Парламентарни избори 2009 г.

Модератори: Don Horhe, Lord

Публикувай отговор

За кого ще гласувате на предстоящите парламентарни избори?

ГЕРБ
19
27%
АТАКА
9
13%
РЗС
0
Няма гласували
Синята коалиция
19
27%
НДСВ
6
8%
БСП
7
10%
ДПС
1
1%
Зелените
6
8%
Други
4
6%

Общо гласове: 71

MNI
В началото бе словото
Специалност: лекар
Курс: завършил

Re: Парламентарни избори 2009 г.

Мнение от MNI »

А бе БСП имат много пари да раздават и дори за черен ПР я четете тук>>>
http://news.ibox.bg/news/id_1267970266
ама акъл нямат>> :salute: :salute:
Изображение

според мен е милион ако не и повече:

"Над 350 хиляди лева е стойността на черния медиен пиар, воден масирано срещу ГЕРБ.
Това заяви в Пловдив лидерът на партията Цветан Цветанов, цитиран от БНР.

Поводът за изказването му е стартиралата кампания на Нова зора, в която чрез билбордове и рекламни банери в уебсайтовесе обяснява, че който гласува за ГЕРБ, гласува за Иван Костов.

Цветанов призова ДАНС да осъществи проверка върху разходването на средствата не само от партия „Нова зора", но и от БСП във връзка с регистрирания на 23 април сайт bojkostov.org.

Според него премиерът Сергей Станишев носи персонална отговорност за създаването на предпоставки за некоректна предизборна кампания.

Определено зад черния медиен пиар стои премиерът Станишев, категоричен е Цветанов. Той посочи името на Азер Маликов, който по думите му е част от политическия кабинет на министър-председателя и член на борда на директорите на фирмата „Информационно обслужване". Припомняме, тя бе избрана за преброител за евровота.

Цветанов разясни, че именно Маликов е регистрирал сайта, чиято цел е да дискредитира Борисов и Костов. По-късно премиерският съветник го е прехвърлил на Нова зора. Ако

Не знам дали такъв служител трябва да бъде в такава институция, каквото е Министерски съвет, както и в член на борда на директорите на Информационно обслужване, коментира още председателят на ГЕРБ.

Що се отнася до предстоящите избори, той заяви, че ГЕРБ разчита много на средства от еврофондовете за финансиране на българското образование.

Затова според Цветанов е важно да бъдат избрани депутати в Европейския парламент от България, които биха работили успешно за привличането на средства за финансиране на родното образование, отбеляза още той.
Поморие каза "не" на тръбопровода Бургас - Александруполис "
Bilbo
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Bilbo »

pi4 написа:Като човек,който разбира от политика,винаги подкрепям Партията с традиции,а именно БСП разбира се :!: :!: Надявам се Станишев,който е най-добрия ни Премиер,отново да стане такъв :!:
Да кажем не на мафиотите от герб,атака,ндсв,дпс и тия жадни за власт мафиоти от дсб и техния мафиот,циганина иван костов и останалите измислени десни партии :x Няма място за деснипартии в България :x :x
Готин виц. :D
Изображение Изображение
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Ох, бях забравил пи4 :lol:
MNI
В началото бе словото
Специалност: лекар
Курс: завършил

Мнение от MNI »

Ники, кой ги измисля тия вицове?
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

MNI написа:Ники, кой ги измисля тия вицове?
Извинявай, не те разбрах. Просто се базиках не по теамта за един бивш потребител, който елитът на форума реши да изгони :)
Аватар
FMI
Плиний Стари
Специалност: Приложна математика
Курс: първи

Мнение от FMI »

Попринцип съм много съгласен с твоите виждания, макар също да не виждам разликата между това да не гласувам и да гласувам със зачеркната бюлетина, правил съм и двете вече и както винаги стана това което се очакваше и сега ще стане същото, очаква се ББ да спечели и преди кампанията на "нова зора" бях доволен от което, дори можеше и да гласувам за него. Но вече знам че щях да допусна грешка и сега ми остава единствено да се моля това да не е вярно и той да не се коалира с костов, защото това ще сложи край на България. Първия път този гнусен мангал не успя да я съсипе напълно, но не и остава много, от втория опит може и да довърши успешно вече започнатото от век насам... Разликата е че аз не защитавам комунистите, но те за толкова много време не можаха да нанесат и наполовина толкова щети, колкото Костов само за 4 години... Т.е. явно трябва да се съглася че е кадърен и то много по кадърен от комунистите, жалко само че го е използвал в негативна посока, но както друго мжое да се очаква от един гнусен мангал...

Не бил крал казва Томи, само тези около него са крали пък той после свидетелствал срещу тях... Не, свидетелствал е само срещу тези които не са му дали полагащия му се процент. Колкото до това че не са го вкарали в затвора, ми Софиянски вкараха ли го и той не е крал нали? И всички други... Защо да ги вкарват като са комбина, няма дясно и ляво в България, всичко е една мафия... Карат се само за пред нас... Щом и бойко облиза гъза на Костов, просто аз съм потресен...
MNI написа:...обяснява, че който гласува за ГЕРБ, гласува за Иван Костов.

...сайта, чиято цел е да дискредитира Борисов и Костов.
Това твърдение няма как да е вярно, не може да се използва думата дискредитира по този начин... Искаш да кажеш че личноста на Костов дискредитира тази на Борисов! Освен ако смяташ че не е обратното, но няма как евентуална коалиция между тях да дискредитира и двамата, защото уж и двамата са десни. За да е дескридитиране и на двамата трябва да имаме две абсолютно чисти личности, които да са на двата полюса и да е немислима коалиция между тях. Сега единственото което стана е че много хора няма да гласуват за ББ, заради Костов. А тези които са за Костов са си за него, едва ли някой от тях няма да гласува за него заради ББ, нали! Затова и кампанията е така озаглавена, а не е гласуваш за Костов, получаваш Бойко...
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !

Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

Просто и елементарно е...гласуваш за Бойко за да спечели пълно мнозинство...и така да не е нужно да се коалира с когото и да е било... и няма костов,мостов и лостов....ае стига сте го коментирали тоя...писна ми чак...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Аватар
FMI
Плиний Стари
Специалност: Приложна математика
Курс: първи

Мнение от FMI »

Не е толкова просто! Не съм го чул да отрича... Трябва да съм сигурен че няма да се коалира с никой, защото вота ми ще е колкото за него, толкова против другите. Коалира ли се с който и да било освен със зелените :mrgreen: вота ми е и против него! Утре ще вземе да намери общ език и с Доган и с кой ли още не... Това с общия език как не са се сетили и гейско да го изкарат, аматьори са явно :lol: Нали знаеш как е, първо си пускат езици, после си бъркат по дупките, накрая и деца ще имат...
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !

Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

Хората, гласоподавателите решават кой да управлява и как...не Бойко и не Костов...
...затова пусни за Бойко...продължавай да си имаш негативно мнение спрямо Костов...агитирай си срещу него...агитирай за Бойко...и ако всеки си свърши работата както трябва...ще се поздравим със самостоятелно правителство...
....инак...жална ни майка...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Аватар
aL`
Постоянно присъствие

Мнение от aL` »

Ще ме прощавате, но нямам време да прочета цялата тема, а и не вижам отделна. . .

Каква е процедурата за изборите през юни и юли за гласуване не по постоянен адрес? Някой патил ако ме упъти из административните тънкости ще съм му много благодарен :) .
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .
Аватар
Tommy
Плиний Стари

Мнение от Tommy »

Е, срещу така категоричното и необоримо мнение на ФМИ по въпроса за нас остава само да замълчим. :)
Knights of the Cross
Аватар
D&D
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от D&D »

Аз съм съгласна с FMI.
А вие просто не разбирате от политика и от много други работи :!:
Явно сте го чули от родителите си и след това и вие правите същата грешка!
Не разбрахте ли че политиците ги интересува само техния живот,и как да обират хората.
Изобщо не им дреме че хората се мъчат заради тяхната алчност!
Обещаха за хората с увреждания да направят достъпен транспорта и много други неща.
Но и до сега нищо не са направили.
И то не е защото няма пари а защото предпочитат на тях да им е добре!
До кога ще сте толкова слепи!
Изображение
Недостойно живее онзи,който пречи на другите да живеят.
Аватар
Tommy
Плиний Стари

Мнение от Tommy »

А ти прекрасно раздаваш определения за способностите на другите.Иначе всички сме съгласни с ФМИ - когато дойде Костов държавата цъфтеше и връзваше, той я ограби. Сега царя и БСП отново я направиха прекрасна държава, затова отново идва лошият Костов да си вземе дивидентите. :)
Защо вместо да ни казваш, че ние не разбираме от политика, не отидеш да си говориш с някой, дето ще ти повярва. Иначе за обоснованото ти писание коментарите са излишни - толкова доказателства и доводи на едно място не сме виждали.
Knights of the Cross
Аватар
pepso
От дъжд на вятър
Специалност: кандидат-студент за ФЖМК
Курс: кандидат-студент

Мнение от pepso »

Оле Господи, оле ... "прекрасна държава" .. хора НЕ се излагайте! Царя и БСП били направили държавата ни прекрасна ... моля ви ... няма такова нещо....специално БСП колко пари откраднаха от всички фондове ... :?
C'uz when u try hard, is when u die hard! Kanye West

Изображение We'll keep flying our red flags high, c'uz Manchester United will NEVER die !
Аватар
proUSA
Легендарен флуудър
Специалност: Журналистика
Курс: втори

Мнение от proUSA »

Не ми се иска да броя откраднатото...
Публикувай отговор

Обратно към “България”