Забрана на бирата в парка

Модератори: Don Horhe, Lord

Публикувай отговор
Митака
Форумно зомби

Re: Забрана на бирата в парка

Мнение от Митака »

Вие бихте ли завели детето си в парк в,който некви метълчета се наливат с бира и правят някакви простотии,а? :| :| :|
Парковете са направени уж за спокойствие,а не за наливане с бира и тем подобни :x
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

Митака написа:Вие бихте ли завели детето си в парк в,който некви метълчета се наливат с бира и правят някакви простотии,а? :| :| :|
Парковете са направени уж за спокойствие,а не за наливане с бира и тем подобни :x
Все пак процента наливащи се винаги е по- малък от броя на децата :D
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

И какво от това?
Ако ще да има и само 1 наливащ се с бира,нали децата ще го гледат?
Да знам колко тъпо звучи това,при положение,че тези "деца" гледат ТВ,където пумията е много по-голяма,но все пак.......
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Специалност: Компютърна химия
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

Митака написа:Вие бихте ли завели детето си в парк в,който некви метълчета се наливат с бира и правят някакви простотии,а? :| :| :|
Ако видя метъли, наливашщи се с бири, ще заобикалям от другия край на София, но не заради бирите, а заради самите метъли
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"

Мнение от Митака »

Говоря принципно сеш'се :lol:
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър

Ми тва е все едно да забраниш на разните му там раперисти да спрат да пушат марихуана по парковете... Няма 100%...
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
leia_loves_cats
Да живей словото
Специалност: бакалавър: ФМИ - КН (2008); магистър: ФМИ - ИИ (2010)
Курс: друг

Мнение от leia_loves_cats »

Добре бе, много сте ми интересни. А ако видите група метъли да се наливат с бира и да правят простотии не в парка, ами на някоя уличка, какво? Проблемът, който ти изказваш няма нищо общо с това дали е парк или не - ако се държат като диваци - няма значение дали пият или не. Обратното - ако не се държат като диваци, а просто кротко си пийват в парка, кой си ти да ги спираш???

Много странен начин на мислене, много извратен подход за изкарване на аргументация. Засрамете се.
Като ще съм "Драскач", поне да драскам с нокти... ;)
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

А ти от коя гледна точка говориш?От името на тези,които пият в парка,нали?
Както ти казах постави се на мястото на родителите с малките деца?
Кои са местата в градовете където може да отидеш на разходка и да починеш малко?
В парковете нали?За наливане с бира си има заведения.И ги има различни...за метъли,за чалгари,за денс маняци и т.н :mrgreen:
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
leia_loves_cats
Да живей словото

Митака написа:А ти от коя гледна точка говориш?От името на тези,които пият в парка,нали?
Кои са местата в градовете където може да отидеш на разходка и да починеш малко?
В парковете нали?За наливане с бира си има заведения.И ги има различни...за метъли,за чалгари,за денс маняци и т.н :mrgreen:
Не говоря от ничие име, това че ти отказваш да ми приемеш гледната точка е твой проблем.
Аз не съм метъл, нямам намерение да правя нищо на скъпоценното ти дете, не виждам ти защо искаш да го използваш него, за да ми забраниш на мен да пия бира в парка?
Погледни и ти от гледната точка на родителите на деца, които не са параноици и гледат трезво на нещата.

Да обобщаваш по този начин означава само:
1) да настройваш разни групи от хора срещу себе си
2) да звучиш несериозно

Просто ти казвам, че вкарваш нелогични "доводи" за да се аргументираш за нещо, когато всъщност искаш да роптаеш срещу друго.

Ако искаш да кажеш, че парковете са опасни за малки деца - кажи това. Но да твърдиш, че пиенето в парка е причината - несериозно е.

И това, че ти показвам, колко необосновано звучиш изобщо не значи, че имаш основание да си правиш изводи каква ми е позицията по въпроса за пиенето в парка. Недей да ми отправяш лични призиви, опитвайки се да ме манипулираш по този начин. Не'а стане ;)
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър

Това ми напомни на Цвете за Гошо в неделя в Южния парк, там имаше десетки или стотици метъли с бири + скинхедс и купища деца с родителите си.
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

leia_loves_cats написа:
Митака написа:А ти от коя гледна точка говориш?От името на тези,които пият в парка,нали?
Не говоря от ничие име, това че ти отказваш да ми приемеш гледната точка е твой проблем.
Аз не съм метъл, нямам намерение да правя нищо на скъпоценното ти дете, не виждам ти защо искаш да го използваш него, за да ми забраниш на мен да пия бира в парка?
Погледни и ти от гледната точка на родителите на деца, които не са параноици и гледат трезво на нещата.

Да обобщаваш по този начин означава само:
1) да настройваш разни групи от хора срещу себе си
2) да звучиш несериозно

Просто ти казвам, че вкарваш нелогични "доводи" за да се аргументираш за нещо, когато всъщност искаш да роптаеш срещу друго.

Ако искаш да кажеш, че парковете са опасни за малки деца - кажи това. Но да твърдиш, че пиенето в парка е причината - несериозно е.

И това, че ти показвам, колко необосновано звучиш изобщо не значи, че имаш основание да си правиш изводи каква ми е позицията по въпроса за пиенето в парка. Недей да ми отправяш лични призиви, опитвайки се да ме манипулираш по този начин. Не'а стане ;)
Смяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяях :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Нападам те? С кое? Че изразих мнението си ли?
Искам да кажа,че хората в парламента казват: Нямате право да пиете бира в парка,защото еди какво си еди какво си...
Ти като съвестен гражданин няма да почнеш да мислиш как ще сипеш лимонада в шише бира,и да се хилиш на куките как щели да душат всяко шише.
А и ако ми кажеш в коя нормална държава го има това некви лумпени да се друсат и да се наливат масово в парковете ще те призная....
Циганска му работа.... :x :x :x
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър

Митак, в Англия дават да си пиеш бира и на стадиона, докато гледаш мача, тука що не дават :)
Аватар
leia_loves_cats
Да живей словото

Митака написа: Нападам те? С кое? Че изразих мнението си ли?
Искам да кажа,че хората в парламента казват: Нямате право да пиете бира в парка,защото еди какво си еди какво си...
Ти като съвестен гражданин няма да почнеш да мислиш как ще сипеш лимонада в шише бира,и да се хилиш на куките как щели да душат всяко шише.
А и ако ми кажеш в коя нормална държава го има това некви лумпени да се друсат и да се наливат масово в парковете ще те призная....
Хайде сега, вземи пий една студена вода, прочети това, което си цитирал и ми кажи как па реши, че те обвинявам в "нападение"
Недей да вкарваш смисъл, дето го няма в думите ми, уважаеми.....

Второ, къде съм дала позиция относно сипването на лимонада в шише и надсмиване над полицаи? Май ме бъркаш с някой.

Трето, в много "нормални" държави можеш да правиш каквото прецениш. Не ми излизай с "навсякъде у Европата е тъй, значи ние автоматично го копираме".

Хайде дишай моля тъ, че с толкоз негативизъм ще посивееш и побелееш млад и зелен. ;)
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

Не можеш ли сама да си отговориш на въпроса?
Защото нямаме тяхната култура.Те си пийват биричка на стадионите,ама там спокойствие вече....няма ексцесии няма побоища....тук нали се сещаш как е :?
Същата работа и за парковете...
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

leia_loves_cats написа:
Митака написа: Нападам те? С кое? Че изразих мнението си ли?
Хайде сега, вземи пий една студена вода, прочети това, което си цитирал и ми кажи как па реши, че те обвинявам в "нападение"
Недей да вкарваш смисъл, дето го няма в думите ми, уважаеми.....

Второ, къде съм дала позиция относно сипването на лимонада в шише и надсмиване над полицаи? Май ме бъркаш с някой.

Трето, в много "нормални" държави можеш да правиш каквото прецениш. Не ми излизай с "навсякъде у Европата е тъй, значи ние автоматично го копираме".

Хайде дишай моля тъ, че с толкоз негативизъм ще посивееш и побелееш млад и зелен. ;)
А защо ти си мислиш,че се обръщам към теб? :shock:
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Публикувай отговор

Обратно към “България”