Английска филология 4
Модератор: Don Horhe
- BLEED
- В началото бе словото
- Специалност: право
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Re: Английска филология 4
That`s a good beginning. Congratulations. Looks like some of you have learned something in this university. It`s logical,if the topic is "Английска филология" to use the appropriate language.
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
Au contraire, съвсем нелогично е, ако се казва "Английска филология". Ако се казваше "English philology", да :Р
А и както казах, на мен ми стига английския в университета и в работата, че да си мацам и свободното време с него :Р
А и както казах, на мен ми стига английския в университета и в работата, че да си мацам и свободното време с него :Р
- Fever
- От дъжд на вятър
- Курс: трети
- Адрес в галерията на СУ: Fever
- Обратна връзка:
Форумът е на български език, принадлежи на Софийския университет, живеем в България (все още)...BLEED написа:That`s a good beginning. Congratulations. Looks like some of you have learned something in this university. It`s logical,if the topic is "Английска филология" to use the appropriate language.
The appropriate language is Bulgarian.
Има други форуми, специално предназначени за учебни цели и там се пише на английски език.
Тук - не.
- streetdog
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Италианска филология
- Курс: втори
Официално оторизирам писането на английски(не на български на латиница) в тази тема 
Fever, специално за теб - избягвай такива генерални заключения от подобен характер
Fever, специално за теб - избягвай такива генерални заключения от подобен характер

- jolly_f
- Да живей словото
- Специалност: Английска филология
Някой от втори курс Английска филология има ли програмата си от 3-ти семестър, и ако я има, да се разберем да ми я прати
Моля 
"We live in an age that reads too much to be wise, and that thinks too much to be beautiful" Oscar Wilde
Здравейте, колеги!
Не знам дали е тук най-подходящото място да питам, но все пак... Прочетох много мнения за АФ и понеже вече имам горчив опит с ученето в СУ или по-скоро с неученето и безхаберието на доста от преподавателите (да не казвам некомпетентността им), има ли смисъл още пилеене на време в този университет, но в друг факултет? Много ми се учи английска филология, този език ми лежи на сърцето! Кажете, моля, доволни ли сте като цяло от избора? Има ли много преподаватели, които не знаят какво правят в СУ и защо го правят? Има ли смисъл пилеенето на 4 години? Мерси предварително!
Не знам дали е тук най-подходящото място да питам, но все пак... Прочетох много мнения за АФ и понеже вече имам горчив опит с ученето в СУ или по-скоро с неученето и безхаберието на доста от преподавателите (да не казвам некомпетентността им), има ли смисъл още пилеене на време в този университет, но в друг факултет? Много ми се учи английска филология, този език ми лежи на сърцето! Кажете, моля, доволни ли сте като цяло от избора? Има ли много преподаватели, които не знаят какво правят в СУ и защо го правят? Има ли смисъл пилеенето на 4 години? Мерси предварително!
Asato Ma Sad Gamaya;
Tamaso Ma Joytir Gamaya;
Mrityor Ma Amritam Gamaya
Tamaso Ma Joytir Gamaya;
Mrityor Ma Amritam Gamaya
- Animassacre
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Имаsilffniki написа:Здравейте, колеги!

Subete ga shindeiru toki ni boku wa ochi ochi shitte irarenai!
Kikanju no mae ni aru ken no you ni boku wa tomenai!!!
Има смисъл, а за сериозността на преподавателите 11 от 10 
Някой да има представа дали Шурбанов все още е в комисията за държавния изпит
?
Ще зарежа всичко и ще стана принцеса!
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Вчера сам ни каза, че от 1ви юли излизал... в безсрочен отпуск =)
т.е. се пенсионира.
Но всъшност ние си имаме изпит при него на някой-си-юли. Абе за държавния не знам, но е факт, че ние сме последните, на които преподава
т.е. се пенсионира.
Но всъшност ние си имаме изпит при него на някой-си-юли. Абе за държавния не знам, но е факт, че ние сме последните, на които преподава
- sindri
- От дъжд на вятър
- Специалност: английска филология
- Обратна връзка:
Ехо, как върви ученето по Лингвистичен дебат ?
Голяма забава...
Някой знае ли какво означава 'описание' на една група... само изреждане на езиците или изреждане + история ?
Успех на всички !
Голяма забава...
Някой знае ли какво означава 'описание' на една група... само изреждане на езиците или изреждане + история ?
Успех на всички !
language is an instinct
-
chopsuey
- В началото бе словото
Малииии! не питай! А най-вероятно под описание , се има предвид и някакви характерни особености и история,знам ли...sindri написа:Ехо, как върви ученето по Лингвистичен дебат ?![]()
Голяма забава...![]()
Успех на всички !
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Не подценявайте тази част на изпита, особено ако М.С. ще ви я проверява. Пишете за всички езици от семейството + история + брой говорещи го + каквото още се сетите.
Имах колеги, които се явяваха по няколко пъти , тъй че внимавайте. Не е толкова трудно, колкото изглежда. Дори и Индо-иранското се учи.
Имах колеги, които се явяваха по няколко пъти , тъй че внимавайте. Не е толкова трудно, колкото изглежда. Дори и Индо-иранското се учи.
- Grimalkin
- В началото бе словото
- Специалност: Англйска филология
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Аз като го чета т'ва, то си е чиста история, баси....Не че не е интересно - даже е най- от лингвистиката....ама кой-кого-кога-защо...
мрън!
А има ли вариант "пиша само по описанието, без теоритичния въпрос и ми пишат 3" ?
Ставам нахална, усещам
Успех, и нека силЪтЪ бъде с нас!!!
А има ли вариант "пиша само по описанието, без теоритичния въпрос и ми пишат 3" ?
Успех, и нека силЪтЪ бъде с нас!!!
-
Calhor
- В началото бе словото
- Специалност: Английска Филология
Привет на всички. Имам един бърз и не особено сложен (надявам се) въпрос - кога е най-близкия upcoming изпит по лингвистичен дебат?
P.S. Fever, не се смей.
P.S. Fever, не се смей.