True... true... BTW аз пия бира веднъж на високосна, ама се намесвам, де ...Митака написа:Не можеш ли сама да си отговориш на въпроса?
Защото нямаме тяхната култура.Те си пийват биричка на стадионите,ама там спокойствие вече....няма ексцесии няма побоища....тук нали се сещаш как е![]()
Същата работа и за парковете...
Забрана на бирата в парка
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Re: Забрана на бирата в парка
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- leia_loves_cats
- Да живей словото
- Специалност: бакалавър: ФМИ - КН (2008); магистър: ФМИ - ИИ (2010)
- Курс: друг
Защото ми цитираш мнението и пишеш твоето като отговор на моето, например? Сега сериозно - без да с еизмъкваш по детски.Митака написа: А защо ти си мислиш,че се обръщам към теб?
Къде твърдя, в т'ва дет' си го цитирал, че се чувствам нападната???
Като ще съм "Драскач", поне да драскам с нокти... 
По твоята логика....коя си ти,че да ми казваш как звуча?Да обобщаваш по този начин означава само:
1) да настройваш разни групи от хора срещу себе си
2) да звучиш несериозно
P.S Май те засегнах нещо с метълчетата,а?
И ти май си такава и заради това реагираш толкова здраво.....
Та както казах.....закон-спазване!!!
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
- leia_loves_cats
- Да живей словото
Уф взе да ми писва с тебе и твоите заключения. Това, че на тебе ти "звучат" писани думички сърдито, не значи, че съм се засегнала с каквото и да било.Митака написа:По твоята логика....коя си ти,че да ми казваш как звуча?Да обобщаваш по този начин означава само:
1) да настройваш разни групи от хора срещу себе си
2) да звучиш несериозно
P.S Май те засегнах нещо с метълчетата,а?
И ти май си такава и заради това реагираш толкова здраво.....
Та както казах.....закон-спазване!!!
Вкарваш някакви безумни изводи, които вече дори не са ми интересни. Едно време се забавлявах с такива като теб, които си мислеха, че те ако прочетат нещо, все едно е гневно, това значи, че е писано гневно. Вече не ме влече да дразня такива като тебе. Ти явно позиция нямаш, просто искаш да излезеш победител в тоя спор, без да ти пука доколко това дето го твърдиш е адекватно.
Те и кралиците по красота искат да спасят китовете имат право да го твърдят, ама звучат глупаво и несериозно. Капиш?
Аз нямам никакво отношение към тебе - нито си ме ядосал, нито си ме засегнал, нито си ме нападнал. Това, че ти си го мислиш няма отношение към мен - аз не мога да отговарям за твоите мисли. Успех в борбата с безразсъднИтИ граждани
Каза метълката и отиде да пие бира в Борисовата
Пак казвам закон-спазване....компренде?
Пак казвам закон-спазване....компренде?
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
- allshallperish
- Легендарен флуудър
leia_loves_cats
тука всеки си има неква позиция и дали е съгласна с твоята или не - тва няма значение. Ако прочетеш съседната тема ще разбереш кво е заяждане, без гняв и без цупене. Като те кефи да си пиеш бирата на открито - пий си я. Но тва съображение, което спомена Митака за децата, не е единственото. Би се отразило като + и за обществената/държавната Икономика.
Следващата стъпка е да се спре с алкохолизирането по общежитията, щото вчера като бях на един рожден ден, в две съседни стаи, музиката на макс, пълно с хора и пиене... Като излязоха от съседната стая пияни дечурлига, на по 15-16 (или така са изглеждали...)... Та идеята ми е, нека докажем, че не сме некви пропадналяци, за да ни дават да си пиеме бира на стадиона.
Закон- спазване, Митака says
тука всеки си има неква позиция и дали е съгласна с твоята или не - тва няма значение. Ако прочетеш съседната тема ще разбереш кво е заяждане, без гняв и без цупене. Като те кефи да си пиеш бирата на открито - пий си я. Но тва съображение, което спомена Митака за децата, не е единственото. Би се отразило като + и за обществената/държавната Икономика.
Следващата стъпка е да се спре с алкохолизирането по общежитията, щото вчера като бях на един рожден ден, в две съседни стаи, музиката на макс, пълно с хора и пиене... Като излязоха от съседната стая пияни дечурлига, на по 15-16 (или така са изглеждали...)... Та идеята ми е, нека докажем, че не сме некви пропадналяци, за да ни дават да си пиеме бира на стадиона.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- leia_loves_cats
- Да живей словото
Виж сега, с Митака не се съгласявам, само защото се опитва да изкара някакви аргументи, които явно на всички ви се виждат адекватни, но според мен просто са неиздържани. И аз не искам някакви 15-годишни да ми правят мизерии, където и да било, включително в парка. Съображението за децата е адекватно, защото навсякъде е опасно. И то не само заради тези, дето пият по парковете. Спазването на закона трябва да значи - не се бийте в парковете. Ако се биете - ще ви накажем. А не - недейте да пиете в парковете. Щото с това "превантивно" закономислие сме наникъде. Следва "не влизайте в интернет, щото ще четете доказателства за това какво наистина правим, а няма да четете само манипулираната от нас преса"allshallperish написа:leia_loves_cats
После... Аз не казвам да се съгласявате или не с позицията ми. Ако така е прозвучало - извинете ме, явно имам проблем с писането по форуми. Но ми се струва несериозно на мнението ми да се отговаря с "аз май те нападнах" - аз не се чувствам нападната по никакъв начин и мнението ми не е нито агресивно, нито дефанзивно и по никакъв начин емоционално. Просто казвам нещо, което явно се разбира по погрешен начин.
Нямам какво повече да кажа, явно каквото и да кажа, вече съм в графата "тъпата метълка, дето пие бира в парковете и иска да изяде децата ни"
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Тва спокойно можеше да не ми го пишеш на ЛС. Ти прочети внимателно поста ми и ще разбереш, че в тая тема никой не се заяжда с тебе. Да речем, че хората са различни, а хора като Митака са за законите да се спазват. Не можеш да го убедиш в своя мироглед, както и той в своя. Не виждам да има проблем. Всъщност, ти казваш, че не се заяждаш, а с безумно дългите си афектирани постове показваш друго. Всеки има право на глас, и всеки пие бира, беззначение дали е всеки ден, или като менеleia_loves_cats написа:Заглавие: Забрана на бирата в парка
Така, дай сега да се разберем - прочети ми всичките мнения бавно и спокойно, с големи паузи между думите. И ми кажи как по дяволите изскача асоциация за заяждане, гняв и цупене..... Щото тотално ме 'фърляте в тъча, честно.allshallperish написа:leia_loves_cats
Хайде малко по-спокойно и без излишни нападки. Не мисля, че съм ги заслужила по какъвто и да е начин. Ако имате сериозни причини да ме обвините в нещо, моля цитирай ми го с личното си тълкуване, да го изясним тихо и кротко.
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
А...някой да ми обясни...какво им става на децата ако аз пия бира в парка?! 
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Крещят от ужас и бягат при майките сиДичоу написа:А...някой да ми обясни...какво им става на децата ако аз пия бира в парка?!
Ти може да си спокоен,ама знаеш много добре,че има доста индивиди,които след 1-2 бири нямат връзка с главния мозък и не знаеш какво могат да направят.Да не говорим,че децата са,като гъби знаете го,не е нужно и в парка да слушат псувни,как кой кого ебал и т.н,right?Дичоу написа:А...някой да ми обясни...какво им става на децата ако аз пия бира в парка?!
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Пфф, съгласна съм с последното изречение. Обаче и на мене не ми е приятно да слушам такива простотии, за мен кой ще се погрижиМитака написа:Ти може да си спокоен,ама знаеш много добре,че има доста индивиди,които след 1-2 бири нямат връзка с главния мозък и не знаеш какво могат да направят.Да не говорим,че децата са,като гъби знаете го,не е нужно и в парка да слушат псувни,как кой кого ебал и т.н,right?Дичоу написа:А...някой да ми обясни...какво им става на децата ако аз пия бира в парка?!
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
Така, драги зрители, призовавам ви към писане ПО ТЕМАТА за/против тъпата забрана и по-малко (а ако може и без никакви) лични нападки. Който има проблем с МОЕТО мнение, в което представих една смешна за мен ситуация с младежи, забавлявайки се с дупките в закона, нека се обърне ЛИЧНО към мен, а ако е опериран от чувство за хумор, по-добре да не.
Благодаря
Don Horhe
Благодаря
Don Horhe
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

Bill Hicks - Revelations (Uncut)

- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Те бягат от ужас и без да съм с бираallshallperish написа:Крещят от ужас и бягат при майките сиДичоу написа:А...някой да ми обясни...какво им става на децата ако аз пия бира в парка?!
Митак, псувните и простотиите не са причинени от бирата, а от факта, че някой е дебилно копеле...
Ама не забраняваме дебилните копелета, а бирите...
Хайде да забраним яденето, щото някой мляска...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Бе в Унгария не беше ли признак на уважение да се изпърдиш на масата, когато се наядеш? Представете си колко важи тая забрана, след като чак ДНЕС разбирам за неяДичоу написа:Те бягат от ужас и без да съм с бираallshallperish написа:Крещят от ужас и бягат при майките сиДичоу написа:А...някой да ми обясни...какво им става на децата ако аз пия бира в парка?!
Митак, псувните и простотиите не са причинени от бирата, а от факта, че някой е дебилно копеле...
Ама не забраняваме дебилните копелета, а бирите...![]()
Хайде да забраним яденето, щото някой мляска...