Аха, група неразбрани германски националисти, родени на грешното място и в грешното време - целият свят е пълен с такива онеправдани людеMachtwille написа:Родолюбиви младежи излизат на улицата, за да изразят протеста си срещу социалната несправедливост. Нещо лошо?tamerlan написа:И какво общо има размахването на неонацистки символи от групичка лумпени, пардон - свободни националисти - с деня на труда?Или може би просто "Комбат Адолф Хитлер крю" прави траурно шествие в памет на фюрера?
1 май 2009 - Хората преди всичко!
-
tamerlan
- Вазов
- Обратна връзка:
Re: 1 май 2009 - Хората преди всичко!
- Machtwille
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Това са Български националистиtamerlan написа:Аха, група неразбрани германски националисти, родени на грешното място и в грешното време - целият свят е пълен с такива онеправдани людеMachtwille написа:Родолюбиви младежи излизат на улицата, за да изразят протеста си срещу социалната несправедливост. Нещо лошо?tamerlan написа:И какво общо има размахването на неонацистки символи от групичка лумпени, пардон - свободни националисти - с деня на труда?Или може би просто "Комбат Адолф Хитлер крю" прави траурно шествие в памет на фюрера?
(или поне футболните стадиони...)
-
tamerlan
- Вазов
- Обратна връзка:
Разбира се, защо иначе ще се кръстят "Комбат Адолф Хитлер крю"Machtwille написа:Това са Български националистиtamerlan написа:Аха, група неразбрани германски националисти, родени на грешното място и в грешното време - целият свят е пълен с такива онеправдани людеMachtwille написа:Родолюбиви младежи излизат на улицата, за да изразят протеста си срещу социалната несправедливост. Нещо лошо?tamerlan написа:И какво общо има размахването на неонацистки символи от групичка лумпени, пардон - свободни националисти - с деня на труда?Или може би просто "Комбат Адолф Хитлер крю" прави траурно шествие в памет на фюрера?
(или поне футболните стадиони...)
- Шепот
- Стенограф
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Лек оффтопик:
Като сте такива родолюбци, спазвайте българската граматика и пишете "български" с малка буква, идеологически промити мозъци такива.
(:
Като сте такива родолюбци, спазвайте българската граматика и пишете "български" с малка буква, идеологически промити мозъци такива.
(:
~ Кътчето ~
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Обратна връзка:
Абе да... Феновете също пишем "Левскар" с главна буква и на мен ми харесва 
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
А мен най ме радва като викат к*рр за Левски.
И като ги пишат отборите без кавички, например в заглавия като
Ботев легна на Левски
Масажистът на Ботев...
Треньорът на Левски...
Но най-култовото е
Феновете ще освобождават Ботев
Аз все си мисля, че Ботев е щял да освободи феновете...
И като ги пишат отборите без кавички, например в заглавия като
Ботев легна на Левски
Масажистът на Ботев...
Треньорът на Левски...
Но най-култовото е
Феновете ще освобождават Ботев
Аз все си мисля, че Ботев е щял да освободи феновете...
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
- Дашо
- В началото бе словото
- Специалност: българин!
Не намирам за нуобходимо да се издребнява чак до толкова!Шепот написа:Лек оффтопик:
(:
Аз съм един млад българин, който е горд от факта че е Българин, така че не виждам проблем, да пиша Българин и Български ск главна буква. Ако се явя на изпит по Български език и Литература ще имам впредвид твоята забележка.
България надъ всичко!!!
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
Ако се явяваш на изпит по български език и литература, имай предвид, че "имам впредвид" е погрешно.
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Норвежко храсталаче,
уби всичко детско в него...
уби всичко детско в него...
- Шепот
- Стенограф
- Специалност: Книгоиздаване
- Обратна връзка:
Ами, всъщност, не смятам, че издребнявам. Който се пише родолюбец е хубаво да спазва граматическите правила на езика, който уж толкова тачи.Дашо написа:Не намирам за нуобходимо да се издребнява чак до толкова!Шепот написа:Лек оффтопик:
(:
Аз съм един млад българин, който е горд от факта че е Българин, така че не виждам проблем, да пиша Българин и Български ск главна буква. Ако се явя на изпит по Български език и Литература ще имам впредвид твоята забележка.
Но нека издребнея още малко... Само на мен ли "България надъ всичко" ми напомняна един стар лозунг "Германия над всичко"? Откъде ли беше...
~ Кътчето ~
А според теб откъде е?
Според мен е от една песен на Йозеф Хайдн от 1840-те години Das Lied der Deutschen, която днес е химн на Бундесрепубликата. Нещо против този химн ли имаш?
Според мен е от една песен на Йозеф Хайдн от 1840-те години Das Lied der Deutschen, която днес е химн на Бундесрепубликата. Нещо против този химн ли имаш?
-
tamerlan
- Вазов
- Обратна връзка:
Нищо не разбираш ти от патриотизЪма - който пише "български" с главна буква и развява байраци е "България", останалите сме "всичко". Ако въпросният освен това драска "14/88" по стените това вече е окончателно доказателство, че е въплъщение на народната памет, съвест и надежда за бъдещето на белите деца и паметта на фюрера, Тангра и прочее прословути болгарийци. Също е много важно да се кичиш с пагански символи (или да се прекръстиш на "Расате"), но същевременно да ревеш, че вместо църкви се строят джамии.Ами, всъщност, не смятам, че издребнявам. Който се пише родолюбец е хубаво да спазва граматическите правила на езика, който уж толкова тачи.
Но нека издребнея още малко... Само на мен ли "България надъ всичко" ми напомняна един стар лозунг "Германия над всичко"? Откъде ли беше...
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
А вие не драскате ли некви лозунги по стените на блоковете, бе?
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
-
tamerlan
- Вазов
- Обратна връзка:
Драскаме - любимият ми е "Станишев, Първанов, всички при Луканов"JudyRamone написа:А вие не драскате ли некви лозунги по стените на блоковете, бе?
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ахах... еми, пак ми се види крайно, ама поне хвала за отношението
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"