Парламентарни избори 2009 г.

Модератори: Don Horhe, Lord

Публикувай отговор

За кого ще гласувате на предстоящите парламентарни избори?

ГЕРБ
19
27%
АТАКА
9
13%
РЗС
0
Няма гласували
Синята коалиция
19
27%
НДСВ
6
8%
БСП
7
10%
ДПС
1
1%
Зелените
6
8%
Други
4
6%

Общо гласове: 71

Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: Парламентарни избори 2009 г.

Мнение от fak »

но, ако браузърът има опция за автоматично подчертаване на сгрешената дума, няма как да има Неволни невинни правописни грешки ;)
la douleur exquise
O|OeHukc
Легендарен флуудър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от O|OeHukc »

Фак заинтересоваме с тази обция, фана ще мана експлорера и ще тура годзила.. оп мозила... Сериозно! :D
Аватар
FMI
Плиний Стари
Специалност: Приложна математика
Курс: първи

Мнение от FMI »

fak написа:мозилата има проверка за правопис!!!
моля, използвайте мозила, щото иначе разваляте първоначалното добро впечатление!!!
аз ше гласувам за Бат' Бойко Борисов, щото татко каза... , че ше ми даде 50 лв...
разпнете ме
Кажи му че ако ми даде и на мен и аз ще гласувам за него :)
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !

Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
koko_divia
В началото бе словото

Мнение от koko_divia »

Идеята е за начина за провеждане на избори наи вече за парламент и по точно кои има право да определя

(избира) хората за депутати.
Идеята ми беше породена от българската поговорка " Които не работи не трябва да яде“
Тоест които не плаща данъци в България няма право да гласува за парламент и местна власт.
Незнам за вас но на мен лично ми писна да работа като вол и в деня на изборите да пристигнат наши граждани

от Турция кадето работат, живеят и плащат данаци и да гласуват за тяхната си партия.
Писна ми в дения на изборите да се дигнат като за последен бои 300 000 - 500 000 пенсионери по заповед на

партияата за да я вкарат пак в парламента.
Писнами от безработни които неискат да работят да гласуват за тези които им обещават по добри социални

помощи ако влезнат в парламент.
Краино време е работещите да защитят труда си и да избират те тези които да се рапореждат със средтсвата

които те са изработили.
Неискам да обидя никои с тези си размисли просто искам да станем нормална държава
Ако нашите съграждани в Турция искат да гласува за БЪЛГАРСКИ парламент да доидат да работят в

БЪЛГАРИЯ
Ако безработните искат да гласуват да си намерат работа а не да чакат само помощи (работа има стига да

искаш да работиш)
За пенсионерите така или иначе работещите се грижат
Аватар
FMI
Плиний Стари

Мнение от FMI »

За турците съм съгласен, но всеки един пенсионер по отделно е платил повече данъци от всички пикльовци в този форум, взети заедно, които искат да им забранят да гласуват... Малко уважение към по възрастните, моля! Утре и вашите родители ще се пенсионират... И тях ли ще изхвърлите на боклука?

Аватар
FMI
Плиний Стари

Мнение от FMI »

За безработните... Не винаги съм работил на трудов договор и съответно не винаги съм си плащал данъците и не се чуствам длъжен да го правя :) Защото знам че тези пари не отиват където трябва! Но и никога не съм взимал помощи, независимо дали само съм се водил без работа или наистина съм бил безработен... Освен това никога не съм гласувал... Обаче не може да ми кажеш че ако точно в този месец когато са изборите съм без работа или просто не съм на договор, това ми забранява да гласувам. Може пък точно тогава да осъзная своята политическа ориентация и да ми се догласува... Но не това е от значение... Да вземем един клошар който никога през живота си не е работил(повечето от тях не са такива) има повече право на глас от теб и който и да било друг студент, защото те се грижат за един от наболелите проблеми, а именно този с боклука :) Това определено е работа :) Никой друг не го събира по разделно от тях :lol: Освен това е работа която не всеки би вършил, аз например съм доволно гнуслив и да ровя в кофита не може да ми се случи... Ще предпочета да умра от глад ако няма какво друго да правя разбира се, което също е невъзможно надявам се :) Че аз дори не излизам от нас без да съм се изкъпал, нищо че примерно отивам на строеж където ще стана на гъс... Та уважавайте и тези хора, точно защото не всеки може да им върши работата... Всъщност в люлин никога не сме имали проблеми с боклука, кофите винаги са празни, вероятно защото е най голямото гето :mrgreen:

Та мисълта ми е че аз не мога да разбера как може хора които в един момент говорят за демокрация, в следващия момент да агитират репресивни мерки към тези които считат за неудобни... Плюя на такива демократи... С храчка между очите...

Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

FMI написа: Плюя на такива демократи... С храчка между очите...
...и ние плюем на теб, споко :mrgreen:
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Аватар
FMI
Плиний Стари

Мнение от FMI »

Дичоу написа:
Тихо там неосъществено диктаторче в зародиш, накратко комплексарче. Разликата е че аз имам основание, а ти не.

Аватар
Lord
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от Lord »

които не плаща данъци в България няма право да гласува за парламент и местна власт.
Пък в каменната ера са смятали, че квадратното колело е по-добро от триъгълното. :roll:
Мы строили, строили и наконец построили. Ура!
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo

Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
Аватар
Tommy
Плиний Стари

Мнение от Tommy »

ФМИ: За смяната на правителство когато си поискаш - това по-скоро ще създаде пълен хаос, защото много хора се поддават на манипулации от медии, среда и други фактори и рагират първосигнално. Тогава могат да свалят и добро управление само по внушение.
machiavelli: Съгласен съм, че трябва в едно управление да има и някой, който да мисли за природата, стига обаче да не се стига до спекулации с това.
Knights of the Cross
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

FMI написа:
Дичоу написа:
Тихо там неосъществено диктаторче в зародиш, накратко комплексарче. Разликата е че аз имам основание, а ти не.
Сладур, понеже отдавна ми е писнало да водя диалози с теб...ще кажа само, че нямаш право да лепиш етикети на който и да е било, понеже не защитаваш нищо. През цялото време оплюваш убежденията на останалите, начинанията на СДС,ДСБ ,левите, десните...Зелените...хората, които имат разни виждания за развитието на държавата, в която живеят..не казвам , че те са правите...но ТИ НЯМАШ НИЩО...нямаш убеждения, нямаш идеи...имаш само ненавист...
Останалите форумци имат някаква визия...имат своя истина...ти нямаш истини...
...как тогава очакваш някой да те вземе на сериозно?!?
Тommy си прави целия този труд да ти отговаря, защото скачаш на Костов, което е толкова пенсионерско-промитомозъчно-плиткоумно, че чрез теб успява доста добре да представи партията и идеята си в положителна светлина...
Кажи най-сетне....АЗ съм...еди кой си...споделям тия и тия идеи...подкрепям това и онова и тоя и оня...
Тогава вече ще имаш моралното право да лепиш етикети, да плюеш и да наричаш тоя и оня както решиш...
....иначе си оставаш....Л-У-М-П-Е-Н
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Markov
Танцуващия с клавиатури
Курс: завършил

Мнение от Markov »

Дали ако му го повторим, ще го разбере? :|
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Не, естествено. Даже се чудя, как той продължава да се излага пред всички. Евала на Томи за волята да спори тука с него, ама диалогът ви не е мръднал от последните 10 страници.
Markov
Танцуващия с клавиатури
Курс: завършил

Мнение от Markov »

Ами знам ли, аз все още имам беглата надежда, че ако му се подиграваме многоо, ще спре да се взима толкова насериозно (направо се вбесявам от разни леви и националистични, които се държат се едно светът ще загине, ако не ги слушаме сериозно)...

Но май ще излезеш прав... :salute:
Аватар
FMI
Плиний Стари

Мнение от FMI »

Първо, подигравките ви са крайно неоснователни, поради което и грам не ме трогват. Нито пък има смисъл да се засягам от разни промити мозъци...

За етикетите, та нима и вие не ги кепите, аз поне се старая да го правя максимално рядко и не без основание!

Нито съм ляв, нито съм националист, нито пък имам някаква необходимост някой да ме слуша. Напротив, вие не можете да се примирите че не съм на вашето мнение.

Единствения който плуя е Костов, което определено не означава че плуя всички. Освен ако за вас Костов не е всички, опази боже... Доказателства има, съд няма...

@Lord много ме изкефи какво отговори на миналите глупости :)

@Tommy е един от малкото които не убиждат и затова е един от малкото чието мнение започвам да уважавам, но за Костов няма да се разберем, поне не и преди да ми даде неоспорими доказателства за неговата невинност...

За останалите в тази страница: Друга тема е че съм доста по умен от повечето от вас и знам че точно този ред ще ви накара да скочите и да избълвате още куп лайна върху главата ми, но с това не можете да промените фактите. Да, аз може да не съм особено компетентен в тази област, но пък никога не съм го отричал. Защото умен е този който би се справил със ситуация в която мъдрият не би допуснал да попадне. Е аз определено предпочитам да съм умният, пък някой ден когато стана и двете още по добре. Докато вие може да имате повече знания и по вярна фактология от моята, но за сметка на това не можете да правите нищо с нея...

Относно моите убеждения. Не знам какви трябва да се водят, но знам какво искам и не е вярно че неямам позиция, нито пък че не съм я изразил. Аз искам власта да е в ръцете на народа, т.е. май съм десен... Вие ще кажете, разбирачите :)

Да, може да създава предпоставка за ХАОС, но е по добре опастност да бъде свалено добро правителство, отколкото постоянно да ни управляват лоши и да няма никаква опастност да бъдат сваляни. Самия страх винаги е бил много по ефикасен от последствията и ако са в страх от народа, народните представители биха си вършили по добре работата... Това е сравнително крайна мярка, но с говеда по добра няма... А хората са говеда...

Публикувай отговор

Обратно към “България”