Парламентарни избори 2009 г.

Модератори: Don Horhe, Lord

Публикувай отговор

За кого ще гласувате на предстоящите парламентарни избори?

ГЕРБ
19
27%
АТАКА
9
13%
РЗС
0
Няма гласували
Синята коалиция
19
27%
НДСВ
6
8%
БСП
7
10%
ДПС
1
1%
Зелените
6
8%
Други
4
6%

Общо гласове: 71

bezobrazie
В началото бе словото

Re: Парламентарни избори 2009 г.

Мнение от bezobrazie »

FMI написа:А защо го защитавате, това е единственото което не разбирам...
Ами явно доста неща не разбираш :lol:
Я кажи сега какво откроднал Костов?
И как пък така за 8г. никой не намери и 2лв. да е откраднал?
И как така като е откраднал пенсиите и заплатите се увеличиха с пъти?

Щото едно е пропагандата и демонизирането, а друго са фактите.
Аватар
Tommy
Плиний Стари

Мнение от Tommy »

pepso написа:Оле Господи, оле ... "прекрасна държава" .. хора НЕ се излагайте! Царя и БСП били направили държавата ни прекрасна ... моля ви ... няма такова нещо....специално БСП колко пари откраднаха от всички фондове ... :?
Беше ирония към писаното в предишните страници - спокойно. :wink:
Иначе за въпросите, които задаваш на ФМИ - погледни последните десетина страници и ще си ги вземеш обратно - не за друго, просто няма да ти се занимава. :)
Иначе поздравявам те за мнението ти за Иван Костов!
ПП: Дължа извинение на себе си и на всеки, който се е объркал, че горното мнение е сериозно и ме е сбъркал с БСП-ар, или царист. :)
Knights of the Cross
sladkata_apple
В началото бе словото

Мнение от sladkata_apple »

Хората първо четат , а после коментират... така да се каже....:flower:

http://www.izbor.eu/

http://www.stanishev.bg/

http://www.georgedenkov.eu/

http://bogomep.eu/2009/
mitakis
В началото бе словото

Мнение от mitakis »

Ами като не събере мнозинство бате Бойко с кой да се коалира, ако не със сините? Той друга алтернатива просто няма... Не гласувайте, оставете всичко в ръцете на Сергейчо и Доган тогава. Аз Борисов не го харесвам, но си мисля, че може и да се справи с помощта на синята коалиция.
П.С.: Който направи депутатите 120 и им намали заплатите, веднага ме печели като гласоподавател.
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

ББ при никакви обстоятелства не може да вземе над 50%, слезте на земята. Всичко, освен коалиция ГЕРБ-Сините ще ни подкара надолу.
Изображение
Аватар
pepso
От дъжд на вятър
Специалност: кандидат-студент за ФЖМК
Курс: кандидат-студент

Мнение от pepso »

Tommy написа:
pepso написа:Оле Господи, оле ... "прекрасна държава" .. хора НЕ се излагайте! Царя и БСП били направили държавата ни прекрасна ... моля ви ... няма такова нещо....специално БСП колко пари откраднаха от всички фондове ... :?
Беше ирония към писаното в предишните страници - спокойно. :wink:
Иначе за въпросите, които задаваш на ФМИ - погледни последните десетина страници и ще си ги вземеш обратно - не за друго, просто няма да ти се занимава. :)
Иначе поздравявам те за мнението ти за Иван Костов!
ПП: Дължа извинение на себе си и на всеки, който се е объркал, че горното мнение е сериозно и ме е сбъркал с БСП-ар, или царист. :)

Хах, съгласен съм с теб! А и още нещо...нали знаете колко пари бяха заплатите при "Чичо Жан" и колко струваше хляба, и колко след това при Костов заплатите и инфлацията се нормализираха! НЕ СЪМ царист, НИТО СДС-ар, НИТО пък БСП-ар...Просто правя констатация...
C'uz when u try hard, is when u die hard! Kanye West

Изображение We'll keep flying our red flags high, c'uz Manchester United will NEVER die !
Аватар
pepso
От дъжд на вятър
Специалност: кандидат-студент за ФЖМК
Курс: кандидат-студент

Мнение от pepso »

mitakis написа:Ами като не събере мнозинство бате Бойко с кой да се коалира, ако не със сините? Той друга алтернатива просто няма... Не гласувайте, оставете всичко в ръцете на Сергейчо и Доган тогава. Аз Борисов не го харесвам, но си мисля, че може и да се справи с помощта на синята коалиция.
П.С.: Който направи депутатите 120 и им намали заплатите, веднага ме печели като гласоподавател.

Хвала (както казват сърбите) И мен съшо ме печелят. Съгласен съм и с това, че Бойко повече от 50% няма как да спечели, но определено той ще бъде победител и управляващата коалиция на есен ще бъде синя...Може и да е за добро, кой знае...
C'uz when u try hard, is when u die hard! Kanye West

Изображение We'll keep flying our red flags high, c'uz Manchester United will NEVER die !
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

Честит Беларус!
Войната на статуквото срещу "Синята коалиция" се води като във вица: "А с ДДТ опитахте ли?"

След като й залагаха всевъзможни законови мини и вкараха на бойното поле "независимия" съд, накрая БСП и ДПС изгубиха търпение и се разправиха с врага директно. При това без всякакви обяснения, следвайки краткото назидание на духовния си гуру "Няма човек - няма проблем".

Разбира се, елиминирането на политически противник по подобен начин не е прецедент. Все още го има в Беларус, Молдова, Северна Корея, Куба, Венецуела.Това означава, че в четвъртък България се нареди достойно в тази група и, с други думи, вече можем да си честитим постижението. Защото с решението на ЦИК да не регистрира "Синята коалиция" за парламентарните избори не беше елиминирана единствено опозицията, а дори преструвката, че представляваме някаква демокрация.

Оттук нататък ще "избираме" между статуквото и неговите клонинги. "Когото и да избереш, избираш БСП и ДПС" - ако перифразираме скъпоплатения черен PR, съпътствал проведената от властта операция. Остава само да бъде приет и закон "за защита на държавата", с който алтернативите да бъдат забранени черно на бяло...

Бруталните действия обаче издават и друго: че вероятно нещо в текущата им електорална кондиция ужасява двете ключови партии в сегашната власт. Прибягването им до все по-крайни действия може да се тълкува като изпадане в истерия от възможни властови конфигурации, които излизат извън техните схеми. След подсигуряването на служебната победа над опозицията обаче ситуацията вече изглежда зловеща. Защото в Беларус, казват, опонентите първо не ги регистрирали, а после започвали да (ги) изчезват безследно.
dnevnik.bg
Изображение
Аватар
Bushmen
Драскач
Специалност: Право
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Bushmen »

Боже Господи............. Направо може ли човек да има друг коментар. Безобразие без граници. Защо навсякъде "социалистите" като вземат властта не искат да я пускат по 50 години. Беларус и Молдова ли искат да станем. Защото ни е срам, че поне в 1 класация не можем да победим - че не сме ПОСЛЕДНИ в Европа. Като не можем да ги настигнем другите по богатство и демократичност да се обърнем и да ускорим назад към Молдова, където спечели комунистическата партия...
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Писна ми от тия комунисти бееееееееее!!!!!!!!! Дайте ми базукаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа
ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа
аааааааааааааааааааааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Аватар
Bushmen
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Bushmen »

Цялата ситуация е доста тъжна но това ме разби - Ред, Законност, държавна Сигурност :D :D
Аватар
proUSA
Легендарен флуудър
Специалност: Журналистика

Мнение от proUSA »

Янев е подлогата на ДАНС.
Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

Мнение от Norwegian Wood »

Айде синята секта, спрете се.
Никакъв Беларус няма. Като не можете да съберете 8-10 процента, все комунетата са ви виновни.
Никакъв Беларус няма, щото сме в ЕС, икономиката ни е относително отворена и все още можете да гласувате почти за когото си искате.
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Smoking Mirror »

Baggins написа:
Честит Беларус!
Войната на статуквото срещу "Синята коалиция" се води като във вица: "А с ДДТ опитахте ли?"

След като й залагаха всевъзможни законови мини и вкараха на бойното поле "независимия" съд, накрая БСП и ДПС изгубиха търпение и се разправиха с врага директно. При това без всякакви обяснения, следвайки краткото назидание на духовния си гуру "Няма човек - няма проблем".

Разбира се, елиминирането на политически противник по подобен начин не е прецедент. Все още го има в Беларус, Молдова, Северна Корея, Куба, Венецуела.Това означава, че в четвъртък България се нареди достойно в тази група и, с други думи, вече можем да си честитим постижението. Защото с решението на ЦИК да не регистрира "Синята коалиция" за парламентарните избори не беше елиминирана единствено опозицията, а дори преструвката, че представляваме някаква демокрация.

Оттук нататък ще "избираме" между статуквото и неговите клонинги. "Когото и да избереш, избираш БСП и ДПС" - ако перифразираме скъпоплатения черен PR, съпътствал проведената от властта операция. Остава само да бъде приет и закон "за защита на държавата", с който алтернативите да бъдат забранени черно на бяло...

Бруталните действия обаче издават и друго: че вероятно нещо в текущата им електорална кондиция ужасява двете ключови партии в сегашната власт. Прибягването им до все по-крайни действия може да се тълкува като изпадане в истерия от възможни властови конфигурации, които излизат извън техните схеми. След подсигуряването на служебната победа над опозицията обаче ситуацията вече изглежда зловеща. Защото в Беларус, казват, опонентите първо не ги регистрирали, а после започвали да (ги) изчезват безследно.
dnevnik.bg
Като ще цитираш статия поне дай някаква конкретна и ползена информация. Какво точно се е случило? (разбирай: какво разбираме под "е разправиха с врага директно")
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Аватар
G__
Танцуващия с клавиатури

Мнение от G__ »

Norwegian Wood написа:Айде синята секта, спрете се.
Никакъв Беларус няма. Като не можете да съберете 8-10 процента, все комунетата са ви виновни.
Никакъв Беларус няма, щото сме в ЕС, икономиката ни е относително отворена и все още можете да гласувате почти за когото си искате.
Тая опция "почти" не ме устройва. :) Все едно да кажеш, че искаш почти демокрация с елементи на комунизъм !?!?! Спри тъпите коментари, моля те, или поне мисли преди да пишеш.
Публикувай отговор

Обратно към “България”