!!!!!!!Amberglow написа:окончателно намразих немския.
амин.
абе мама им, защо пишат да не се пише в тестовете? половината си писахме в тях, така или иначе не се проверяват. не мога да разбера що да не се пише там.
!!!!!!!Amberglow написа:окончателно намразих немския.
амин.

аз писах. Така си нашарих Hör-a , че думи нямамScionOfStorm написа:!!!!!!!Amberglow написа:окончателно намразих немския.
амин.
абе мама им, защо пишат да не се пише в тестовете? половината си писахме в тях, така или иначе не се проверяват. не мога да разбера що да не се пише там.

Според мен наистина имаха предвид, че отговорите там няма да се считат, а не че е забранено да се пише там. Токлова по-удобно е....ScionOfStorm написа:ма не, тъпото е, че те са имали предвид, че няма да се смята ако е написано вярно в теста, а не на листа с отговори или нещо такова, и всичко живо разбира че не трябва в никакъв случай да се пипа въобще. те к'во, ще рециклират ненадраскани ли? >;[
хьора не беше толко гаден, граматиката съкваше.
СПАМ СПАМ СПАААМ
ЖИВОТЕЦ! Още от днес вечерта започвам терапия специална за увреденото ми съзнанийце
Като гледам задачите, гадничка е. Досега всички варианти, които съм виждала са направо елементарни, а тази яко цепи мрака. Не ти завиждамFrogsy написа:По математика беше ужас.Ако преди се надявах за над 5 и 50 то сега се чудя дали ще има за 4
![]()
и аз много исках да го полея но..съм болна ..... му! И до петък събота никво пиене ...дано се оправя до тогава щото ако и в петък не се отпразнува направо ще се зарина то яд!WickedWitch написа:Довечера ще се полива завършека на милото ми средно образование
А ние си бяхме със собствени химикалки, не знам какви шашми са правили при васDepartedSun написа:Не дават да се пише по тестчетата за да могат същите да ги раздадат на учениците да видят каква е матурата, не може то така да се хабят мастило и листиНай-забавно ми беше с химикалчетата - после задължително трябва да си ги приберат
O|OeHukc написа:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ILOVEME написа:O|OeHukc написа:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
СПАМ СПАМ СПАМ хахахахахO|OeHukc написа:ILOVEME написа:O|OeHukc написа:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()