Пететажна джамия в Малинова Долина

Модератори: Don Horhe, Lord

Публикувай отговор
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Re: Пететажна джамия в Малинова Долина

Мнение от Kristo »

Глупости на търкалета, мишки карат колелета!

Не оправдавай нищо с Турското робство - знам, че ти е много гадно вътрешно, че да искаш реванш за него, но уви - епохата е отминала и сме изтървали момента. Защо то да има връзка с днешните събития? Ето, че ти си с робската психика - "дай да се гаври с бившия ни робовладелец, щото сме вече в позиция, да можем да го правим". Няма по-голям абсурд от реваншизма. Видиш ли - да го връщаме на турците, заради събитие отпреди 130г. И защо, можеш ли да ми обясниш?

Никъде не съм казвал, че съм за ДПС, но няма проблем, продължавай да го повтаряш... :mrgreen: Не съм казвал да не се опълчваме срещу някого - просто не е това начина и само си пречим така. Атака е особен вид ДПС - със друг етнос начело като идея. С какво са по-добри те? Защото са българи, а не турци? Егаси нелепата логика - искаме да има диктатура на един етнос, за да няма на друг. Вместо като разумни хора, да изберем в парламента само партии, които не носят етнически или националистичен елемент. Неее, защо да стане по лесния начин, като може по трудния - дай да насадим етническа нетърпимост, че да станат някакви яки конфликти, тероризъм, граждански войни...

Сигурно ти звуча като някой подлизурко или предател на родната кауза, но моята теза е по-"умната" от двете. Ти ако искаш да умреш в гражданска война, или от терористичен акт от турска партизанска организация, давай, аз бих искал да живея в мирна страна, в която няма нито етнически партии, нито националистки такива. И за жалост - двата типа се допълват, затова трябва и двата да изчезнат. Но вместо ДПС да западне на тези избори, с навлизането на нова центриска сила - ГЕРБ, която да вземе център, ДСБ и СДС - дясното, а БСП - лявото, сега с тази АТАКА се отваря изцяло нов фронс - етнически. И поздрави за Волен - той вкарва ДПС в парламента. В дълбоко заблуждение са всички, които се правят на големи патриоти, защитавайки демагогската позиция на Волен. Не ми хвърля прах в очите на мене ДПС, а на вас - АТАКА. Съответно - тва кара ДПС да прави същото с турското малцинство. Не съм на ничия страна, просто разсъждавам от неутрална позиция. И мнението ми е против националистите, които са мекеренца и подходите са им грешни, идеалите - нелепи, а възгледите - остарели с век и нещо. И ест - целта им е просто да са на власт, заради парите. Или си мислиш, че ще е заради нещо друго...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
G__
Танцуващия с клавиатури

Мнение от G__ »

Не искам реванш за Турското робство, така както ти защитаваш турците и техния реванш за Възродителния процес, за АТАКА и т.н. Ожалил ги Бог милите депесарчета. Пак ти казвам, умнико, АТАКА не е вкарала ДПС в парламента. Определен предпочитам диктатура на българския етнос, пред алтернативата турско робство. ;)
Спешно иди да се прегледаш, че да може да спиш спокойно тая нощ. Не подозирах, че си такъв пациент :shock: :lol: . А да, и вече наистина съм почти убеден, че си рязан.
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Сериозно ли говориш? Какъв е шанса да кръстят мюсюлманче Христо? Че и да го обрежат? Ти имаш нужда от преглед, по-възможност и от един личен психиатър, който да ти сложи парола на компа, да не пишеш глупости.

Не защитавам турците, просто нападам глупавите националисти като тебе, дето говорят наизуст думите на Фюрера Сидеров. Не знам как необидно да ти го кажа - мислиш като първолак, и не само това - вярваш в неща, в които нито 1 нормален човек би повярвал. Пък ако искаш ми разправяй, как ДПС ми замазва очите, и видиш ли - не разсъждавам трезво. Уви, имам чувството понякога, че аз съм единствения трезвомислещ в тази държава едва ли не. Докато има такива като теб, няма да се оправим. Демек - няма да се оправим скоро.
Аватар
Batbayan
Вазов
Специалност: IVS

Мнение от Batbayan »

Kristo написа:Сериозно ли говориш? Какъв е шанса да кръстят мюсюлманче Христо? Че и да го обрежат? Ти имаш нужда от преглед, по-възможност и от един личен психиатър, който да ти сложи парола на компа, да не пишеш глупости.

Не защитавам турците, просто нападам глупавите националисти като тебе, дето говорят наизуст думите на Фюрера Сидеров. Не знам как необидно да ти го кажа - мислиш като първолак, и не само това - вярваш в неща, в които нито 1 нормален човек би повярвал. Пък ако искаш ми разправяй, как ДПС ми замазва очите, и видиш ли - не разсъждавам трезво. Уви, имам чувството понякога, че аз съм единствения трезвомислещ в тази държава едва ли не. Докато има такива като теб, няма да се оправим. Демек - няма да се оправим скоро.
:joker: :geek: :drunken: - Или си шут, или си глупав или си пиян за да ги мислиш тия неща.

П.П. "демек" е турска дума, докато славянската и българска е "сиреч".И аз използвам "демек" понякога, защото доста хора все още го използват и се подвеждам, но напоследък особено много се стремя да не използвам турцизми, като има хубави славянски и родни думички с напълно същото значение. 8) :wink:
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Вярвай си, вярвай си... щото друг няма кой... :lol:
Аватар
Batbayan
Вазов

Мнение от Batbayan »

Kristo написа:Вярвай си, вярвай си... щото друг няма кой... :lol:
:roll: :roll: :roll:
Важното е , че ти си вярваш на глупостите...А че си анти българските ценности вече стана пределно ясно на мен.Ма какво да се прави - имаше един поп Кръстьо, явно има и хора като Kristo.
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
Markov
Танцуващия с клавиатури
Курс: завършил

Мнение от Markov »

Batbayan написа:
Важното е , че ти си вярваш на глупостите...А че си анти българските ценности вече стана пределно ясно на мен.Ма какво да се прави - имаше един поп Кръстьо, явно има и хора като Kristo.
Много се кефя като националист размаха думата "антибългарски", действа на себеподобните му като червено на бик. :mrgreen:

Батбаян (какво хубаво българско име, само) , що не вземеш да престанеш да чувстваш и да словоизлияваш, а не ззапочнеш да мислиш хм...с нещо общо за всички хора, разум му викаме.
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика

Мнение от phoebe »

Какво може да обобщим от едно бегло наблюдение тук:
Батбаян се подхранва от мненията на Криско, мислейки, че защитава българщината (доста размито понятие), доволен е от себе си.
Кристо се подхранва от мненията на Батбаян, мислейки, че защитава разумните хора и обективното мнение, също биде доволен от себе си.

Нали знаете лафа, че АТАКА без ДПС няма да може да съществува ;) Тук е същото - ако нямаше кой да защити и другата страна на спора, Батбаян ще пообикаля из форума, да потърси някоя тема с подобно съдържание, някой по-гръмък лозунг ще издигне, но след като никой не му обърне внимание - ще изпадне в бездната на забвението и той.

Друг е въпросът, че ДПС съществува, като представителка на етнически малцинства (колкото и страшно да звучи това, бау) от край време и няма да се повлияе от маргинали тип Сидеров, дето и се бъркат в нещата.

За нас остава само да се забавляваме. :joker:
medicate, medicate
Аватар
G__
Танцуващия с клавиатури

Мнение от G__ »

Много ти е забавно на тебе, супер купон е цялото положение в България. Или може би искаш втора палестина тука ? И кристо, и ти защитавате някви чужди идеи, чужди народи, а в същото време плюете по самите себе си....тва ако не е мазохизъм не знам какво е. :shock: Но българинът обича така.
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Aз защитавам българските интереси, но българинът не обича да му казват, че греши, както тебе в случая. Ами тва е - оправяйте се сами...
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

G__ написа:Пак ти казвам, умнико, АТАКА не е вкарала ДПС в парламента.
Атака и ДПС са две абсолютно и категорично взаимно зависими партии. Всяка от двете само спомага за подкрепата на другата. Не искам да се меся в спора, защото е страшно глупав. Една джамия... голямата работа.
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от Scorpion »

G__ написа:Много ти е забавно на тебе, супер купон е цялото положение в България. Или може би искаш втора палестина тука ? И кристо, и ти защитавате някви чужди идеи, чужди народи, а в същото време плюете по самите себе си....тва ако не е мазохизъм не знам какво е. :shock: Но българинът обича така.
Никой не защитава чужди народи. Не всички са длъжни да мислят като теб и твоята любимка Волен чрез понятия "върхушка", "народи", "българщина" и тем подобни.
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика

Мнение от phoebe »

G__ написа:Много ти е забавно на тебе, супер купон е цялото положение в България. Или може би искаш втора палестина тука ? И кристо, и ти защитавате някви чужди идеи, чужди народи, а в същото време плюете по самите себе си....тва ако не е мазохизъм не знам какво е. :shock: Но българинът обича така.
Забавни са ми петлите, тупащи се в гръдите :)

Вместо да се оплаквам от джамии, червени, турци, правителство и какво ли още не - аз работя върху себе си и смятам да остана в България, за да вложа част от себе си в развитието на страната.

А сравнението с Палестина е толкова неуместно, че няма накъде ;)
medicate, medicate
Аватар
Batbayan
Вазов

Мнение от Batbayan »

Markov написа:
Batbayan написа:
Много се кефя като националист размаха думата "антибългарски", действа на себеподобните му като червено на бик. :mrgreen:

Батбаян (какво хубаво българско име, само) , що не вземеш да престанеш да чувстваш и да словоизлияваш, а не ззапочнеш да мислиш хм...с нещо общо за всички хора, разум му викаме.
Ами българин , който плюе по собствения си народ и защищава опитите за дестабилизация на държавата какъв да нарека - патриот ли?И моля не ми излизайте с позицията, че да си мълчиш и траеш е нещо разумно.Те и сърбите си траеха и нищо не правиха с десетилетия и накрая албанците започнаха терор срещу тях в Косово, а после когато Сърбия реши да си защити гражданите я нападнаха брутално отвсякъде.А сега Косово е отделно.
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
Markov
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Markov »

Не знам къде освен в приказките и въображението ти съществува образа на българина-предател. Доста митично звучи, още повече че Кристо очеизвадно не е, и се опита да ти го каже няколко пъти.

Също така те съветвам да не отъждествяваш истината, доброто, справедливото и разумното с бългасркото, още по-малко с изповядваната от теб позиция. Малко по-големи са по обхват и значение. И накрая- почни да гледаш на другия като искрен човек (какъвто, въпреки глупостите, които наприказва, мисля, че си), и се замисли над него, а не над автоматичната си представа, побираща вселената в рамките на българско-антибългарско. :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “България”