Има ли някакъв начин да си сменя никнейма ?
А това зеленото човече, което почти всеки го показва, в същност какво означава?
Да не живее ласт фм!

ти така и не ми даде твояAmberglow написа:Защо хората винаги се запознават, опознават, харесват/нехаресват спрямо музиката? важен екзистенциален въпрос е това.![]()
P.S да живее last.fm.
Аз от 3-4 месеца почти нищо не съм слушала през уинамп.Chopin написа:ти така и не ми даде твояAmberglow написа:Защо хората винаги се запознават, опознават, харесват/нехаресват спрямо музиката? важен екзистенциален въпрос е това.![]()
P.S да живее last.fm.
Нямам идея. Мисля, че не. Можеш да питаш някой админ.machiavelli написа: Има ли някакъв начин да си сменя никнейма ?
Значи хилежmachiavelli написа: А това зеленото човече, което почти всеки го показва, в същност какво означава?
айде дай го, и какви са тия работи, чак толкова повърхностен не съм ...Amberglow написа:Аз от 3-4 месеца почти нищо не съм слушала през уинамп.Chopin написа:ти така и не ми даде твояAmberglow написа:Защо хората винаги се запознават, опознават, харесват/нехаресват спрямо музиката? важен екзистенциален въпрос е това.![]()
P.S да живее last.fm.
Пък и не искам да не ме харесваш заради музикалния ми вкус. А хората се променят! (музикално)
Пиши ЛС как искаш да го сменяш.machiavelli написа:Има ли някакъв начин да си сменя никнейма ?