Прочетох всяко едно мнение досега по темата и мога да кажа,че нещо не може да се разберете
Това за 7-те години го казах аз,а не Бавария.И не мога да разбера какво искаш да кажеш с това.....
valandin написа:
Иринчи, не знаем какво положението на Бавария и дали част от парите не си ги изкарва сам
Да де, ама той се облича от "МАРКАТА", още преди ние да сме я чували даже (май че бяха 7+ години, пише на предни страници)
По същата логика ти преди 7 години сама ли купува дрехети си....с твоите собствени пари,нали?
Та за Перитата.....става въпрос за това,че стана яко кежуал да си купуваш такива дрехи....не само Пери,а и Lonsdale,Henri Lloyd,Stone Island,Ben Sherman.И тук ще ми казват,че виждаш ли аз си харесах модела по нета (отбелязвам НЕТА!!!) и си мисли,че ще му стои добре и "изглеждала" удобно.
Ако беше до това да ти е удобно....отиди на некво пазарче и за 7-8 лева ще си купиш тениска,която може да я пробваш и да видиш как ти стои.С тези перита по Ebay няма да станете кежуал.Бавария го е казал много добре.....момичето което ще си вземе това Пери ще се похвали на някои нейни приятели....я вижте аз съм с Пери и те ше ахнат от възхищение,но някой път ще се похвали пред човек,който разбира от това и тогава ще и се изсмее яко....
Та така....говорим за това,че се навъдиха хиляди хора,които си взимат тези дрехи единствено и само заради МАРКАТА,та била тя Пери,Армани,DKNY и т.н и т.н
А това е пошлооооооо