....усещаш разликата,нали?Scorpion написа:@ allshallperish Ти сигурно мислиш, че иракчани трябва да благославят САЩ като безкористни освободители? Същата работа е с Русия и България - в политиката интересът е водещ, а не нещо друго.
Възрастните хора и техните идеали
Re: Възрастните хора и техните идеали
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Глупостите ги пишеш ти, гледай, че тука 100 човека ти го обясняват.Baggins написа:allshallperish, аз мисля, че мястото ти е У леглото, ЩО гледаш само да пишеш глупости.![]()
![]()
Сериозно, почети малко за нещата и пак ще говорим.
Scorpion, не съм казала, че целите са били безкористно освобождение. Но не може
вие тука да псувате (псува) цяло едно поколение, което се е възхищавало, най- малкото
от елементарно морално уважение!!!
И БЕГИНГС! НЕ МИ ПИШИ В СКАЙП!
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
Митака написа:Мноооооого долен пример даваш....САЩ спасяват Ирак от някои иракчани,докато тук спасяват българи от турци....усещаш разликата,нали?Scorpion написа:@ allshallperish Ти сигурно мислиш, че иракчани трябва да благославят САЩ като безкористни освободители? Същата работа е с Русия и България - в политиката интересът е водещ, а не нещо друго.
Аз ти давам пример какъв е мотивът за намесата.
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- ники
- Легендарен флуудър
- Курс: пети
Да, но това не означава, че не им дължим уважение поне за освобождението.Scorpion написа:@ allshallperish Ти сигурно мислиш, че иракчани трябва да благославят САЩ като безкористни освободители? Същата работа е с Русия и България - в политиката интересът е водещ, а не нещо друго.
А аз пак питам.....приемаме,че Русия се намесва да защити интересите си.Scorpion написа:Митака написа:Мноооооого долен пример даваш....САЩ спасяват Ирак от някои иракчани,докато тук спасяват българи от турци....усещаш разликата,нали?Scorpion написа:@ allshallperish Ти сигурно мислиш, че иракчани трябва да благославят САЩ като безкористни освободители? Същата работа е с Русия и България - в политиката интересът е водещ, а не нещо друго.
Аз ти давам пример какъв е мотивът за намесата.
Защо тогава по дяволите Англия,Франция и Германия не го правят това?
А сега точно ние оплюваме Русия,а възхваляваме другите,които не са си вдигнали и пръста за нас (дори и по политически причини)
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Точно за УВАЖЕНИЕТО си говорим, евала.ники написа:Да, но това не означава, че не им дължим уважение поне за освобождението.Scorpion написа:@ allshallperish Ти сигурно мислиш, че иракчани трябва да благославят САЩ като безкористни освободители? Същата работа е с Русия и България - в политиката интересът е водещ, а не нещо друго.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Е, Митак. Доколкото разбирам твоята теза, трябва да сме благодарни на Русия, че ИМЕННО ТЯ е имала интерес от войната, а не Франция или Англия. 

- Scorpion
- Легендарен флуудър
Но дължим на себе си реализъм за всичката помия, която са ни донесли след него.ники написа:Да, но това не означава, че не им дължим уважение поне за освобождението.Scorpion написа:@ allshallperish Ти сигурно мислиш, че иракчани трябва да благославят САЩ като безкористни освободители? Същата работа е с Русия и България - в политиката интересът е водещ, а не нещо друго.
Митак, Англия, Франция и Германия не се месят, защото промяната на статуквото е в разрез с интересите им, което косвено доказва защо именно Русия се намесва.
Аз съм благодарен на тези,които са освободили предците ми от турско...
Ако не бяха те,не се знае на къде щеше да ни отвее ИСТОРИЯТА
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Именно. Трябва да се дава значение винаги на разликата между 1878 и 1944.Scorpion написа:Но дължим на себе си реализъм за всичката помия, която са ни донесли след него.

- allshallperish
- Легендарен флуудър
Щеше да ни отвее под лоното на белия полумесец.Митака написа:Аз съм благодарен на тези,които са освободили предците ми от турско...
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
Алшелпериш, много обичаме и уважаваме Русия.
Обичаме я, понеже, точно след като ни освобождава, се саморазправя по най-груб и брутален начин с цялата българска интелигенция, с онова талантливо и способно поколение, което бива пратено по затвори и лагери, или емигрира в чужбина, или е разстреляно на улицата, или е убито от "Народния съд", съставен от мързеливи и злобни селяни.
Заради това, че праща същите тези мързеливи, диви, разпасани и тъпи селяни застават на власт, а интелигентните и доказани хора са пратени да гният в Белене и да ги ядат свинете в Плевен.
Заради това, че нейните КГБ офицери ръководят тези процеси. Заради Атанас Буров, Сашо Сладура, Никола Петков и Трайчо Костов.
Заради това, че ни въвлича в периода, пряко следствие на който е смешното ни настоящо положение.
Обичаме я, понеже, точно след като ни освобождава, се саморазправя по най-груб и брутален начин с цялата българска интелигенция, с онова талантливо и способно поколение, което бива пратено по затвори и лагери, или емигрира в чужбина, или е разстреляно на улицата, или е убито от "Народния съд", съставен от мързеливи и злобни селяни.
Заради това, че праща същите тези мързеливи, диви, разпасани и тъпи селяни застават на власт, а интелигентните и доказани хора са пратени да гният в Белене и да ги ядат свинете в Плевен.
Заради това, че нейните КГБ офицери ръководят тези процеси. Заради Атанас Буров, Сашо Сладура, Никола Петков и Трайчо Костов.
Заради това, че ни въвлича в периода, пряко следствие на който е смешното ни настоящо положение.
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Предпочитам тази помия,отколкото някои хора да могат да ме заколят на мегдана (да точно тази дума използвам).А ти?Scorpion написа:Но дължим на себе си реализъм за всичката помия, която са ни донесли след него.ники написа:Да, но това не означава, че не им дължим уважение поне за освобождението.Scorpion написа:@ allshallperish Ти сигурно мислиш, че иракчани трябва да благославят САЩ като безкористни освободители? Същата работа е с Русия и България - в политиката интересът е водещ, а не нещо друго.
Митак, Англия, Франция и Германия не се месят, защото промяната на статуквото е в разрез с интересите им, което косвено доказва защо именно Русия се намесва.
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
- ники
- Легендарен флуудър
- Курс: пети
Има го и тоя момент, но все пак помията, донесена след робството, може би е жертва, която си заслужава, за да се отървем от робството.Scorpion написа:Но дължим на себе си реализъм за всичката помия, която са ни донесли след него.
- Scorpion
- Легендарен флуудър
Тя историята хубаво си ни отвя под сърп и чук, за което немалко значение има и сляпата вяра в братушките.Митака написа:Аз съм благодарен на тези,които са освободили предците ми от турско...