ahahhaha , pokaji mi perry-to za 5 liriallshallperish написа:Е, аз искам Фред Перии са си зяпам в ибей
![]()
Може и да не е Пери, де, ама те са най- евтини. За 5-6 лири.
da go vidq i da se izsmeq...
moe da si zema nekoe moe i da tyrsime 100-te razliki
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
ahahhaha , pokaji mi perry-to za 5 liriallshallperish написа:Е, аз искам Фред Перии са си зяпам в ибей
![]()
Може и да не е Пери, де, ама те са най- евтини. За 5-6 лири.
ami vij, ima ka4estveni drehi i bez venci,JudyRamone написа:Много добре знам кое е смешно и кое не е.
И аз съм на мнение ,че ако носиш дрехи, трябва да са качествени, ама изказвания тип предното ти са ГАДНИ!
Това е автентичното зло.Prudence написа:А да си вземеш скъпо и оригинално и да се "дуеш" значи е по-малкото зло?
ami da kaja, che mnenieto mi e edno kym edno s tvoito.Митака написа:Абе кой ви говори за дуене....преди време ако не се лъжа Бавария беше написал,че си има Перитата доста отдавна....а в последно време се навъдиха хиляди хулиганчета или некви,които са чули,че видиш ли ако носиш FP си яко кежуал.Аз лично се дразня от това.
Лично аз нося FP от почти 7 повтарям 7 години....и съм убеден,че преди толкова време някои от вас дори не са чували за тази марка.
И другото което е....тъпо е да се купуват некви боклуци за 15-20 лева само и само да кажеш,че носиш FP.....
По добре си купи нещо,което ти е удобно,а не нещо,което го взимаш само,защото е Пери....