Пететажна джамия в Малинова Долина

Модератори: Don Horhe, Lord

Публикувай отговор
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Re: Пететажна джамия в Малинова Долина

Мнение от ники »

А Атака изобщо не насажда подобен мироглед, нали?
Аватар
G__
Танцуващия с клавиатури

Мнение от G__ »

Еми не, ето аз съм живия пример. :) Много заблуди има в това общество, ей. Пък и работата на АТАКА не е да насажда омраза срещу някого, а да спре омразата срещу българите, като се разбие монопола на ДПС. За съжаление до тука чак сме я докарали.
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

За съжалениеп повечето хора разбират идеите на Атака именно като националистически, ама до толкова, доколкото да се вика срещу турци и цигани. Може и да не е така, ама точно активистите атакисти оставят у хората това епечатление.
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

G__ написа:Еми не, ето аз съм живия пример. :) Много заблуди има в това общество, ей. Пък и работата на АТАКА не е да насажда омраза срещу някого, а да спре омразата срещу българите, като се разбие монопола на ДПС. За съжаление до тука чак сме я докарали.
Любимата "Световна конспирация срещу българите", трябваше много по-рано в темата да стане дума за нея. Ислямистите са против нас! Будистите са против нас! Путин и Обама са против нас! Македонците - да не говорим... А и морските свинчета са в заговора срещу нас, съюзени с марсианците, Дарт Вейдър и (разбира се) Хю Джакмън...

Как па, винаги срещу нас има омраза и заговори, ей тва не мога да го разбера? Нима в строежа на религиозен храм, виждате омраза към българщината? Ей, проглеждайте докато е време, че после трудно ше ви се избие това от главите...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
G__
Танцуващия с клавиатури

Мнение от G__ »

ники написа:За съжалениеп повечето хора разбират идеите на Атака именно като националистически, ама до толкова, доколкото да се вика срещу турци и цигани. Може и да не е така, ама точно активистите атакисти оставят у хората това епечатление.
Искрено съжалявам, че това е така, но това е също резултат от медиите, които в България не са обективни, за съжаление на колегите журналисти.
Кристо, съжалявам, но не съм дете като тебе да вярвам, че всички са ни приятели и живеем в един розов свят без проблеми. :bounce:
Публикувай отговор

Обратно към “България”