1 май 2009 - Хората преди всичко!

Тук можете да дискутирате по актуални проблеми свързани с вътрешната и външна политика на България и Европейския съюз, както и по проблеми от геополитическо значение за съвременния свят.

Модератори: Don Horhe, Lord

Публикувай отговор
tamerlan
Вазов
Обратна връзка:

Re: 1 май 2009 - Хората преди всичко!

Мнение от tamerlan »

Първи абзац - рецитал на учебника за 5 клас. Втори - рецитал на тв СКАТ. Като цяло - още един куп нагледни примери за това, което казах. Отивам да споря с телевизора, той може да ми отговори по-оригинално.
Изображение
„Той се смееше в обратнопропорционална зависимост спрямо съдържанието на хумор в ситуацията.“
Аватар
Solveig
Постоянно присъствие

Мнение от Solveig »

Norwegian Wood написа:
Joker написа:Какво е 14/18? :shock:
Това е колко мангали си набил.
Ако в твоето село има 18 мангали и ти досега си пребил 14 от тях, си правиш тениска със свастика и надпис 14/18 и я носиш. После пребиваш нов мангал и си правиш нова тениска.
Това е мой лаф, измислен през септември 2008 г. Само дето не съм използвала думата "мангал". Нямаш право да го ползваш. Съжалявам.
Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

Мнение от Norwegian Wood »

Окей, проучи как стои въпросът с резервирането на лафове от юридическа гледна точка и се обърни към съответните органи. ;)
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Аз съм съответният орган, дължиш й 5 ст. за всяко позлване. :mrgreen:
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от Scorpion »

Дашо написа:Северна Добруджа - люлката на българщината вече е обезбългарена, Западните покрайнини са мачкани от сръбските душмани, в Македония българите ги е страх да се заявят като такива, за да не бъдат подложени на тормоз от македонистката държавна машина.[...] Просто казвам, че предците ни са били велики, а сега сме подлоги! Че трябва хората да се осъзнаят, да приемат любовта към Родината в сърцето си и по този начин да "бъдем пак, каквито бяхме" както е казал Добри Чинтулов :wink:
А какво правим с баш люлката на българщината - Кубратовата Велика България? Тези изконни български земи сега са мачкани от душманите украинци, а прабългарите там ги е страх да заявят култа си към Тангра, за да не бъдат подложени на тормоз от украинската църковна машина.

Просто казвам, че предците ни са били велики, а сега сме подлоги! Че трябва хората да се осъзнаят, да приемат любовта към прародината в сърцето си, защото, както е казал кан Омуртаг: "Човек и добре да живее — умира и друг се ражда, и нека роденият след него помни делата му".
Последно промяна от Scorpion на 14 Май 2009, 20:47, променено общо 1 път.
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

Мнение от Norwegian Wood »

Мила, тебе цяла бира ще те черпя, ако си напишаш сама есето. No offence. :P
Толкова за юриспрунденцията.
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Аватар
Шепот
Стенограф
Специалност: Книгоиздаване
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Шепот »

Ама ти не си ли го предала вече това есе?!
Срокът беше сряда!!
Иии, по-смислен отговор по темата ще дам като се прибера, че сега пътувам за няколко дена и няма да ме има. Не я заключвайте!
Аватар
Дашо
В началото бе словото
Специалност: българин!

Мнение от Дашо »

tamerlan написа:Първи абзац - рецитал на учебника за 5 клас. Втори - рецитал на тв СКАТ. Като цяло - още един куп нагледни примери за това, което казах. Отивам да споря с телевизора, той може да ми отговори по-оригинално.
100% предполагам си прав. :salute:
Но моля те, разкрий истината за която трябва да се боря.
Питах ти и в предишното мнение, но ти не каза нищо.
Кажи кои са истинските проблеми на хората? Макар че те подозирам, че ти си от ония пациенти, дето бълнуват всевъзможни конспирации, междукласови борби и тем подобни смехории :lol:
А относно това дали рецитирам определена телевизия или учебник не знам, щом ти твърдиш така можи би е вярно. Как мога аз да те оспоря, като ти си повелителят на истината :lol: Но не каза истина ли е това, което казах въпреки че е рецитал, ходил ли си там, знаеш ли за какво става реч?
Scorpion написа: ...
Аз говоря за факти, които са се случили преди стотина години (даже и по - малко). На някои места (примерно Западните покрайнини) са предимно населени (все още) с българи, но за съжаление, те срещат отношение в България, като това, което тук срещнах аз. А оставени сами да се борят за политическите си и културни права, те не могат да сторят много. Така, че аз продължавам да смятам за актуални подобен род проблеми. Защото ако всеки се прави че не ги вижда, накрая няма да остане и това парче земя дето в момента представлява България.

А по отношение на свобдата на Стара велика България съм сигурен, че можеш да направиш много и сам. Такъв исполин на мисловната дейност като теб съм сигурен, че ще измисли някакъв велик план и ще постигне пълна свобода на българите от Тихия до Атлантическия океан (нещо за което македонистите се борят и ще ти бъдат яростна конкуренция) :lol: :lol: :lol:
България надъ всичко!!!
tamerlan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от tamerlan »

дето бълнуват всевъзможни конспирации, междукласови борби и тем подобни смехории
:shock: "Не е лесно, не е лесно да си тиква..."
п.п. Абе Machtwille, верно ли ще се коалирате с БРП-К :lol:
Изображение
„Той се смееше в обратнопропорционална зависимост спрямо съдържанието на хумор в ситуацията.“
Аватар
Machtwille
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Machtwille »

А какво правим с баш люлката на българщината - Кубратовата Велика България? Тези изконни български земи сега са мачкани от душманите украинци, а прабългарите там ги е страх да заявят култа си към Тангра, за да не бъдат подложени на тормоз от украинската църковна машина.
Водят се доста спорове относно това, къде е "баш люлката" на Българщината. Определено държави сме имали векове преди Стара Велика България, за която говориш. Но това е съвсем друга тема. В Украйна днес има не малко Българи, които пазят своята идентичност и които не са подложени на тормоз от страна на украинците. Тангра пък не го почитат, защото са християни, а друга тема е и, че няма солидни доказателства, подкрепящи тезата, че в древните Български вярвания е имало бог на име Тангра.

Та в Украйна Българите нямат особени проблеми. Големи проблеми обаче имат Българите в Македония, Сърбия и Гърция. Там вече не горят живи хората, които имат смелостта да кажат, че са Българи, но продължават да им създават какви ли не главоболия, повярвай ми, че не им е лесно на хората там.

В сегашната ситуация е несериозно да говорим за възстановяването на Обединена България, но на този етап с всички сили трябва да се борим за зачитането правата на Българите извън страната, както и на тези тук де, защото често и в Република България наши сънародници стават обект на дискриминация на етнически принцип. Странно, но факт.

Първо трябва да спасим тези земи, които са ни останали, България да стане икономически силна страна и чак след това може да става дума за обединение на всички Българи в една държава.
Просто казвам, че предците ни са били велики, а сега сме подлоги! Че трябва хората да се осъзнаят, да приемат любовта към прародината в сърцето си, защото, както е казал кан Омуртаг: "Човек и добре да живее — умира и друг се ражда, и нека роденият след него помни делата му".
Да, трябва да обичаме Родината си, трябва да помним и историята си. Да, вече не сме велики както преди, а дали ще станем велики отново си зависи от нас. С малодушие определено няма да стане.
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

Дашо написа: Защо примерно те не могат да си купат в Родопите храна ня български език!?
НЯМА ДА МИ ПИПАШ РОДОПИТЕ, националис(т) такъв!!!
Да, вече националис(т) е обида (пиша го така, защото "националист" е светла дума, а вие не сте такива)...
Аман от необразовани, първосигнални, елементарни, лумпенизирани тинейжъри...
Наречи ме 20 пъти предател и още 18 анти-българин и разни подобни...НЕ СТРУВАШ...аман от пропаганда...аман от глупости...
Кога си ходил ти в Родопите, бе....ТВ СКАТ не е всичката истина, хлапе...
Последно промяна от Дичоу на 16 Май 2009, 10:39, променено общо 1 път.
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Аватар
Дашо
В началото бе словото
Специалност: българин!

Мнение от Дашо »

Дичоу написа:
Дашо написа: Защо примерно те не могат да си купат в Родопите храна ня български език!?
НЯМА ДА МИ ПИПАШ РОДОПИТЕ, националис(т) такъв!!!
Да, вече националис(т) е обида (пиша го така, защото "националист" е светла дума, а вие не сте такива)...
Аман от необразовани, първосигнални, елементарни, лумпенизирани тинейжъри...
Наречи ме 20 пъти предател и още 18 анти-българин и разни подобни...НЕ СТРУВАШ...аман от пропаганда...аман от глупости...
Кога си ходил ти в Родопите, бе....ТВ СКАТ не е всичката истина, хлапе...
Абе пич, ти познаваш ли ме та ми казваш "хлапе"
Знаеш ли въобще на колко съм години?
Знаеш ли колко пъти и кога съм ходил в Родопите?
Лично моето мнение че ТИ и тези като ТЕБ НЕ СТРУВАТЕ!!!
Да ни пази Господ от такива "непървосигнални", "неелементарни", "нелумпенизирани" типове като тебе
А и как така да не ти пипам Родопите? Да не би да са ти бащиния, а? От такова разъсждение като твоето сега Родопите бавно, упорито и безвъзвратно се обезбългаряват!!!
А и щом ние не сме националисти, кой е националист та да знам? Посочи ми го! Една истина имаш в твоето мнение и то е, че националист е светла дума! Другото е пълна боза!!!
tamerlan написа: :shock: "Не е лесно, не е лесно да си тиква..."
Предполагам от личен опит го знаеш

П.П. Само да отбележа, че моят кабелен оператор не ми доставя ТВ СКАТ
България надъ всичко!!!
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

Дашо написа:Родопите бавно, упорито и безвъзвратно се обезбългаряват!!!
Забрави още един цветист термин от "Новото робство" --> "Неумолимо"
Казвам, че си хлапак, защото подобен род твърдения (първо написах разсъждения...но се сетих, че такива липсват и го промених) са присъщи на 12-15 годишен промитомозъчен примат...а ако ще и на 30 да си...акъла ти е далеч от тях...
Бих си направил целия този труд сега да започна да ти отговарям цветущо, а ти да се мъчиш да ми отвръщаш..и да се отдалечим от реалностите...
Предлагам да приложим друг подход...
Ти ми давай доказателства за "обезбългаряването" на Родопите (наблягам на географския термин - Родопа планина...не Източните Родопи...а Родопа планина...ако се чудиш защо...питай, ще ти обясня)
А аз ще ти давам доказателства за противното, ОК?
пп: Чак се моля да ми пуснеш "Новото робство" с подставените лица от Рудозем...ъъъъъ сещаш се, че СКАТ не се брои за надежден източник, нали?!
пп2: А за бащинията ако държиш да ти отговарям...пак пиши...просто не го смятам за нужно...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
tamerlan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от tamerlan »

П.П. Само да отбележа, че моят кабелен оператор не ми доставя ТВ СКАТ
Лишават те от най-българската телевизия? Туй требе да е масонска конспирация, целяща да прекърши патриотичния ти дух!
Изображение
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

И при мен я няма и сега ще сменям оператора... :P
Публикувай отговор

Обратно към “Мнения”