Предлагани сайтове

Въпроси, идеи и препоръки относно университетския уеб сървър, форума и страницата на Софийския университет. Държим на вашата обратна връзка!!!
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Предлагани сайтове

Мнение от Бeтон »

Говоря за IE8

Тази услуга Майкрософт ли я поддържат (като че ли този адрес https://ieonline.microsoft.com/slice.aspx е нещото от който става изчерпването на инфото) или си е самостоятелна? От страницата на форума нищо не се предлага, а на страницата на СУ се предлагат унсс, пловдивския, Монтана инфо :? :? :? :?
Майкрософтска им работа. :evil: :evil: :evil: :evil: Отново неща, които биха били полезни, но реализация - слаба.
Изображение
Аватар
Лорд Носферату
Легендарен флуудър
Специалност: Английска филология
Курс: четвърти

Re: Предлагани сайтове

Мнение от Лорд Носферату »

Ха-ха-ха! A, не! Майкрософтци ще ме убият! :lol: :lol:
Тъкмо си мислех, че има надежда за тях, като гледам уиндоус 7 и те какво... официално слагат спайуер в ИЕ :lol: :lol:

Иначе - да, "поддържа" се от Микрософт. ИЕ им праща информация за това какви страници гледаш и там някоя програмка ти дава предложения на други страници. Примерно ако 50% от хората, посетили страницата на СУ, са посетили и страницата на УНСС, предложението за УНСС ще ти излезе.
Поне така го разбирам, де, щото за мен ИЕ има само една функция - да се свали Firefox при нова инсталация. :Р (Ако инсталацията е уиндоус)
I'm one lab accident away from being a supervillain.

Изображение

Из История славянобългарска
Димо лекува
Публикувай отговор

Обратно към “Предложения за форума и правила”