ники, той е. И повярвай, бях по-предубедена и от теб.Но като изключим футболните страсти на голяма част от колегите, всички са единодушни, че е класа като преподаване.
Този форум не става ли скучен в последно време?
Предполагам, че става винаги, когато се затопли и отделно дойде и сесия.Не се тревожи, ще мине КСК-то и млади потребителки ще запърхат с мигли от темата за потребителски снимки.После ще идат в Любов, Романтика...и ще изложат своите виждания за общочовешките въпроси, а накрая ще започне задявка с Кристо и Бавария в темата за ЧНМ.Кръговрата на живота
Спортуваш ли?
Не ми идва отвътре.Но ще се насиля скоро, защото идва лято.
Похапваш с удоволствие сладко или солено?
Е, сладко с по-голямо удоволствие, но има периоди, в киото то ме отвращава, а от солено никога не съм се отказвала.
А можеш ли да готвиш?
Засега се уча, но мисла, че се справям добре.Следващата стъпка е мусака и вече минавам в нов левъл
Кои според теб са тичпично женските дейности в да кажем двойка?
Говоренето, мрънкането, плачането, прегръщането, изслушването и понеже ти виждам следващия въпрос-това е за двамата! Като е чисто мъжка дейност, аз за какво се разкарвам до другия край на София, да върша мъжка работа ли
А мъжките(освен секс)?
За секса вече уточних.А иначе-защита, търпение, говорене също.
Как издържаш на тая жега?
Тека по паважа, как.Пия много вода, помага, но не напълно.
Ако караш колело, слагаш ли си каска?
Не, защото карам и веднъж на високосна.Виж най-малкия ми брат се екипира като войник!
Имаш ли някакви параноични страхове от сорта на да хванеш някаква зараза от улична чешма или че ако не си заключиш апартамента, задължително ще те оберат?
........
........
........
Истината е , че говориш с един доста параноичен човек.Това за училишната чешма-абсурд е да ме накараш да пия от нея.Като изляза от апартамента поне два часа мисля дали съм изключила всичко и всеки път очаквам да ми се обадят и да кажат ``Запалила си къщата``. Хипохондричка съм, но това взех да го овладявам.
Всъщност, когато си си вкъщи, заключваш ли?
Когато съм сама-да.
Смяташ ли, че всяко следващо поколение е по-тъпо(разбирай го, както искаш) от предното или нашето все пак е изключение?
Не, не смятам.Гледам ги сега приятелчетата на братята ми и тях самите-същите игри, същите закачки, същите обиди, същото префърцунено държание и преиграване на момичетата, същите диви и неконтролируеми момченца.Проблемът е че порастват по-бързо.Няма да са по-тъпи, а по тъжни от нас
Представи си следната ситуация: претъпкан рейс. Ти си седнала, пред теб също седи някакво момиче. Идва стара изморена бабка с тубите вода от Халите и видимо си търси място да седне. Ти се правиш, че гледаш нещо през прозореца с надеждата другото момиче да излезе по съвестно или пък ставаш и си отстъпваш извоюваното с голямо блъскане и чакане място, на бабката, още преди да те е помолила?
И двете съм ги правила.Но по-често ставам, защото ми е досадна тирадата за младежта.
Защо винаги някой някъде бичи нещо с флекс?
Мене питаш ли ме-нов квартал, всички сега се обзавеждат и нанасят