КСК 2009 - История

Архив на теми от раздел "Студенти"
Публикувай отговор
Chopin
Да живей словото
Специалност: жираф - редовно
Курс: първи

Re: КСК 2009 - История

Мнение от Chopin »

Scorpion написа:
Chopin написа:
Scorpion написа:Ако решиш да не ходиш на История, а само на БЕЛ например, отбелязваш в кандидатстудентските документи, че ще полагаш изпит само по БЕЛ. Не се пише двойка, тъй като просто не те регистрират, че ще се явяваш. За да ползваш оценката от предварителния, плащаш такса в размер на един изпит, но пак повтарям: не влизаш в списъка с тези, които предстои да се явят и да получат оценка на редовен.
абе разбрах те какво имаш предвид, но процедурата не баш..
Ами в документите не пишеш, че ще полагаш редовен изпит по История, но отбелязваш, че си положил предварителен. Плащаш такса в размер на един изпит и това е - няма двойка на редовния, просто защото от подадените документи е очевидно, че на такъв няма да се явяваш изобщо.
значи документите са различни от тези за предварителния..ясно
честно казано не помня много процедурата :lol:
И в последния миг
Се надигна вълна
И се разнесе крясък
"Напред, земя!"
Facebook
Аватар
leia_loves_cats
Да живей словото
Специалност: бакалавър: ФМИ - КН (2008); магистър: ФМИ - ИИ (2010)
Курс: друг

Мнение от leia_loves_cats »

Scorpion написа:
Chopin написа:
Scorpion написа:Ако решиш да не ходиш на История, а само на БЕЛ например, отбелязваш в кандидатстудентските документи, че ще полагаш изпит само по БЕЛ. Не се пише двойка, тъй като просто не те регистрират, че ще се явяваш. За да ползваш оценката от предварителния, плащаш такса в размер на един изпит, но пак повтарям: не влизаш в списъка с тези, които предстои да се явят и да получат оценка на редовен.
абе разбрах те какво имаш предвид, но процедурата не баш..
Ами в документите не пишеш, че ще полагаш редовен изпит по История, но отбелязваш, че си положил предварителен. Плащаш такса в размер на един изпит и това е - няма двойка на редовния, просто защото от подадените документи е очевидно, че на такъв няма да се явяваш изобщо.
Аз не разбрах защо се притеснявате от двойка на редовния? Нали ако си си изкарал оценка различна от 2 на предварителен, то тя ще е по-висока от двойка и ще се гледа тя?

Къде е проблемът? Или СУ има някакви специални правила, ако на някой от изпитите се получи 2-ка?
Като ще съм "Драскач", поне да драскам с нокти... ;)
lacuna_coil
Писаружяк

Мнение от lacuna_coil »

Контролните теми за ужасни.
Щом една от контролните теми е била Втората световна, значи нищо чудно на редовния да се падне Априлското (примерно) :D

Гледам контролните теми преди години какви са били. Сигурна съм, че четох много отдавна някъде, че преди няколко години едната е била за управлението на Народнолибералната партия (1903-1908 г.).
Айде точно тая тема да не се пада. :lol:

Между другото ми казаха, че на матурата трябва да пишем с черни химикалки, не със сини. :o
Аватар
mareto
Драскач

Мнение от mareto »

^Да, и на нас го казаха това. После щели да сканират работите и не всички сини химикалки излизали четливо на компютъра
Изображение

Политиката е втората най- древна професия. И мисля, че е твърде близка до първата
Роналд Рейгън
Аватар
happyswift
Флъдзила
Специалност: Международни отношения

Мнение от happyswift »

lacuna_coil написа:Контролните теми за ужасни.
Щом една от контролните теми е била Втората световна, значи нищо чудно на редовния да се падне Априлското (примерно) :D

Гледам контролните теми преди години какви са били. Сигурна съм, че четох много отдавна някъде, че преди няколко години едната е била за управлението на Народнолибералната партия (1903-1908 г.).
Айде точно тая тема да не се пада. :lol:

Между другото ми казаха, че на матурата трябва да пишем с черни химикалки, не със сини. :o
Може ли да ми кажеш какви са били те?
lacuna_coil
Писаружяк

Мнение от lacuna_coil »

Контролните теми през годините ли ?
Погледни в темата "Теми История 1990-2007". Скорпион ги е изкарал всички. Но съм сигурна, че преди 3-4 години една от темите беше за Народнолибералната партия. Казвам го, защото в поста на Скорпион липсва. :D
Аватар
Amberglow
Паисий

Мнение от Amberglow »

Мисля, че в тази тема Scorpion е по-често споменаван даже от цар Симеон, Стефан Стамболов, княз Батенберг и тн. :lol:
Take my ego for a ride,
  • 'Cause there's nobody by my side.
lacuna_coil
Писаружяк

Мнение от lacuna_coil »

Ами дай да пуснем един Search, за да установим тази работа. :lol:
Borislavaaa
От дъжд на вятър
Курс: кандидат-студент

Мнение от Borislavaaa »

Вярно е. Скорпион за нас се превърна в нещо повече от човек, когото търсим да отговаря на всичките ни "заешки" въпроси, той е и наш приятел. Аз даже казвам, когато не знам нещо: "Ще попитам във форума, Скорпион ще каже!" :lol: . Ние много му благодарим, че съвсем безвъзмездно ни помага! И дано всеки от нас влезе, това което иска в СУ, за да можем все пак да го почерпим поне. А до тогава, предполагам, че той ще се радва, че е помогнал и това ще е духовна храна за душата му! :D
Kim Wilde - You keep me hangin' on
Borislavaaa
От дъжд на вятър

Мнение от Borislavaaa »

Вълнувате ли се много за оценките си по бел? За тях в коя тема говорите?
Borislavaaa
От дъжд на вятър

Мнение от Borislavaaa »

Искам да отбележа, че аз не съм се явявала на изпит по БЕЛ, стува ми се много по-трудно, отколкото по история и оценяването е много по-субективно. :(
Borislavaaa
От дъжд на вятър

Мнение от Borislavaaa »

Не знам дали няма да ме помислите за луда, но аз съм един от онези хора, които си казват, че ако не се случи нещо определено, което зависи от нас и изпълнението му е много просто, то определя изпълнението или неизпълнението на друго такова, което вече е много по-важно и определящо!
Който учи психология ще разбере, надявам се. Търся съмишленици.
Аватар
Amberglow
Паисий

Мнение от Amberglow »

lacuna_coil написа:Ами дай да пуснем един Search, за да установим тази работа. :lol:
ок, аз залагам, че неговото име го има повече от историческите личности и теми. :lol:
Take my ego for a ride,
  • 'Cause there's nobody by my side.
lacuna_coil
Писаружяк

Мнение от lacuna_coil »

Това за Скорпион, което каза, е много вярно ! :cheers: :D

Борислава, ти колко изкара на изпита по история ?
За оценките по л-ра - погледни в темата " Литература и история - подготовка". :D
Borislavaaa
От дъжд на вятър

Мнение от Borislavaaa »

А, за матурите. На нас никой не ни е казал, че трябва да пишем с черни химикали. Ще помоля вие да споделите при вас ще има ли камери, в друго училище ли ще бъдете, ако сте във вашето квесторите от къде ще бъдат и прочие...
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”