G__ написа:Ние си имаме собствено законодателство и ми е писнало да се сравняваме в останалите.
Тогава спазвай НАШЕТО законодателство. Забрана на бирата в парковете - значи забрана, това казва НАШИЯ закон, НАШЕТО законодателство. Не съм го измизлила аз, за да съдиш мен, драги. Има хиляди привърженици на идеята да НЕ СЕ пие, и ДА СЕ пие по парковете. А в паркове като нашите, не съм виждала хора да си опъват одеяла и да си правят пикник. Пикник във Витоша, там вече не е обществено място.
G__ написа:Искам да те попитам-аз какво ще ти бъркам в очите, ако пия бира в парка, ти докато се разхождаш и си белиш семките ?
Семки не ям, но по принцип на мен не ми пречиш. Обаче заради единици като теб не може да се обяви индивидуален закон, това е.
G__ написа:За мене семките например са много по-голям вредител от бирата и алкохола, защото повечето хора оставят боклуци след себе си
Тъпо е, но все пак е биологичен отпадък. Докато пластмасовите бутилки и кенчетата хвърлени пак от КРЕТЕНИ, същите заради които е и създаден тоя закон, навсякъде в парка.
G__ написа:Айде сега да няма и семки за това, че някои не си ги събират в хартия !!! Следващата стъпка е да се забрани и захарният памук, че децата ставали дебели.

Семките не си правят експерименти с мозъка ти. Можеш само да се пристрастиш и да надебелееш, както и децата от захарния памук. Ама за децата е полезно всичко що се яде и пие, за да растат. И да надебелеят, като порастнат ще отслабнат. А бирата можеш да си я пиеш в заведенията, както те си ядат памука в парка