Книжки за подготовка за изпита по английски език
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- Crescent
- От дъжд на вятър
Книжки за подготовка за изпита по английски език
Видях из разни теми във форума, че имало книжки за подготовка за изпита по английски език. Ако някой може да ми каже, как се казват точно, на кое издателство са и дали могат да се намерят в провинцията, ще му бъда благодарен 
Здравейте и от мен
Аз съм с бърза приказка,няма да ви занимавам много...знам,а и чувам,разбира се,че е многоооо полезно четенето и на списания на Английски език...някои има ли представа за нещо конкретно като име и такива работи...ако чете в момента и ли знае за подобно нещо...ще съм много щастлива някой да ми препоръча нещо
Мерси предварителнооооо 
Life is Life:)Enjoy It And Smile Every Day:)))It Is Easier:))))))
- J`E`K`O
- Да живей словото
- Обратна връзка:
за списания не знам, но книги може. Ние в училище имаме библиотека с английски книги и си чета от време на време (въпреки че няма да кандидатствам с английски). Виж и в градската библиотека, трябва да има. Друг вариант е да влезеш в сайта на някое английско издание - Таймс и т.н. и от там да четеш статии.. Успех на изпита!
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
Crescent, ако нещо не откриеш при теб, интернет-книжарниците ще ти го доставят по пощата без проблем
Освен "5 real tests", нямаше ли и едни книжки с номера от 1 до 7 примерно, 6 май беше зелена, 4 беше розова и така, в които има по 10 теста с отговори. Много са полезни.
Освен "5 real tests", нямаше ли и едни книжки с номера от 1 до 7 примерно, 6 май беше зелена, 4 беше розова и така, в които има по 10 теста с отговори. Много са полезни.
Последно промяна от Brainless Pirate на 18 Мар 2006, 14:41, променено общо 1 път.
Едно и също е.Книжките,които са издадени по-рано са с по 10 теста,а следващите с по 5.Winyan написа:Освен "5 real tests", нямаше ли и едни книжки с номера от 1 до 7 примерно, 6 май беше зелена, 4 беше розова и така, в които има по 10 теста с отговори. Много са полезни.
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
Не е едно и също. Тези с по пет теста, издадените по-късно, не се казват по същия начин. Даже не съм убедена дали съвпадат авторите.
Освен това те са real, защото са се падали на изпити, а книжките от 1 до 6 мисля, че не са се падали, а са само за упражнение.
Все едно де, просто който си търси книжките, да има предвид и едните, и другите
Освен това те са real, защото са се падали на изпити, а книжките от 1 до 6 мисля, че не са се падали, а са само за упражнение.
Все едно де, просто който си търси книжките, да има предвид и едните, и другите