happyswift написа:Ако на предварителният изпит изкараш положителна оценка, а редовният 2ка , някакъв проблем има ли? Т.е. , западва ли се оценката от предварителният ?
Scorpion написа:
happyswift написа:Един съфорумец постави въпросът и не видях отговор, така че ще попитам аз - Ако на предварителният си изкарал положителна оценка, но на редовният 2ка, някакъв проблем има ли ?Т.е. запазва ли се оценката от предварителния ?
Взима се по-високата оценка от предварителния и редовния. Няма проблем, ако е двойка на редовния. Мислете малко, преди да попитате.
happyswift написа:Ако на предварителният изпит изкараш положителна оценка, а редовният 2ка , някакъв проблем има ли? Т.е. , западва ли се оценката от предварителният ?
Колко пъти ще попиташ ? Различен отговор няма да получиш ....
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят.. Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават... Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
хеписуифт, запазва ти се оценката от предварителния, да. кандидатстваш с по-високата.
Къде,че не я намирам ?
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят.. Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават... Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
Здравейте, хора! Аз искам да ви споделя днеска кво ми се случи, че може да ви е от полза и на вас лятото, а и сега за изпита по БЕЛ! Значи отивам си аз днеска да си видя работата по история, дават ми я и гледам отпред оценката пише 5.63 и аз :О:О:О, защото в персоналната ми информация ми излиза 5.13 и аз съм си с такава нагласа. Веднага нададох глас и квесторът ме заведе в канцеларията и почнаха едни проверки и се оказа, че оценката ми е сбъркана. Щяха да ме прецакат с 50 стотни, ако не бях отишла да си видя темата. Така че ако имате възможност винаги ходете си проверявайте лично,защото стават грешки всякакви - се пак хора вписват оценките.
Ааа,аз няма да ходя,4.63 ми е добре ще отида да видя някоя 3-ка ,както си очаквах хахахах Не не не ,отивам само ако имах 2-ка (все пак писах )
emmi написа:Здравейте, хора! Аз искам да ви споделя днеска кво ми се случи, че може да ви е от полза и на вас лятото, а и сега за изпита по БЕЛ! Значи отивам си аз днеска да си видя работата по история, дават ми я и гледам отпред оценката пише 5.63 и аз :О:О:О, защото в персоналната ми информация ми излиза 5.13 и аз съм си с такава нагласа. Веднага нададох глас и квесторът ме заведе в канцеларията и почнаха едни проверки и се оказа, че оценката ми е сбъркана. Щяха да ме прецакат с 50 стотни, ако не бях отишла да си видя темата. Така че ако имате възможност винаги ходете си проверявайте лично,защото стават грешки всякакви - се пак хора вписват оценките.
Супер за теб, но се съмнявам, че често стават грешки от подобен род.
chikchirik написа:Аз съм най-стара ,но по акъл .....не знам ... След като решавам за 1 месец да се подготвя и да кандидатствам ..... Винаги съм била най-малка (докато учех ,сега в работата......) ,нека поне веднъж да се почувствам кака де хаха