НОВОТО Кошче за душевни отпадъци

Архив на всички останали категории.
Заключено
Аватар
necrozis
Легендарен флуудър
Курс: друг

Re: НОВОТО Кошче за душевни отпадъци

Мнение от necrozis »

мразя... кво мразя не знам... ама знам, само че се кефя на Туити :lol:
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Да се върнем на душевните отпадъци.
Липсва ми социалният контакт. Което е малко странно, имайки предвид, че постоянно се срещам с разни хора, постоянно търча нагоре-надолу и въобще не прекарвам толкова време вкъщи, колкото... преди една година да речем, когато съвсем бях издивяла, защото единствената ми връзка със света твърде често се оказваше скайп.
Искаммм... да общувам с нови хора. Не съвсем нови, но да речем, познанства, които съм създала в последните няколко месеца покрай университета. Да се сближа малко с тези личности, защото повечето са ми толкова интересни, а същевременно толкова далечни.
Искам и да бях израсла на едно място, вместо на 10 различни. Така че да си бях приятелче със съседите и да мога да излизам вечер с тях - както е сега времето, хубаво, прохладно, тъмно. Кварталът ми е хубав, с много градинки, спокоен, чудесен за разходки и висене по градинки и по пейки. И искам да съм навън в момента, не да си седя у нас, но навън няма никого, с когото да си приказвам.
Хората или искат да си прекарват времето с мен, но не могат, или могат, но пък не искат. damn...
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
gogigagagagigo
Легендарен флуудър

Мнение от gogigagagagigo »

им хляб и сирене и слушам тангра :) и ми е мега гот, чакам мама да се върне от Япония към 11 и нещо и да ми честити втория имен ден, който всички вие, мухльовци такива, забравихте :evil:
сега разпускам след работа и се унасям в тривиялното, чакайки вдъхновение за живот :blackeye:
My will be done!!!
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право

Мнение от ники »

MidwinterSun написа:Да се върнем на душевните отпадъци.
Липсва ми социалният контакт. Което е малко странно, имайки предвид, че постоянно се срещам с разни хора, постоянно търча нагоре-надолу и въобще не прекарвам толкова време вкъщи, колкото... преди една година да речем, когато съвсем бях издивяла, защото единствената ми връзка със света твърде често се оказваше скайп.
Искаммм... да общувам с нови хора. Не съвсем нови, но да речем, познанства, които съм създала в последните няколко месеца покрай университета. Да се сближа малко с тези личности, защото повечето са ми толкова интересни, а същевременно толкова далечни.
Искам и да бях израсла на едно място, вместо на 10 различни. Така че да си бях приятелче със съседите и да мога да излизам вечер с тях - както е сега времето, хубаво, прохладно, тъмно. Кварталът ми е хубав, с много градинки, спокоен, чудесен за разходки и висене по градинки и по пейки. И искам да съм навън в момента, не да си седя у нас, но навън няма никого, с когото да си приказвам.
Хората или искат да си прекарват времето с мен, но не могат, или могат, но пък не искат. damn...
Споко, на всички се случва. Утре ще ти е минало ;)
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Е, утре, когато си прекарам деня с компания, да, тогава определено ще ми мине. :lol:
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Изображение
anon is legion
От дъжд на вятър
Курс: друг

Мнение от anon is legion »

gogigagagagigo написа:да ми честити втория имен ден, който всички вие, мухльовци такива, забравихте :evil:
Чакай бе, ама ти Спиридон ли се казваш? :shock:
Frolic hard
Аватар
trakatumka
В началото бе словото
Специалност: Публична администрация
Курс: втори

Мнение от trakatumka »

MidwinterSun написа: Искам и да бях израсла на едно място, вместо на 10 различни. Така че да си бях приятелче със съседите и да мога да излизам вечер с тях - както е сега времето, хубаво, прохладно, тъмно.
Това ми е толкова познато. Да бях израснала и аз само на едно място...
"Be yourself,everyone else is already taken."
gogigagagagigo
Легендарен флуудър

Мнение от gogigagagagigo »

anon is legion написа:
gogigagagagigo написа:да ми честити втория имен ден, който всички вие, мухльовци такива, забравихте :evil:
ам'чи да.... :evil:
My will be done!!!
Аватар
kirrara
Драскач

Мнение от kirrara »

Беше супер мило, че забрави за рождения ми ден. :? Но нали няма skype, да му напомни :roll: Беше странно, очаквах го от всеки друг, но точно от него :? ...въпреки, че реално погледнато не ми е никакъв...просто човек, с когото си споделяхме разни неща :roll:
" Има много хора, които са постигнали съвършенството да четат, без всъщност да четат. Преминават през книгите подобно на водолази, без да поемат и капка вода."
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Споко, последния път баща ми забрави за моя. :lol: Въобще, не си е работа да разчиташ на мъж за помнене на разни дати. Явно е генетично заложено.
Изображение
Аватар
kirrara
Драскач

Мнение от kirrara »

MidwinterSun написа:Споко, последния път баща ми забрави за моя. :lol: Въобще, не си е работа да разчиташ на мъж за помнене на разни дати. Явно е генетично заложено.
И на моя баща му се е случвало :roll: :lol: А именно защото мъжете са си мъже, разчитам на skype да ги подсеща :lol: Дори си мислех няколко дена преди заветната дата да взема да го изтрия и да видя кой наистина го е запомнил :lol:
" Има много хора, които са постигнали съвършенството да четат, без всъщност да четат. Преминават през книгите подобно на водолази, без да поемат и капка вода."
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Аз направих точно това. И знаеш ли кой се сети в крайна сметка? Само най-близките ми приятели :lol:
Изображение
Аватар
kirrara
Драскач

Мнение от kirrara »

Пак е нещо :) Честно казано и аз не помня рождените дни на всичките си абонати, само на по-близките приятели :roll: Но догодина и аз ще пробвам като теб :wink:
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

gogigagagagigo написа:
anon is legion написа:
ам'чи да.... :evil:
е не се ли казваш
гогигагагагиго
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

КИРО ДНЕС НЯМАШ ИМЕН ДЕН! АМАХА, НАХАЛНИК, НЯКОИ ХОРА НЯМАТ И ПО ЕДИН, ТОЙ НАШИЯ ДВА ПЪТИ ИСКА :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Заключено

Обратно към “Други”