Парламентарни избори 2009 г.

Модератори: Don Horhe, Lord

Публикувай отговор

За кого ще гласувате на предстоящите парламентарни избори?

ГЕРБ
19
27%
АТАКА
9
13%
РЗС
0
Няма гласували
Синята коалиция
19
27%
НДСВ
6
8%
БСП
7
10%
ДПС
1
1%
Зелените
6
8%
Други
4
6%

Общо гласове: 71

Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Re: Парламентарни избори 2009 г.

Мнение от Дичоу »

ъъЪЪЪЪъ...във връзка с горния пост...нека и аз изкажа вижданията си:
Аз искам властта да е хубава и готини хора да ни управляват, като ни се случват само яки неща и живеем добре...
Не знам дали това е фактологията, но като по-умен, FMI би трябвало да ме разбере за какво говоря :)
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Аватар
FMI
Плиний Стари
Специалност: Приложна математика
Курс: първи

Мнение от FMI »

Да, когато няма какво да кажеш обръщаш на ирония, с което отново не постигаш нищо...

Костов ли е най готиния?
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !

Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър

Мнение от Дичоу »

FMI написа:
Костов ли е най готиния?
Не :roll:
Аватар
FMI
Плиний Стари

Мнение от FMI »

А защо го защитавате, това е единственото което не разбирам...

Той трябва да е в затвора! Едно престъпление може да бъде просто противозаконно действие, но има и такива престъпления които са грехове. А неговите са и двете. Повечето от другите крадци са по скоро само престъпници, докато той е и грешник, той трябва да се мъчи! Защото ако откраднеш от политик това не е грях, но ако откраднеш от възрастен човек, от дете, от болен, от беден, това са грехове! Аз през живота си една стотинка не съм откраднал и някога мислех че това ще си остане така, но ако имам възможност да обера Костов например, няма да ми мигне окото, защото това няма да е обир, а чисто и просто справедливо възмездие! Това което е повече от откраднатото от мен ще го раздам на останалите ощетени от него и тук отново ще се смеете, защото и вашите родители са крали, нали? Но така е редно, трябва всички такива боклуци да отидат не просто в затвора а в трудови лагери, да в турови лагери, което не ме прави комунист, такива има и в любимата ви уж демократична америка. Защото те са яли, пили и ебали на наш гръб, време е ние малко на техен!

MNI
В началото бе словото
Специалност: лекар
Курс: завършил

Мнение от MNI »

За негативната кампания на БСП чрез послушните ремъркета от Нова Зора на
ДС Минчо Минчев:
Който гласува за Бойко получава Костов. За тази глупава анти-Герб кампания не искам да говоря.
Тя постигна тъкмо обратното. Дигна рейтинга на ББ с 6% на 26% и смъкна на БСП от 16 на 10%.
Аз искам да ви пиша за едно обръщение към човека на ДС и председател на фатома "партия" Нова Зора:
Ето ви анти реклама както на шестака гнусен Минчев.
Изображение
не само прост и тъп, но изключително нагъл.
Другарю Минчев, вие комунистите и особено най-гадните подлеци от
ДС трябва да се срамите, че сте служили на една подтисническа власт, която е унищожила
бългаския елит кого избила кого хвърлила в лагери. По този начин и в миналото изчезнаха много нации, като тази на Аварите по времето на хан Крум. Сега сме заплашени и ние да изчезнем, поради този нагъл "елит" , който ни "управлява" и унищожава.
Вие сте изметта на бълг. народ. Аз ви изключвам от този народ, защото вие не сте достоен да ми
бъдете съгражданин. Аз дори не желая да чуя мръсната ви уста какво говори.
Вчера по грешка ви чух в канал3 при Сашо Диков и бях изумен от вашата безкрайна наглост и безочие.
Вие пренадлежите към гадините, които предишния терористичен режим би трябвало да унищожи,
за да живеем спокойно днес. Уви вие все още ще ни дразните с вашето присъствие докато някой не ви сложи там където принадлежите в затвора.
Ето една анти реклама на вашите донатори и господари, която за разлика от вашата срещу Бойко е вярна и правилна:
Изображение

Ето още:
В района около Националния изборен щаб на "Синята коалиция" бяха разпространени листовки с логото на БСП, но с имплантиран чук и сърп върху червената роза, в които основни персонажи са Емилия Масларова, Ахмед Доган и Сергей Станишев. На една от тях, в която присъства образа на социалната министърка пише: „Направих мъжа си милионер, но това не ми е достатъчно, ще продължа. Ще го направя милиардер“. На друга от тях четем:“Създадохме 500 000 нови емигранти, това не е достатъчно, ще продължим да прогонваме българите. На третата с образите на Доган и Станишев пише:“Удвоихме инфлацията, това не е достатъчно, ще продължим да съсипваме икономиката“.

Няма кой да ви избира другарчета от БСП+ДПС+ разлаените кучета на Нова Зора
http://www.macedoniainfo.com/Izbori2009.htm
Аватар
FMI
Плиний Стари

Мнение от FMI »

MNI написа:...
+СДС...

Само ще си позволя да добавя един цитат от линка който си дал:

"След като при политиците няма никава принципност и последователност у нас трябва да има и да кажем на всички политици на прехода вън от България. Вие не сте достойни да ви избираме повече. Този политически боклук искаме да изметем един път за винаги от България."

Всички!

Аватар
Tommy
Плиний Стари

Мнение от Tommy »

ники: Забелязах, че разговорът не е мръднал, но на едни и същи обвинения всеки път вадя нови опровержения, така че когато свършат и на мен ще ми омръзне. :)
ФМИ: Мисля, че трябваше още отдавна да изясним нещо за кражбите на политици - около Костов може и е имало много корумпирани хора и някои от тях си получиха заслуженото(за справка - Костов сам прати на съда материали за свои петима министри по подозрения в корупция), но през всичките тия осем години, когато той е извън властта и можеха да се скалъпят хиляда доказателства против него, всички само се ограничиха да го хулят, като делата срещу него отпаднаха. Кажи ми, ако беше виновен и БСП имаше дори намек за какво да се хване, според теб нямше ли, освен да вдигат шум, да се опитат да го осъдят? Мисля, че БСП доказаха каква власт над съда имат в момента и аз смятам, че щяха да се възползват от всяка възможност. С което твърдение не искам да идеализирам никого, защото всеки от тях е допуснал грешки, обаче, с риск да се повторя, за мен това е рационален избор.
Knights of the Cross
Markov
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Markov »

MNI написа:
Махни ги тия от Нова зора, че направо ми се гади от такива... :pukeleft:
MNI
В началото бе словото

Мнение от MNI »

И на мене ми се гади, но БСП се прави, че не им дава парите за антирекламите.
Прави се на ни лук ял ни лук мирисъл...

Ето това е гадоста 20 преход още да се използуват компромати и БСП и ДС
да не са отворили досиетата, а да ги отварят на час по лъжичка и да ги
използуват за компроматна война.

Това е истинска гадост на БСП:
Изображение
Markov
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Markov »

MNI написа:И на мене ми се гади, но БСП се прави, че не им дава парите за антирекламите.
Прави се на ни лук ял ни лук мирисъл...

Ето това е гадоста 20 преход още да се използуват компромати и БСП и ДС
да не са отворили досиетата, а да ги отварят на час по лъжичка и да ги
използуват за компроматна война.
Мдам, освен това и партията "Нова зора", която представлява особен клуб на застаряващи пенсионери с месиански възгледи за бъдещето на България, каза, че просто не знае КОЛКО струва кампанията и ОТКЪДЕ са се взели парите.

Същата партия, която не спира да се извежда автоматично като най-моралната, най-българската и честната и нз какво още... И в тази връзка се сещам за един друг господин, който също е морален и ляв...Иван Гранитски. ЗА него обаче НИКАК не ми се говори....
Аватар
Tommy
Плиний Стари

Мнение от Tommy »

А, да - той си е праволинеен, верен на партията комунист. :)
Knights of the Cross
Аватар
G__
Танцуващия с клавиатури

Мнение от G__ »

Спомняте ли си анти-НДСВ кампанията на СДС и катастрофалните й резултати на изборите през 2001. Същото ще се повтори и с БСП.
MNI
В началото бе словото

Мнение от MNI »

Драскач, напълно съм съгласен с тебе. Навсякъде по света много агресивните губят.
Юлияна Йотова е една от най-наглите привърженици на престъпната партия. Не желая
да наричам БСП повече комунисти. Те за мене са дясни, реакциони мафиоти. И тук не се касае
за борба между ляви или десни или комунисти срещу антикомунисти.
Двубоят е за статуквото, което означава мафия, престъпност, унищожение на нацията ни, изгонване на всички способни граждани от България и против него.
Трябва да гласуваме срещу статуквото със зачеркната бюлетина, за да дойдат нови на мястото на всички подмазващи се на БСП хамелеони като Яне Янев и Болен Сидеров, който подмолно помагаше на ДПС и БСП за 8% праг и за нерегистриране на СДС от страх Костов да не дойде, че той знае как функционира властта и може да тури край на корупцията на БСП. Но маските паднаха и много атакисти, които за мене са честни българи ще бъдат жестоко разочаровани.
Всеки да гласува по съвест! Аз ще зачертна всички и искам всички гъбари и рибари да го направят същото ако искат да свърши по-бързо "прехода" (корупцията на БСП+ДПС).
Изображение
Аватар
Tommy
Плиний Стари

Мнение от Tommy »

Какво променяш като зачеркнеш цялата бюлетина - липсата на избор не винаги е позиция.
Колкото до анти-кампанията на СДС срещу НДСВ през 2001г., тя беше предизвикана в голяма степен от НДСВ, които, паралелно с преговорите със сините, са водили и тайни преговори с ДПС, като това е целяло точно хвърляне на прах в очите. Като цяло обаче за негативните кампании съм съгласен, че са безплодни - осмиването в такива случаи показва много по-добре и по-убедително общественото мнение.
Knights of the Cross
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър

Мнение от Дичоу »

СДС (или ДСБ) организираха подобна кампания и на изборите 2005...не, че им донесе кой знае какъв актив...но пък си казаха истината, че царя ЩЕ влезе в коалиция със Станишев....въпреки, че той се кълнеше в обратното...
Публикувай отговор

Обратно към “България”