КСК 2009 - История
-
Borislavaaa
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
-
brigit
- От дъжд на вятър
Re: КСК 2009 - История
ейй какво направихте на матурата аз сега си сметнах точките ...без тези за резюмето / 4точки/ и без коментара /30 т./ аз имам 58 т. от 66
много доволна имайки в предвид че не съм учила ..все пак за Су не искат матурка
- mihaela_a
- Постоянно присъствие
- Специалност: Право-редовно
- Курс: първи
Ако на резюмето имам пълен брой точки-65/70.И последния въпрос.. какво да кажа.Бях чела всичко друго,но не и това.Ама се справих.Написах 2 страници и половина,не широко писане.Там да дадат 15-20 точки и хващаме 5.5
Малко съм разочарована от тъпите грешки,които направих ама... свършен факт
А за литературата съм официално най-големият Некъсметлия.
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
- ShadowsInBlue
- Пишеща машина
- Специалност: Право
- Курс: първи
Аз ще копи-пейстна от друга тема, че ме мързи да пиша наново
:
Тестът не беше много труден, но имаше едно упражнение дето много ме е яд. Въпроса беше кое не е вярно, имаше за Под игото, Елегия и кръстът и Вапцаров. Знаех си, че шиб***ят кръст не е знак за спасение, ама другото беше, че "Борбата е безмилостно жестока" е ЕДНО от последните стихотворения и взех да разсъждавам, че то не е едно, ами си е баш последното! Другото е за хиперболата, дето 10 минути си мисля, че е метонимия и накрая реших, че аз съм тъпа и писах хипербола..
А тоя Алеко беше като гръм от ясно небе
Аз написах само 2 стр, щото не го бях учила хич.. то аз за матурата никой не съм преговаряла особено (освен Елин Пелин), а Алеко и за изпита в СУ не съм го учила... Е... каквото сабя покаже и тройката юнашка!
Ами... това е!
Тестът не беше много труден, но имаше едно упражнение дето много ме е яд. Въпроса беше кое не е вярно, имаше за Под игото, Елегия и кръстът и Вапцаров. Знаех си, че шиб***ят кръст не е знак за спасение, ама другото беше, че "Борбата е безмилостно жестока" е ЕДНО от последните стихотворения и взех да разсъждавам, че то не е едно, ами си е баш последното! Другото е за хиперболата, дето 10 минути си мисля, че е метонимия и накрая реших, че аз съм тъпа и писах хипербола..
А тоя Алеко беше като гръм от ясно небе
Ами... това е!
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
Ако на резюмето имам пълен брой точки, 69/70. Грешка имам на 10 въпрос. Но като цяло матурата беше твърде лесна!
Политиката е втората най- древна професия. И мисля, че е твърде близка до първата
Роналд Рейгън
-
brigit
- От дъжд на вятър
da beshe mnogo gadno s tozi aleko ama az tam pisah 1 strnica ...stiga mi tolkova 
-
Markov
- Танцуващия с клавиатури
- Курс: завършил
Много ли гадно беше с тоя Алеко
...
Направо нз как може да се оплаквате, теста е убийствено лесен.
Направо нз как може да се оплаквате, теста е убийствено лесен.
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Тестът наистина е доста лесен, но последната задача, която дава 30 точки, и при която имаш само една възможност, си е на късмет.
Е, то проверяващите не се много задълбочават в оценяването,в смисъл, миналата година се падна "Серафим", разказ, който не съм чел, но написах една стр. и половина някакъкви глупости и ми дадоха около 20 точки.
Така че, трябва да съжаляват само тези ,които не са писали по аргументативния текст.
Е, то проверяващите не се много задълбочават в оценяването,в смисъл, миналата година се падна "Серафим", разказ, който не съм чел, но написах една стр. и половина някакъкви глупости и ми дадоха около 20 точки.
Така че, трябва да съжаляват само тези ,които не са писали по аргументативния текст.
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Курс: четвърти
А "Шибил" чел ли си?machiavelli написа:Тестът наистина е доста лесен, но последната задача, която дава 30 точки, и при която имаш само една възможност, си е на късмет.
Е, то проверяващите не се много задълбочават в оценяването,в смисъл, миналата година се падна "Серафим", разказ, който не съм чел, но написах една стр. и половина някакъкви глупости и ми дадоха около 20 точки.![]()
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
"Шибил" го бях чел, но на редовната матура нямаше начин да присъствам. Нямах право.
А "Серафим" го прочетох преди няколко седмици.
А "Серафим" го прочетох преди няколко седмици.
- happyswift
- Флъдзила
- Специалност: Международни отношения
Не виждам какво матурата по литература има общо с темата.Стига сте спамили с простотии
-
brigit
- От дъжд на вятър
da i az taka smqtam ...dvete sa korenno razlichn ineshta edno e da pishesh komentar drugo e da pishesh tema..da tesa na maturata beshe lesen ama....haide da ne se lajem...aleko konstantinov si e truden avton i za komentar dori
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Абе то не са простотии, но пък е вярно, че е спам. Извинявам се за което.
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Курс: четвърти
Матурата по БЕЛ може да коментирате в тази тема: http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 6&start=15 , а не в темите за КСК История, Литература и история и т.н.
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34