Евровизия 2009
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
-
Александър
- Танцуващия с клавиатури
Re: Евровизия 2009
Тези, които изброих, са топ артисти в Европа. Не знаеш за Каас - приключваме дискусията. Спри, защото не си прав.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
А не, мерси, аз мога да изброя 1000 групи и певци, които ти не знаеш и да кажа "ам кво ме занимаваш, ти не знаеш нищо за музиката". Няма значение, кой за кого е чувал, а кой какво знае за реалността. А там няма как да ме обориш, защото изразих лично мнение, което си обосновах с конкретни факти. И идват някакви хора и от въздуха им кацат думите "Абе не си прав и тва е". Няма как, няма защо. Сашо, в случая просто постваш, колкото да си говорим на въпреки. Ако искаш - направи си такава тема, и ще те уважа достойно, докато ти писне. Но бъди сериозен тука, не реагирай първосигнално щото съм ти засегнал вкусовете за музика. Излиза че, каквото и да кажа, засягам нечий разбирания. Затова и вече не ми пука да се самоцензурирам. Които иска да казва "ти не разбираш". Малцина от тези хора са прави.
В този ред на мисли, съжалявам, че си имам лично виждане, различно от това на някой друг. Не го отричайте, защото не ви кефи. Както аз не съм казал на тези пред мен - "вии не разбирате". Форума е за свободно писане на мнения, и нито Александър, нито Търговеца са капацитети в тази област, за да ми казват, кое е правилно и кое не е. Въпрос на вкусове, а както видяхте - аз не споменах името на нито 1 певец/певица, с което да изразях някакув конкретен вкус. Ам, сори, че не ви се харесва мнението ми. Но тва не го прави грешно...
В този ред на мисли, съжалявам, че си имам лично виждане, различно от това на някой друг. Не го отричайте, защото не ви кефи. Както аз не съм казал на тези пред мен - "вии не разбирате". Форума е за свободно писане на мнения, и нито Александър, нито Търговеца са капацитети в тази област, за да ми казват, кое е правилно и кое не е. Въпрос на вкусове, а както видяхте - аз не споменах името на нито 1 певец/певица, с което да изразях някакув конкретен вкус. Ам, сори, че не ви се харесва мнението ми. Но тва не го прави грешно...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
-
Александър
Кратък съм, защото съм уморен днес.
Мога да извадя статистика за всеки един от изброените - албуми, продажби, концерти и т.н., просто в момента нямам сили да се ровя да търся. Факт е, че това са топ артисти. И ти си прав, че ние тук не ги знаем, но вината не е в нас.
Мога да извадя статистика за всеки един от изброените - албуми, продажби, концерти и т.н., просто в момента нямам сили да се ровя да търся. Факт е, че това са топ артисти. И ти си прав, че ние тук не ги знаем, но вината не е в нас.
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
Аз нищо лошо нямам да кажа срещу гореизброените, но в Европа има далеч "по-топ" артисти 
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
Кои сте "вие", викаш?Kristo написа:Лорди - ще се стараем да забравим още на място.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Всички, които не се кефят на такъв тип музика - може и да не ти се вярва, но в Европа най-слушата музика е електронната, след нея се нареждат местните поп-стилове (бритпоп на Острова, френски тъпизми у франция, сещаш се... у българия са заместени с поп-фолк), а след нея се нарежда импорта от братския американски народ - т.нар кичозни стилове (р'н'б, рап и тем подобни). Победа на Евровизия е различно от това да си харесван в Европа...Лорд Носферату написа:Кои сте "вие", викаш?Kristo написа:Лорди - ще се стараем да забравим още на място.
-
Александър
Scarface написа:Аз нищо лошо нямам да кажа срещу гореизброените, но в Европа има далеч "по-топ" артисти
От които 90% са британски - прав си, но в Европа има и други държави. Евровизия е добър повод да си припомним, че не само британците правят музика.
Кристо пак не е прав, поне що се отнася до тазгодишния победител. Песента оглави чартовете и iTunes в близо 15 държави, вече се пуска и в Америка. Този път имаме истински хит за разлика от някои предишни победители. Не и в България, разбира се, тук такива песни не вървят.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Обещавам да направя списъче с най-добрите музиканти в Европа по държави, просто така - за сравнение, какво имат страните и какво пускат на Евровизия, за да си направИМ общ извод, за качеството на музиката в него. А що се отнася до България - ние който и да пратим става резил. Освен да вземе Бербо да запише нещо ли? В дует с Бойко...
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
А, в това не се съмнявам (като изключим Финландия), само това твоето ми се стори много категорично и обобщително. Може да не ти се вярва, ама немалък брой хора се зарадваха на лорди, начело с цяла Финландия и повечето от публиката на самия конкурс, доколкото гледах изпълнението.Kristo написа:Всички, които не се кефят на такъв тип музика - може и да не ти се вярва, но в Европа най-слушата музика е електронната, след нея се нареждат местните поп-стилове...Лорд Носферату написа:Кои сте "вие", викаш?Kristo написа:Лорди - ще се стараем да забравим още на място.
За останалото не споря
-
Александър
Ок, направи списък, но със сигурност в него ще фигурират поне 10 от имената, участвали само тази година. При това тази тенденция ще е устойчива, особено откакто върнаха журитата.Kristo написа:Обещавам да направя списъче с най-добрите музиканти в Европа по държави, просто така - за сравнение, какво имат страните и какво пускат на Евровизия, за да си направИМ общ извод, за качеството на музиката в него. А що се отнася до България - ние който и да пратим става резил. Освен да вземе Бербо да запише нещо ли? В дует с Бойко...
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
Естествено, че има и други държави...а тва, че 90% са британски, е друг въпросАлександър написа:Scarface написа:Аз нищо лошо нямам да кажа срещу гореизброените, но в Европа има далеч "по-топ" артисти
От които 90% са британски - прав си, но в Европа има и други държави. Евровизия е добър повод да си припомним, че не само британците правят музика.
Кристо пак не е прав, поне що се отнася до тазгодишния победител. Песента оглави чартовете и iTunes в близо 15 държави, вече се пуска и в Америка. Този път имаме истински хит за разлика от някои предишни победители. Не и в България, разбира се, тук такива песни не вървят.
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...