Евровизия 2009

Модератори: Ангел, Ice_Spirit

Публикувай отговор
Александър
Танцуващия с клавиатури

Re: Евровизия 2009

Мнение от Александър »

Тези, които изброих, са топ артисти в Европа. Не знаеш за Каас - приключваме дискусията. Спри, защото не си прав.
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

А не, мерси, аз мога да изброя 1000 групи и певци, които ти не знаеш и да кажа "ам кво ме занимаваш, ти не знаеш нищо за музиката". Няма значение, кой за кого е чувал, а кой какво знае за реалността. А там няма как да ме обориш, защото изразих лично мнение, което си обосновах с конкретни факти. И идват някакви хора и от въздуха им кацат думите "Абе не си прав и тва е". Няма как, няма защо. Сашо, в случая просто постваш, колкото да си говорим на въпреки. Ако искаш - направи си такава тема, и ще те уважа достойно, докато ти писне. Но бъди сериозен тука, не реагирай първосигнално щото съм ти засегнал вкусовете за музика. Излиза че, каквото и да кажа, засягам нечий разбирания. Затова и вече не ми пука да се самоцензурирам. Които иска да казва "ти не разбираш". Малцина от тези хора са прави.

В този ред на мисли, съжалявам, че си имам лично виждане, различно от това на някой друг. Не го отричайте, защото не ви кефи. Както аз не съм казал на тези пред мен - "вии не разбирате". Форума е за свободно писане на мнения, и нито Александър, нито Търговеца са капацитети в тази област, за да ми казват, кое е правилно и кое не е. Въпрос на вкусове, а както видяхте - аз не споменах името на нито 1 певец/певица, с което да изразях някакув конкретен вкус. Ам, сори, че не ви се харесва мнението ми. Но тва не го прави грешно... :mrgreen:
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Александър
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Александър »

Кратък съм, защото съм уморен днес.
Мога да извадя статистика за всеки един от изброените - албуми, продажби, концерти и т.н., просто в момента нямам сили да се ровя да търся. Факт е, че това са топ артисти. И ти си прав, че ние тук не ги знаем, но вината не е в нас.
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

Аз нищо лошо нямам да кажа срещу гореизброените, но в Европа има далеч "по-топ" артисти :roll:
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Аватар
Лорд Носферату
Легендарен флуудър
Специалност: Английска филология
Курс: четвърти

Мнение от Лорд Носферату »

Kristo написа:Лорди - ще се стараем да забравим още на място.
Кои сте "вие", викаш? :lol:
I'm one lab accident away from being a supervillain.

Изображение

Из История славянобългарска
Димо лекува
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Лорд Носферату написа:
Всички, които не се кефят на такъв тип музика - може и да не ти се вярва, но в Европа най-слушата музика е електронната, след нея се нареждат местните поп-стилове (бритпоп на Острова, френски тъпизми у франция, сещаш се... у българия са заместени с поп-фолк), а след нея се нарежда импорта от братския американски народ - т.нар кичозни стилове (р'н'б, рап и тем подобни). Победа на Евровизия е различно от това да си харесван в Европа...
Александър
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Александър »

Scarface написа:Аз нищо лошо нямам да кажа срещу гореизброените, но в Европа има далеч "по-топ" артисти :roll:

От които 90% са британски - прав си, но в Европа има и други държави. Евровизия е добър повод да си припомним, че не само британците правят музика.
Кристо пак не е прав, поне що се отнася до тазгодишния победител. Песента оглави чартовете и iTunes в близо 15 държави, вече се пуска и в Америка. Този път имаме истински хит за разлика от някои предишни победители. Не и в България, разбира се, тук такива песни не вървят. :x
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Обещавам да направя списъче с най-добрите музиканти в Европа по държави, просто така - за сравнение, какво имат страните и какво пускат на Евровизия, за да си направИМ общ извод, за качеството на музиката в него. А що се отнася до България - ние който и да пратим става резил. Освен да вземе Бербо да запише нещо ли? В дует с Бойко...
Аватар
Лорд Носферату
Легендарен флуудър
Специалност: Английска филология
Курс: четвърти

Мнение от Лорд Носферату »

Kristo написа:
Лорд Носферату написа:
Всички, които не се кефят на такъв тип музика - може и да не ти се вярва, но в Европа най-слушата музика е електронната, след нея се нареждат местните поп-стилове...
А, в това не се съмнявам (като изключим Финландия), само това твоето ми се стори много категорично и обобщително. Може да не ти се вярва, ама немалък брой хора се зарадваха на лорди, начело с цяла Финландия и повечето от публиката на самия конкурс, доколкото гледах изпълнението.
За останалото не споря :)
I'm one lab accident away from being a supervillain.

Изображение

Из История славянобългарска
Димо лекува
Александър
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Александър »

Kristo написа:Обещавам да направя списъче с най-добрите музиканти в Европа по държави, просто така - за сравнение, какво имат страните и какво пускат на Евровизия, за да си направИМ общ извод, за качеството на музиката в него. А що се отнася до България - ние който и да пратим става резил. Освен да вземе Бербо да запише нещо ли? В дует с Бойко...
Ок, направи списък, но със сигурност в него ще фигурират поне 10 от имената, участвали само тази година. При това тази тенденция ще е устойчива, особено откакто върнаха журитата.
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

Александър написа:
Scarface написа:Аз нищо лошо нямам да кажа срещу гореизброените, но в Европа има далеч "по-топ" артисти :roll:

От които 90% са британски - прав си, но в Европа има и други държави. Евровизия е добър повод да си припомним, че не само британците правят музика.
Кристо пак не е прав, поне що се отнася до тазгодишния победител. Песента оглави чартовете и iTunes в близо 15 държави, вече се пуска и в Америка. Този път имаме истински хит за разлика от някои предишни победители. Не и в България, разбира се, тук такива песни не вървят. :x
Естествено, че има и други държави...а тва, че 90% са британски, е друг въпрос :roll:
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Публикувай отговор

Обратно към “Музика и Концерти”