Забрана на бирата в парка

Модератори: Don Horhe, Lord

Публикувай отговор
Митака
Форумно зомби

Re: Забрана на бирата в парка

Мнение от Митака »

Ееее браво бе адаш......само,че с алкохола дебилните копелета по натура стават още по-дебилни.
А и отречи,че в парковете те са доста.....особенно сега в топлото време с тези бири
Съжалявам,но сега видях мнението на Дон Хорхе
Няма да се учудя ако скоро и държането за ръце в парка забранят... Пълна малоумщина - вместо да се занимават с нещо наистина важно, политичетета си губят времето да въвеждат безумни забрани... Така и няма да им влезе в главата фактът, че забраненият плод е най-желан. Пък и тази забрана има много лесен начин да се заобиколи... държиш си бирата в непрозираща чантичка и кой ще те види какво пиеш.
А това означава ли,че и наркотика,като е забранен плод става още по-желан.По тази логика изобщо не трябва да го забраняват,така ли?
Ясно ми е,че не може да се сравнява пиенето на бира с наркотиците,но все пак важен е принципа.
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

Митака написа:Ееее браво бе адаш......само,че с алкохола дебилните копелета по натура стават още по-дебилни.
Представи си, че консумацията на бира не повлиява по никакъв начин на дадени дебилни копелета...понеже са си дебилни на макс....да ги забраним?!...
(Нещо Белене...така....)
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

По тая логика колега, дай и в кръчмите да не ходим, щото и там дебилните копелета се напиват. :?
Изображение
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

Дичоу написа:
Митака написа:Ееее браво бе адаш......само,че с алкохола дебилните копелета по натура стават още по-дебилни.
Представи си, че консумацията на бира не повлиява по никакъв начин на дадени дебилни копелета...понеже са си дебилни на макс....да ги забраним?!...
(Нещо Белене...така....)
оффффф както казах и по-горе Дичоу......има си места за консумация на бира,наричат се заведения,бирарии и т.н.
А на Билбо какво да му кажа...... :connie_49: :connie_49: :connie_49:
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър

Мнение от Дичоу »

И, казвайки го не ми отговори...КАКВО ИМ СЕ СЛУЧВА НА ДЕЦАТА, АЗ (Нито смятам себе си за неадекватна пияница, нито за псуващ каруцар...но дори да съм такъв) КОГАТО ПИЯ БИРА ?!
И в крайна сметка...КОЕ Е ТОВА НЕЩО, КОЕТО ПРАВИ КОНСУМАЦИЯТА НА БИРА ОТ ТРЕТИ ЛИЦА, ОПАСНО ЗА ЕДНО ДЕТЕ...А НА ПРИМЕР УПОТРЕБАТА НА ЦИГАРИ - НЕ???!
Пиша с главни, защото конкретния отговор наистина ме интересува...
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

Еми мисля,че си достатъчно умен за цигарите пък да говориш......там забраната за тях си е в затворени пространства (или и тази забрана е бати смешната,така ли?)
Та по въпроса за бирата бате.....ти като пиеш бира...напиваш ли се бе? :roll:
Сеш'се,че на съседната пейка могат да стоят деца и да попиват всичко,което си казал.
А пиянитеееее хораааа говоряяяят глупостииииииииииии!!!!!
Ти би ли искал твоето дете да слуша Пешо от Младост как снощи оправил неква и как се бил отрезал?
Та както ти казах......бирарийката.....4-5-6-7-8 бири-без никакъв проблем.
Ама на обществено място..... :| :| :|
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
Don Horhe
Легендарен флуудър
Специалност: Китаистика
Обратна връзка:

Мнение от Don Horhe »

Децата, колкото и да се косиш, рано или късно ще ги научат тези неща, колкото и да не ти се ще. Естествено, по-добре късно, от колкото рано, но пък така да се противопоставяме на естествения ред на нещата е, меко казано, нелепо. Така че доводът с децата отпада.
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)
Изображение
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

Don Horhe написа:Децата, колкото и да се косиш, рано или късно ще ги научат тези неща, колкото и да не ти се ще. Естествено, по-добре късно, от колкото рано, но пък така да се противопоставяме на естествения ред на нещата е, меко казано, нелепо. Така че доводът с децата отпада.
Не се и съмнявам,че ще ги научат тези неща,но по твоята логика не трябва да се забранява аболютно нищо,защото естествения ред на нещата е да се пробват наркотици,да се убиват хора и т.н
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър

Мнение от Дичоу »

Адаш... да видим дали съм разбрал правилно...
...забраняваме бирата, поради негативното и последствие...което може да се появи и без нейната употреба?!
На бас, че мога да псувам като каруцар пред дете...ама без и да съм помирисал бира днес...
...следователно...когато псувните и кофти държанието са толкова опасни за бъдещето на нашето поколение - децата...защо забраняваме бирата????????
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

Дичоу написа:Адаш... да видим дали съм разбрал правилно...
...забраняваме бирата, поради негативното и последствие...което може да се появи и без нейната употреба?!
На бас, че мога да псувам като каруцар пред дете...ама без и да съм помирисал бира днес...
...следователно...когато псувните и кофти държанието са толкова опасни за бъдещето на нашето поколение - децата...защо забраняваме бирата????????
оффф стига ве хора......това,че може да псуваш,като каруцар и без да пиеш грам алкохол си е лично твой проблем,това никой не може да ти забрани!!!
Но бирата (алкохолът,защото съм сигурен,че не става въпрос само за бира,а за алкохола,като цяло) просто може да доведе до още по-тежки неща,нали така?
Защото пак ти казвам,че ти може и без грам алкохол да псуваш,ама некой който не псува като цяло може след 1 бира да сипва яко на всички.
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър

Мнение от Дичоу »

Опитвам се да ти повярвам, че наистина не разбираш какво говоря...и колко малоумен довод изкарваш...
Как може да забраниш нещо, поради съмнението, че на единици хора може да се отрази негативно?!?
Сигурен съм, че самия ти като пиеш бира едва ли почваш да словоизливаш майки, бащи и разни техни атрибути...
...Само да отбележа, че достъпа на деца до питейни заведения преди вечерния час е АБСОЛЮТНО ПОЗВОЛЕН...и те могат да наблюдават ИЗЦЯЛО "негативния вербален ефект от консумация на пиво" преди вечерния час...
...а след вечерния час...по закон нямат работа и в парка...
Извод: Или забраняваме консумацията на бира изобщо на всякъде и по всякакъв начин...или я позволяваме...
Всяко средно положение е малоумно...
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

Бате тва е последния ми пост в тази тема :| :| :|
Какво да ти кажа повече.....нали се сещаш,че парковете не са за запиване!!!
Какъв по-ясен довод от това искаш?
Нали точно ти си от партията,която се нарича ГЕРБ (да ти преведа ако не знаеш "Граждани за ЕВРОПЕЙСКО!!!!!Развитие на БЪЛГАРИЯ!!!)?
Това ли е развитието?Обясни ми къде в Европа го има това?Живял съм в Атина,в Милано,обиколил съм Европа,ама това тук може да се срещне само в нашите геограВски ширини!!!
Чаткаш Дичка,нали?
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

Още нещо...наистина за последно
Извод: Или забраняваме консумацията на бира изобщо на всякъде и по всякакъв начин...или я позволяваме...
По тази логика значи и срането и правенето на секс трябва да се забрани или да се позволи навсякъде,така ли?
Аз мога да искам да ходя по голяма нужда (или малка) в центъра на София или примерно на 2-я етаж в северното крило пред всички,ама не става....
Не можеш да кажеш или...или....просто приеми,че понякога има средно положение,ок?
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър

Мнение от Дичоу »

Бате,
...като съм член на ГЕРБ, трябва да съм автоматично съгласен с всяка тяхна недомислица ли?
Или пък като съм за Европейско мислене....значи ли, че трябва да копирам наизуст начина на живот на европейците...А ти, живеейки по Атина, Милано и насам натам...да не би да ми казваш, че на всякъде в Европа живота е еднакъв?!
И какво по-ЕВРОПЕЙСКО от това да мисля, че дадено решение на представителната власт е малоумно и да направя опит да го променя...да не говорим за факта, че става дума за най-елементарна свобода и възможност на определена група хора да разпускат по начин, който те си преценят на обществено място...е не може всички да харесваме опера..понеже е ЕВРОПЕЙСКО...аз обичам да пия бира...
"Само в нашите геограВски ширини" се срещат куп неща които не заменям и за наааай-Европейските нещица и благинки...
А парковете дали са за запиване, разхождане...правене на разни концертчета, секс, четене на книга или нещо друго...не го решаваме нито ти...нито аз нито общината...
...решава го всеки един гражданин, който посети дадения парк...защото парка преди всичко е късче природа на сред бетонния абсурд, в който живеем...природа, която се надявам, че може да понесе компанията ми...за няколко бирички...
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

Ще се повторя....
Митака написа:Още нещо...наистина за последно
По тази логика значи и срането и правенето на секс трябва да се забрани или да се позволи навсякъде,така ли?
Аз мога да искам да ходя по голяма нужда (или малка) в центъра на София или примерно на 2-я етаж в северното крило пред всички,ама не става....
Не можеш да кажеш или...или....просто приеми,че понякога има средно положение,ок?
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Публикувай отговор

Обратно към “България”