[КСК 2009-2010] Кандидатспамърска кампания
Re: [КСК 2009-2010] Кандидатспамърска кампания
allshallperish извинявай ,но мисля ,че предния път ти беше причината да заключат темата ... И тъй като не съм от заядливите ,предпочетох да не се намесвам ... Наистина се надявам тази тема да не се превръща в нещо като "кой е по-по-най"....Все пак има и лични .......
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Аз не съм против темата, не съм против и да си пишета глупости в нея. Против съм младежа да се заяжда с хора, които не са регистрирани оня ден, както самия него.chikchirik написа:allshallperish извинявай ,но мисля ,че предния път ти беше причината да заключат темата ... И тъй като не съм от заядливите ,предпочетох да не се намесвам ... Наистина се надявам тази тема да не се превръща в нещо като "кой е по-по-най"....Все пак има и лични .......
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Права си.... Но не мисля, че трябва да бдат допълнително предизвикваниallshallperish написа:Аз не съм против темата, не съм против и да си пишета глупости в нея. Против съм младежа да се заяжда с хора, които не са регистрирани оня ден, както самия него.chikchirik написа:allshallperish извинявай ,но мисля ,че предния път ти беше причината да заключат темата ... И тъй като не съм от заядливите ,предпочетох да не се намесвам ... Наистина се надявам тази тема да не се превръща в нещо като "кой е по-по-най"....Все пак има и лични .......
П.с. Ти си във форума от доста отдавна (или поне имаш доста мнения) и това по един или друг начин те е направило гъвкава... Можеш да кажаш така нещата ,че хем да не е обида, нито заяждане, но в същото време да предизвикаш агресията на по-неопитните..... И те в стремежа си да те затапят,........виждаш какво става
Просто има някои хора като въпросната ОлШолПериш, които държат в повечето от случаите да са в центъра на събитията/вниманието. И ето, в една тема, която и темата и разделът й показват, че госпожицата не е за там (както тя сама изтъква постоянно), тя се намесва и провокира хората - в случая никой не й е виновен, за какви обиди иде реч, при условие че тя сама си ги търси? 
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Въпросният човек, както и вие самите, казвате, че искате да се интегрирате в тоя форум, а в същото време се цепите по темиjoretojo написа:Просто има някои хора като въпросната ОлШолПериш, които държат в повечето от случаите да са в центъра на събитията/вниманието. И ето, в една тема, която и темата и разделът й показват, че госпожицата не е за там (както тя сама изтъква постоянно), тя се намесва и провокира хората - в случая никой не й е виновен, за какви обиди иде реч, при условие че тя сама си ги търси?
Достатъчно голяма съм, за да си пиша, в която тема искам.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
allshallperish написа:Въпросният човек, както и вие самите, казвате, че искате да се интегрирате в тоя форум, а в същото време се цепите по темиjoretojo написа:Просто има някои хора като въпросната ОлШолПериш, които държат в повечето от случаите да са в центъра на събитията/вниманието. И ето, в една тема, която и темата и разделът й показват, че госпожицата не е за там (както тя сама изтъква постоянно), тя се намесва и провокира хората - в случая никой не й е виновен, за какви обиди иде реч, при условие че тя сама си ги търси?![]()
Достатъчно голяма съм, за да си пиша, в която тема искам.
Ти си направо вездесъща. Имаш право не само да пишеш, но и да се заяждаш (за да направиш впечатление) и после да се правиш на ударена.
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Цитирай къде съм се заяла, за да направя впечатление?
тайм аут, стига вече. (:
Как сте днес кандидат-студенти? Слънце, матури, балове, оценки, а-у? Лични драми? ^^
Как сте днес кандидат-студенти? Слънце, матури, балове, оценки, а-у? Лични драми? ^^
Take my ego for a ride,
- 'Cause there's nobody by my side.
Ако искаш да си припомниш си прочети първите постове в темата. Няколко са, имах и един конкретно предвид, където казваш, че съдиш за някого от "малкото му тъпи постове", но той като гледам е изтрит. А и това че повечето ти заяждания са придружени от "allshallperish написа:Цитирай къде съм се заяла, за да направя впечатление?
Абе спрете бе, хораааааа
Я кажете нещо весело, пуснете някоя снимка от бала (но от онези след полунощ хаха)
Я кажете нещо весело, пуснете някоя снимка от бала (но от онези след полунощ хаха)
Защо да спираме, ти не се ли изказа пространно по въпроса няколко поста по-нагоре, защо и другите да не могат да го направят?chikchirik написа:Абе спрете бе, хораааааа![]()
А за бала - още не е минал.
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Хайде, изкажи се по- "просторно" по въпроса и да не се занимавам да пиша вече тукаjoretojo написа:Защо да спираме, ти не се ли изказа пространно по въпроса няколко поста по-нагоре, защо и другите да не могат да го направят?chikchirik написа:Абе спрете бе, хораааааа![]()
Я кажете нещо весело, пуснете някоя снимка от бала (но от онези след полунощ хаха)![]()
А за бала - още не е минал.
Едно е да се изкажеш "просторно", друго е да го направи отново с цел затапване на "противника".... Ок ,хайде да направим така : аз се изказах ,сега и останалите замесени да го направят (но в един пост) и да приключим темата кой е по-по-най
Става ли ?
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Ми айде затапете ме всички 
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
Аре престанете да се заяждате за някакви абсолютни глупости!!! Темата се крепи на една магия да не я затворят всеки момент, а вие пак се дърлите!
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations