Забрана на бирата в парка

Модератори: Don Horhe, Lord

Публикувай отговор
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Re: Забрана на бирата в парка

Мнение от allshallperish »

Изводът е следния:
Дичоу си е прав да си иска своето - така си е отраснал. Ако не му бяха давали да пие биричка сред природата от опеределена възраст (и ако др хора не го правеха), със сигурност и той нямаше да го прави. Тва да се откажеш от нещо, е супер трудно. Следователно, ако не знаеше, че може да го прави, нямаше.

Митака си е прав, че има хора, които като пийнат една чаша, и стават непоносими. Но младежта в момента си е такава. Те са ужасни пубери, които викат и крещят простотии навсякъде. Аз лично за тва по рейсовете съм със слушалки, защото не мога да търпя хората около мен да приказват простотии (за тва съм с една хронична мигрена, ама по- добре така..). Общо взето, ако се спазваше закона да не се дава алкохол на непълнолетните, нещата щяха да са мн по- добре, щото така като пият от по 15-16 години, на наште вече са с умствени изкривявания. Колкото до цигарите - най- тъпото, което можеш да правиш е да пушиш около децата :x
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

allshallperish написа:Изводът е следния:
Дичоу си е прав да си иска своето - така си е отраснал. Ако не му бяха давали да пие биричка сред природата от опеределена възраст (и ако др хора не го правеха), със сигурност и той нямаше да го прави. Тва да се откажеш от нещо, е супер трудно. Следователно, ако не знаеше, че може да го прави, нямаше.
Митака си е прав, че има хора, които като пийнат една чаша, и стават непоносими. Но младежта в момента си е такава. Те са ужасни пубери, които викат и крещят простотии навсякъде. Аз лично за тва по рейсовете съм със слушалки, защото не мога да търпя хората около мен да приказват простотии (за тва съм с една хронична мигрена, ама по- добре така..). Общо взето, ако се спазваше закона да не се дава алкохол на непълнолетните, нещата щяха да са мн по- добре, щото така като пият от по 15-16 години, на наште вече са с умствени изкривявания. Колкото до цигарите - най- тъпото, което можеш да правиш е да пушиш около децата :x
Именно. Обаче начинът за промяна не е да се забрани всичко. Дайте да забравим употребата на наркотици в крайните квартали - тя не е ли проблем за младите както бирата в парковете ?! Със забрани не става. Трябва нещо градивно да се прави.
Изображение
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър

Наркотиците са си забранени, тва че има тъпаци, дето друсат е др. въпрос. Тва са същите тия, дето са с IQ 50-.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

Абе биби....мое сладко създанийце....какво да се направи?
Да се легализира марихуаната ли?Или коката?
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър

Да, треа да се легализира, за да могат хората да я откажат :? .
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

То момчето не знае какви ги приказва.....аз заради това не му обръщам вече много внимание :connie_49: :connie_49: :connie_49:
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

Не че пишеш след всеки мой пост...не, никак не ми обръщащ внимание. :lol:
:geek:
А и къде видя дори да намеквам за легализиране на марихуаната бе пич ? Мисли малко, после пиши. :scratch:
Изображение
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

Почнахме с клоуните....скоро ще почне и с другите неща....
:connie_49: :connie_49: :connie_49: :connie_49: :connie_49: :connie_49: :connie_49: :connie_49:
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър

Baggins написа:Не че пишеш след всеки мой пост...не, никак не ми обръщащ внимание. :lol:
:geek:
А и къде видя дори да намеквам за легализиране на марихуаната бе пич ? Мисли малко, после пиши. :scratch:
Кажи тогава кви са тия мащабни промени? Дай некъв пример, сигурно имаш нещо предвид.
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

Ами налагане на елементарни извънкласни занимания като за начало. Пият децата по градинките по простата причина, че няма какво друго да правят. Трябва да се започне от вкарване на пари във футболните школи примерно, оттам и в другите спортове.
Изображение
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

Baggins написа:Ами налагане на елементарни извънкласни занимания като за начало. Пият децата по градинките по простата причина, че няма какво друго да правят. Трябва да се започне от вкарване на пари във футболните школи примерно, оттам и в другите спортове.
еееее най-накрая сме на едно мнение :viannen_89: :viannen_89: :viannen_89:
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър

Митака написа:
Baggins написа:Ами налагане на елементарни извънкласни занимания като за начало. Пият децата по градинките по простата причина, че няма какво друго да правят. Трябва да се започне от вкарване на пари във футболните школи примерно, оттам и в другите спортове.
еееее най-накрая сме на едно мнение :viannen_89: :viannen_89: :viannen_89:
Тъкмо и аз да му поощря изказването :mrgreen: .
Ми въпроса е, че никой няма интерес да го прави тва, щото всички си мислят, че те са бъдещето, а не децата. Тъпо.
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

phoebe написа: Интересно ми е, как ще изглеждат парковете ни скоро ;)
Точно както трябва :mrgreen:
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
G__
Танцуващия с клавиатури

Мнение от G__ »

Ако искате да забраним и кръчмите, и алкохола, и цигарите въобще.... така най-добре ще се пребори обществото с всички свои грехове, няма да има престъпност и всички ще живеем в един по-добър свят. А бе хора, къв е тоя комунизъм у вас бе. :shock: Същите тия майки и татковци, които си разхождат децата в парка мислиш, че не пият бира ли. :lol: Идеята на наредбата е следната. В даден парк да има едно-две капанчета, където САМО там ще може да се пие,т.е. ще ги спонсорираме въпросните търговци......не че кръчмите им не се намират в самия парк, ма друго си е на маса и пласмасови столове. Тва да пиеш на пейка(2 метра от кръчмата) е егаси простащината... и някво супер кофти се чувствам като мине тълпата пенсионери и ме погледне с ония злобни погледи. :lol:
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Обратна връзка:

Мнение от Smoking Mirror »

Олеле, майко :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Кажете ми, че всички вие, които сте против забраната се шегувате. Смисъл... едно е да си обсъждаме дали трябва да легализираме тревата или не, защото това е една дискусия на която съм напълно склонен да приема, че е възомжно да съществуват две страни и всяка от тях да има разумни доводи, ама... относно забраната за пиене на алкохол (щото тя едва ли е точно и конкретно за бира. просто бирата се числи към алкохолите и като забранят пиенето на алкохол в парка, това означава, че забраняват и пиенето на бира) на обществени места... наистина ли има хора, които смятат, че това е напълно нормално и трябва да бъде законно? Щото тези хора за мен могат да бъдет единствено още неузрели тинейджъри, които не са съгласни с реда и просто си пищях против него неперкъснато. Или пък хора, които осъзнават, че не са прави ама отчаяно защитават отнемането на едно от удоволствията им. Точно като онова дете от рекламата на презервативите, дето пищеше в магазина щото искаше баща му да му купи... кво беше, не помня вече.

Осъзнайте се хора. Не сте тъпи. Повечето от вас. Или съм се заблудил?
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Публикувай отговор

Обратно към “България”