Плащане на такси - кога най-късно?
Плащане на такси - кога най-късно?
Здравейте,
Искам да попитам - тъй като срокът за плащане на такси за втория семестър е до 27 февруари, то 27 февруари включва ли се като възможен ден за плащане? Нямам възможност да съм в София по-рано и ми е важно да получа отговор на този въпрос...
Благодаря предварително!
Искам да попитам - тъй като срокът за плащане на такси за втория семестър е до 27 февруари, то 27 февруари включва ли се като възможен ден за плащане? Нямам възможност да съм в София по-рано и ми е важно да получа отговор на този въпрос...
Благодаря предварително!
- peterdi
- Легендарен флуудър
- Специалност: ГИСК
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Таксите могат да бъдат платени:
І. С банков превод във всяка търговска банка по сметката на СУ “Свети Климент Охридски” по приложен образец:
БНБ – ЦУ
банков код - 66196611
банкова сметка – 3000174306
БИН – 7308010009
При плащане по банков път задължително се вписват:
ЕГН
факултет
форма на обучение (редовно или задочно)
Степен на обучение (бакалавър, магистър)
При банков превод комисионната по превода е за сметка на вносителя.
На основание §24, ал.1 от Преходните и заключителни разпоредби на Закона за държавния бюджет на Република България за 2004г., банковите сметки в лева и валута на държавните висши училища на територията на град София се обслужват от БНБ. Съгласно Закона за БНБ и Наредба за прилагането му банката не приема суми в брой.
І. С банков превод във всяка търговска банка по сметката на СУ “Свети Климент Охридски” по приложен образец:
БНБ – ЦУ
банков код - 66196611
банкова сметка – 3000174306
БИН – 7308010009
При плащане по банков път задължително се вписват:
ЕГН
факултет
форма на обучение (редовно или задочно)
Степен на обучение (бакалавър, магистър)
При банков превод комисионната по превода е за сметка на вносителя.
На основание §24, ал.1 от Преходните и заключителни разпоредби на Закона за държавния бюджет на Република България за 2004г., банковите сметки в лева и валута на държавните висши училища на територията на град София се обслужват от БНБ. Съгласно Закона за БНБ и Наредба за прилагането му банката не приема суми в брой.
Сега като лудите ще си отговоря сама:
Мне, не си прав, alhimikat.
След като си внесеш парите в банката, трябва да запазиш авизото (това е копието от платежното нареждане). Отива се в каб. 112 ("Счетоводство") и там ти удрят печат за платена сем. такса (good news: там няма жив човек на опашка
). Отделно след това трябва да се подпечата книжката при секретарката на специалността - това вече човек не може да го свърши сам, а трябва да си занесе книжката в група с още книжки от своя курс.
Поне за Философски факултет е така... 
Мне, не си прав, alhimikat.
След като си внесеш парите в банката, трябва да запазиш авизото (това е копието от платежното нареждане). Отива се в каб. 112 ("Счетоводство") и там ти удрят печат за платена сем. такса (good news: там няма жив човек на опашка
- Nenova
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Хаха:) е сега се притесних. Тази година за първи семестър след плащане по банка си подпечатах книжката директно в канцеларията на ФКНФ, а за втори ми я плати един колега по същия начин. Защо така историята с кабинет 112 съм я пропуснала?? Къде го пише, колеги??:)
Е нищо де - още не съм разбрала да са ми закачили името отпред да се явя незабавно със студентска книжка, така че всичко е ОК.
А иначе и аз закъснях тоя път ама не са направили проблем.
Е нищо де - още не съм разбрала да са ми закачили името отпред да се явя незабавно със студентска книжка, така че всичко е ОК.
А иначе и аз закъснях тоя път ама не са направили проблем.