Facebook and MySpace

Място за дискусии на протребителите на форума на СУ

Модератор: Плазмодий

Публикувай отговор
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Re: Facebook

Мнение от allshallperish »

Kristiyana написа:Хахаха замислих се, че не съм първата... но има ли значение? Понеже съм от ДНЕС във форума и не съм прегледала много, много какви са били темите преди. Извинявам се, ако някой случайно се е отегчил от подобни теми.. но не ми се вярва :wink:
Повярвай :mrgreen:
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Kristiyana
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от Kristiyana »

Не я чети, като не ти е интересна.... :mrgreen: Много сте интересни... хем не те интересува, хем пак отваряш да четеш :mrgreen: :mrgreen:
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър

Kristiyana написа:Не я чети, като не ти е интересна.... :mrgreen: Много сте интересни... хем не те интересува, хем пак отваряш да четеш :mrgreen: :mrgreen:
Долавам заяждане ? :|
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

Пожелавам ти всичко най...във форума па и във фейсбука...но (приятелски съвет)...изчакай известно време преди да почнеш да пускаш теми...разгледай форума...в него има всичко за всички :)
...щото ей сега ще дойде една "лоша" кака...дето ника и свети в червено...и ще раздаде шамари след което ще заключи темата... :)
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Kristiyana
В началото бе словото

Мнение от Kristiyana »

Дичоу... наистина си прав, но пък нали знаеш ентусиазма на новите (т.е. аз :) ) А и той (ентусиазма) ми е подсилен и от хубавите резултати на предварителните. Но явно не трябваше да избързвам. В един друг форум и аз така се ядосвах като някой пускаше тема, която вече я има и то в няколко варианта :) Хайде сега всички с право се ядосвайте колко лошо нещо съм направила :) Инача хората с "червен" ник са ми ясни кои са... най-вероятно ще я закрият, нямам против... :)

Относно това със заяждането с "палавото" момиче.... просто усетих ирония в изказа ти, кажи, ако не съм права. Ще се извиня ... Аз съм за справедливостта, нали ще ставам адвокат :)
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър

Мнение от Дичоу »

А иначе търсената тема е тооочно 4 по-долу... http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... f=8&t=9709
...вече ти пуснах рикуест във фейсбука...
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър

Kristiyana написа:Дичоу... наистина си прав, но пък нали знаеш ентусиазма на новите (т.е. аз :) ) А и той (ентусиазма) ми е подсилен и от хубавите резултати на предварителните. Но явно не трябваше да избързвам. В един друг форум и аз така се ядосвах като някой пускаше тема, която вече я има и то в няколко варианта :) Хайде сега всички с право се ядосвайте колко лошо нещо съм направила :) Инача хората с "червен" ник са ми ясни кои са... най-вероятно ще я закрият, нямам против... :)

Относно това със заяждането с "палавото" момиче.... просто усетих ирония в изказа ти, кажи, ако не съм права. Ще се извиня ... Аз съм за справедливостта, нали ще ставам адвокат :)
Като ще си правист, тва значи ли, че всички трябва да ти обръщаме внимание :roll: , има още хиляди като тебе.
Но стига спам. Айде честито постъпване и гледай повече темите ;).

ПП: ПАЛАВО ? :mrgreen:
Последно промяна от allshallperish на 12 Май 2009, 19:12, променено общо 1 път.
Kristiyana
В началото бе словото

Мнение от Kristiyana »

Видях... току-що ти потвърдих във facebook :)
Kristiyana
В началото бе словото

Мнение от Kristiyana »

allshallperish написа:
Kristiyana написа:Дичоу... наистина си прав, но пък нали знаеш ентусиазма на новите (т.е. аз :) ) А и той (ентусиазма) ми е подсилен и от хубавите резултати на предварителните. Но явно не трябваше да избързвам. В един друг форум и аз така се ядосвах като някой пускаше тема, която вече я има и то в няколко варианта :) Хайде сега всички с право се ядосвайте колко лошо нещо съм направила :) Инача хората с "червен" ник са ми ясни кои са... най-вероятно ще я закрият, нямам против... :)

Като ще си правист, тва значи ли, че всички трябва да ти обръщаме внимание :roll: , има още хиляди като тебе.
Но стига спам. Айде честито постъпване и гледай повече темите ;).

ПП: ПАЛАВО ? :mrgreen:
Ахахахах.... значи не греша. Заяждай се... и ... как беше, мила ..... "Аз съм над тези неща!" :mrgreen:
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър

Мнение от Дичоу »

allshallperish@
Като разгледаш фейсбука на мацката ще откриеш, че "палава" е доста меко казано :)
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър

O, Боже :mrgreen: ! Май не трябваше да те добавям във фейсбуук :mrgreen: .
Аре споко, адни ме :mrgreen: .
allshallperish@
Като разгледаш фейсбука на мацката ще откриеш, че "палава" е доста меко казано :)
Бе, как да й видя снимките :mrgreen: ?
although
Плиний Стари
Обратна връзка:

Мнение от although »

Дичоу написа:Като разгледаш фейсбука на мацката ще откриеш, че "палава" е доста меко казано :)
Адд-ната е... :wink:
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

Налазена е :lol: :P
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Тук е момента да споделя тайната ми конвенция с Бавария, която засяга правистките. За него - задочните, за мен - редовните. Ако не сте страна по конфенцията, не се занимавайте с момичето...

пс: Добре дошла, сега ше те добавя, че нещо не съм адвал последните часове никого...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Много сте лоши с новобранците, баси! Ако и ние на времето бяхме такива, форумът да е починал...
Дерзайте! :mrgreen:
Публикувай отговор

Обратно към “Потребители”