Дичоу, започвам с примерите. В събота след първия гол НЕ СЕ ЧУХТЕ. Това е. Точка. ОСВЕН ТОВА десетки ваши "верни привърженици" се изнесоха в 70тата минута.
Веднага сравнение - 2002 есента, при резултат 0:3 в края на мача стадион "кочин парк" е огласян от "само Левски оле". Свали си записа на въпросния мач ако не вярваш. Мерси.
п.с.
Пролетта на 2002, финал за купата, Левски-цска на стадион Славия, около 70тата минута на мача...
... да се отбележи знамето отдолу "нашата вярност е нашата чест".
Ама това не е единствения пример....аз мога да ти покажа и снимки, в които и белот се играе, а агитката е в "А" сектор...НО когато агитката на ЦСКА не приема ръководството, треньора и играта на хората...го показва...И това вииииииинаги води до радикални промени в отбора/управлението/играта....
Ние винаги ще искаме сърцата игра от момчетата и адекватност от треньора....но не можеш да изкараш пример, в който пускаме ОФИЦИАЛНА декларация на ОБЕДИНЕНАТА агитка, която миналия мач псува треньора си....че му гласува пълно доверие и следващия мач освен, че го псува...го замеря и с факли...
Кажи ми какво ще се случи с Кокалеску в следващия мач...пак ли ще го псувате...и пак ли ще опразните сектора при 0:3...
Това за "чуването"....ми и аз не ви чух....просто защото като си в отсрешния сектор...все някой шуми около теб...
Ако трябва да съм честен аз никога не съм ви "Чувал" като хората....това не значи, че не сте викали...
Вярваш в това, в което искаш да вярваш...виждаш това, което искаш да виждаш...чуваш това, което искаш да чуваш.....чувай си..виждай си...вярвай си колкото искаш...пиши го в още 10 форума....ТОВА НЯМА ДА ГО НАПРАВИ ИСТИНА!!!
ПП: ЧАКАМ ЗАПИСА ОТ МАЧА!!!
Аз смятам, че ако агитката на ЦСКА не беше толкова зрелищна, футболистите можеше и да направят нещо , вие само вниманието сте им отвличали
ПП: На най- горната снимка трансперанта - "НАШАТА ВЯРНОСТ Е НАШАТА ЧЕСТ".... Хм, как да го коментирам, ако сте верни точно тука, сте и точно толкова честни...
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
ники написа:
Дичоу, запис на мача има в замундата и по други форуми, ама поне при мен има проблем и не може да се гледа.
Неее..чакам от умника по-горе...запис от мача ЦСКА 3:0 Левски...на който агитката на Левски си тръгна в 45'ата минута...а според него на края на мача се е чувало "Само левски оле"
К'во е КУР?!
...все пак...важното е, че Авраам Грант давидовата звезда (мислех си да кажа...ЧИФУТА...ма няма да го направя) го цанят за наставник на левски...
...тва малко като историята дето Ериксон щеше да води ЦСКА преди време
Отдавна не ми се беше случвало да пия от мъка...
...безобразен мач...безобразни армейци...безобразен съдия...но най-вече безобразни чернилки...безобразни туристи...безобразни нещасни емигранти....
Любо е треньора...няма какво да го виним...той не може да отговаря за селекцията на чичо му...
И с титла и без титла...ЧИСТКА В ОТБОРА...нови хора...тогава може да носи отговорност за мачовете...
Дано не срещна злосторни говеда по улицата днес...шото малко откачих
Ето - сега другите злорадстват.
Аз не мога да разбера като падне ЦСКА или Леци и веднага се говори за чистки, чернилки, а не се вижда другия отбор, че има възможности да играе и че единствените отбори в А група не са Панчарево и Подуяне.
Това ме дразни.
Мен ако питате миналата седмица се реши титлата.