доц. Валери Колев ?!?!

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

humdrum
В началото бе словото

доц. Валери Колев ?!?!

Мнение от humdrum »

Колеги има ли някои отзиви за доц. Валери Колев от историческия факултет? Как са изпитите при него, заяжда ли се и т.н. :roll:
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Не знам за изпитите, честно...Но този преподавател ми преподаваше едно време на курса в уиверситета по история.Пускаше разни бъзици..Ама си падаше малко грубичък( поне така ми изглеждаше...).Така се разкрещя на едни момчета, дето говореха.... :confused2:
Чувам от познати,че държал много на присъствия :!: Пускал някакви списъци... :roll:
Аватар
Creed
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: доц. Валери Колев ?!?!

Мнение от Creed »

humdrum написа:Колеги има ли някои отзиви за доц. Валери Колев от историческия факултет? Как са изпитите при него, заяжда ли се и т.н. :roll:
Валери Колев е много готин преподавател.Не се заяжда,спокойно си изпитва 4овека,вси4ко проти4а много добре:) Не се притеснявай!
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master
Курс: завършил

Мнение от Berserker »

страшен е, мн разбран, спокоен, помага , не се заяжда...... къса месо и бяга....... не споко, мн е добър към МО, ама за ИФ..... а дано :wink:
успех :P

офф: крийди се завърна! добре си ни дошла!
Изображение

Изображение
Аватар
Creed
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Creed »

мерси бамб ;)
марш в icq сега;)
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Ако не съм закъснял много, но пак идва сесия: иска много, доста разхожда из материала, но досега няма оплакали се от оценката си при него. Поне аз не съм срещал такива колеги. И аз не се оплаква, въпреки че при него ми е първата четворка в следването.
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”