От някакъв друг учебник взимаш 1-2 изречения за селското стопанство като цяло, после за растениевъдството и тогава вече започваш за зърнените култури.Може и в нета да има някъде развита цялата темаTSN написа:Искам да попитам за "Растениевъдство" от къде да взема първата част на темата.Гледам конспекта :
8.География на растениевъдството в България. Същност, особености и значение на растениевъдството. Развитие и отраслова структура на растениевъдството. Зърнени култури - значение и особености, фактори за развитие. Видове и териториално разпространение. Проблеми и тенденции в развитието на зърнените култури.
Темата за зърнените култури я имам,но проблемът е как да почна темата.Някой може ли да помогне ?
КСК 2009 - География
Re: КСК 2009 - География
" Има много хора, които са постигнали съвършенството да четат, без всъщност да четат. Преминават през книгите подобно на водолази, без да поемат и капка вода."
- seralem
- В началото бе словото
- Специалност: Туризъм
- Курс: втори
tazi tema za rastenieudstvto e mn kovarna.min godina 1 priqtel mi kaza,4e trqbvalo da se pi6e samo za zurneni kulturi,no az tova otkude da go znam
- seralem
- В началото бе словото
- Специалност: Туризъм
i hora po-dobre u4ete vsi4ko,4e na men sega na predvaritelniq mi se padnaha 2 ot 3-te temi,koito nq bah u4ila,golqma sum karu4ka
Пиши на кирилица! Следващи мнения на латиница ще се трият без предупреждение! от Pisobella
Пиши на кирилица! Следващи мнения на латиница ще се трият без предупреждение! от Pisobella
Пиши на кирилицаseralem написа:i hora po-dobre u4ete vsi4ko,4e na men sega na predvaritelniq mi se padnaha 2 ot 3-te temi,koito nq bah u4ila,golqma sum karu4ka
" Има много хора, които са постигнали съвършенството да четат, без всъщност да четат. Преминават през книгите подобно на водолази, без да поемат и капка вода."
-
PavE
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Хора, кажете ми мога ли да се подготвя за изпита по география, ако започна да уча теми към края на този месец? И може ли да се ползват тези безплатните от интернет? Ще ми се да уча география, а видях, че за там балът е бил доста нисък.
Още един въпрос: трябва ли да уча темите, които са се паднали на предварителния?
Още един въпрос: трябва ли да уча темите, които са се паднали на предварителния?
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
С теми от Интернет нямаш никакъв шанс. Иначе времето е достатъчно, ако помниш бързо и полагаш много усилия.
I wanna fall from the stars straight into your arms
-
PavE
- В началото бе словото
Добре. Този зеленият учебник на проф. Дончо Дончев, надявам се, върши работа нали? А какво за темите от предварителния?
Аз също мисля, че има достатъчно време, ако човек седне и учи сериозно. За учебника на Дончо Дончев - не знам, аз лично уча по този на Славейков. А за темите от предварителния изпит...носи се слух, че не се падат същите теми и на редовния. Но това е само слух, така че всеки сам си решева кои теми ще учи 
-
PavE
- В началото бе словото
Ясно, благодаря! 
Моля 
Къде изчезнахте, хора ?! Темата съвсем замря
Най-после минаха изпращане, матури, бал, глупости...и сега идва ред на географията
Не знам как е при вас, но последния път, когато учих, беше на 4 април

- Spondaic
- Да живей словото
Хората са се отдали явно на други дейности, иначе и аз съм като теб. Последно учих на 3-ти априлkirrara написа:Къде изчезнахте, хора ?! Темата съвсем замряНай-после минаха изпращане, матури, бал, глупости...и сега идва ред на географията
Не знам как е при вас, но последния път, когато учих, беше на 4 април
![]()
"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
Утре мисля да пробвам да напиша Югозападния регион за 4 часа.
Да видя дали ще може да ми стигне времето на изпита,ако евентуално се падне тази тема. 

продавам пълен комплект теми по география за СУ за отличен. който проявява интерес да ми пише. цена 150 лв