Рекламиране на форума сред студентите
- dimo
- Site Admin
- Специалност: РСМТ, магистратура
- Курс: семестриално завършил
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10001
- Обратна връзка:
- Anislav
- В началото бе словото
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
ne znam za foruma.. ama imam ideq za site-a http://www.uni-sofia.bg porodena ot jiteisjiq mi opit ;P Mislq 4e ima nujda ot razdel galeriq sys snimki na rektorata,za6toto toi e liceto na universiteta..a e mn trudno da se namerqt negovi snimki v internet..
- dimo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Малко е трудно и да се направят снимки отвън заради дръвчетата наоколо - евентуално би станало от някой от офисите през пътя. Миналата година опитвахме - ще потърся къде са снимките и ще напиша линка тук, когато го намеря. Ще спомена за идеята ти пред колегите. Наистина добре би било да има галерия със снимки на Ректората, както и на другите факултети.
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
Идеята е чудесна!
Аз съм виждала, и имам, картички с ректората, които са на практика много хубави снимки. Ако не могат да се направят снимки, бихме могли да сканираме картичките? Просто предложение в случай, че се окаже непосилно да се снима.
Освен това - иде есен и зима. Листата на дърветата ще опадат и ще е по-лесно да се снима
Аз съм виждала, и имам, картички с ректората, които са на практика много хубави снимки. Ако не могат да се направят снимки, бихме могли да сканираме картичките? Просто предложение в случай, че се окаже непосилно да се снима.
Освен това - иде есен и зима. Листата на дърветата ще опадат и ще е по-лесно да се снима
- dimo
- Site Admin
- Обратна връзка:
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
-
mkircheva
Re: Ha,kakvo si namerih
Plamen e kontuzen i ne znam dali ste igrae na evrokvalifikaciite,no nie ste sme v zala Kongresna i ste vikame za nego.Nali,bijou?

-
Гост
Re: Ha,kakvo si namerih
Hei,ako ima nqkoi zapalen po volleyball ili ako slu4aino u4i evropeistika da se obadi! 
- dimo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Haha, togava zna4i I'm the one 4 you
Volley-a mi e v kruvta otkakto se pomnja i propuskam da prisustvam na ma4ovete ot World League samo po uvajitelni pri4ini (nali vse njakoi trjabva6e da hodi po izpiti). I da, prieta sum Evropeistika
Do mkircheva: sukrovi6te, razbira se, 4e 6te sme v Dvoreca za evrokfalifikaciite, bez nas prosto njama smisul da izlizat da igrajat, ako nie ne sme tam nebeto sigurno 6te se sruti.Tui 4e v imeto na ob6toto blago predlagam da otidem
P.S.Nadjavam se ne si zabravila su6to, 4e ot 3 4asa sme na plaj
Cunki
Volley-a mi e v kruvta otkakto se pomnja i propuskam da prisustvam na ma4ovete ot World League samo po uvajitelni pri4ini (nali vse njakoi trjabva6e da hodi po izpiti). I da, prieta sum Evropeistika
Do mkircheva: sukrovi6te, razbira se, 4e 6te sme v Dvoreca za evrokfalifikaciite, bez nas prosto njama smisul da izlizat da igrajat, ako nie ne sme tam nebeto sigurno 6te se sruti.Tui 4e v imeto na ob6toto blago predlagam da otidem
P.S.Nadjavam se ne si zabravila su6to, 4e ot 3 4asa sme na plaj
Cunki
I'd rather sink than swim If I can't go on water
- Maria Kircheva
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- Maria Kircheva
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- Elly
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
chestno da si kaja nikakwa ideq nqmam kakwi machowe predstoqtMaria Kircheva написа:do Elly:Estestveno,4e se interesuvame ot voll. s bijou, zastoto sme ot Varna.Vkliu4i se s nqkakva prognoza za ma4ovete ot evrokvalifikaciite.
A za muzika-haresva6 li Underdoc Project?
a inache..... za Underdog Project.... ami towa tochno ne e moqt tip muzika..
A 40oz To Freedom is the only chance I have to feel good even though I feel bad...
- Maria Kircheva
- В началото бе словото
- Обратна връзка: