За негативната кампания на БСП чрез послушните ремъркета от Нова Зора на
ДС Минчо Минчев:
Който гласува за Бойко получава Костов. За тази глупава анти-Герб кампания не искам да говоря.
Тя постигна тъкмо обратното. Дигна рейтинга на ББ с 6% на 26% и смъкна на БСП от 16 на 10%.
Аз искам да ви пиша за едно обръщение към човека на ДС и председател на фатома "партия" Нова Зора:
Ето ви анти реклама както на шестака гнусен Минчев.

не само прост и тъп, но изключително нагъл.
Другарю Минчев, вие комунистите и особено най-гадните подлеци от
ДС трябва да се срамите, че сте служили на една подтисническа власт, която е унищожила
бългаския елит кого избила кого хвърлила в лагери. По този начин и в миналото изчезнаха много нации, като тази на Аварите по времето на хан Крум. Сега сме заплашени и ние да изчезнем, поради този нагъл "елит" , който ни "управлява" и унищожава.
Вие сте изметта на бълг. народ. Аз ви изключвам от този народ, защото вие не сте достоен да ми
бъдете съгражданин. Аз дори не желая да чуя мръсната ви уста какво говори.
Вчера по грешка ви чух в канал3 при Сашо Диков и бях изумен от вашата безкрайна наглост и безочие.
Вие пренадлежите към гадините, които предишния терористичен режим би трябвало да унищожи,
за да живеем спокойно днес. Уви вие все още ще ни дразните с вашето присъствие докато някой не ви сложи там където принадлежите в затвора.
Ето една анти реклама на вашите донатори и господари, която за разлика от вашата срещу Бойко е вярна и правилна:
Ето още:
В района около Националния изборен щаб на "Синята коалиция" бяха разпространени листовки с логото на БСП, но с имплантиран чук и сърп върху червената роза, в които основни персонажи са Емилия Масларова, Ахмед Доган и Сергей Станишев. На една от тях, в която присъства образа на социалната министърка пише: „Направих мъжа си милионер, но това не ми е достатъчно, ще продължа. Ще го направя милиардер“. На друга от тях четем:“Създадохме 500 000 нови емигранти, това не е достатъчно, ще продължим да прогонваме българите. На третата с образите на Доган и Станишев пише:“Удвоихме инфлацията, това не е достатъчно, ще продължим да съсипваме икономиката“.
Няма кой да ви избира другарчета от БСП+ДПС+ разлаените кучета на Нова Зора
http://www.macedoniainfo.com/Izbori2009.htm