Книжки за подготовка за изпита по английски език

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
Crescent
От дъжд на вятър

Книжки за подготовка за изпита по английски език

Мнение от Crescent »

Видях из разни теми във форума, че имало книжки за подготовка за изпита по английски език. Ако някой може да ми каже, как се казват точно, на кое издателство са и дали могат да се намерят в провинцията, ще му бъда благодарен :)
Аватар
nightwish
Писаружяк

Мнение от nightwish »

SUATEFL -Five real tests;издателство Просвета
Намират се и в провинцията :)
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
Аватар
Crescent
От дъжд на вятър

Мнение от Crescent »

Nightwish, благодаря за информацията :)
Аватар
nightwish
Писаружяк

Мнение от nightwish »

Пак заповядай :D !
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
Аватар
SINDEL`
В началото бе словото

Мнение от SINDEL` »

Здравейте и от мен :) Аз съм с бърза приказка,няма да ви занимавам много...знам,а и чувам,разбира се,че е многоооо полезно четенето и на списания на Английски език...някои има ли представа за нещо конкретно като име и такива работи...ако чете в момента и ли знае за подобно нещо...ще съм много щастлива някой да ми препоръча нещо :) Мерси предварителнооооо :)
Life is Life:)Enjoy It And Smile Every Day:)))It Is Easier:))))))
Аватар
J`E`K`O
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от J`E`K`O »

за списания не знам, но книги може. Ние в училище имаме библиотека с английски книги и си чета от време на време (въпреки че няма да кандидатствам с английски). Виж и в градската библиотека, трябва да има. Друг вариант е да влезеш в сайта на някое английско издание - Таймс и т.н. и от там да четеш статии.. Успех на изпита!
Brainless Pirate
Гутенберг

Мнение от Brainless Pirate »

Crescent, ако нещо не откриеш при теб, интернет-книжарниците ще ти го доставят по пощата без проблем :wink:

Освен "5 real tests", нямаше ли и едни книжки с номера от 1 до 7 примерно, 6 май беше зелена, 4 беше розова и така, в които има по 10 теста с отговори. Много са полезни.
Последно промяна от Brainless Pirate на 18 Мар 2006, 14:41, променено общо 1 път.
Аватар
nightwish
Писаружяк

Мнение от nightwish »

Winyan написа:Освен "5 real tests", нямаше ли и едни книжки с номера от 1 до 7 примерно, 6 май беше зелена, 4 беше розова и така, в които има по 10 теста с отговори. Много са полезни.
Едно и също е.Книжките,които са издадени по-рано са с по 10 теста,а следващите с по 5.
Brainless Pirate
Гутенберг

Мнение от Brainless Pirate »

Не е едно и също. Тези с по пет теста, издадените по-късно, не се казват по същия начин. Даже не съм убедена дали съвпадат авторите.
Освен това те са real, защото са се падали на изпити, а книжките от 1 до 6 мисля, че не са се падали, а са само за упражнение.

Все едно де, просто който си търси книжките, да има предвид и едните, и другите :D
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”