machiavelli написа:Еее аз в пети клас спечелих колело, ама много гъзарско колело, е после го продадох, щот си имах де. Ааа беше награда за "Най-красива рисунка". Ааааааа вие с шестици ми се хвалите, на аз колело спечелих...
а мама ти казва, че си най-умното и красиво дете на света.
П.П А кога ли ще ни хване паниката за оценките по БЕЛ
BLUSH написа:като ме интерсува ще си задавам колкото искам глупави въпроси
Задавай си мен най-малко ме интересува, но говори лошо за теб. Имаш 5.63 на кандидат-студетнски изпит и задаваш въпрос, на който и кандидат-гимназист ще ти каже отговора. Нищо лично спрямо теб, просто констатирам
Нямам намерение да отговарям на глупави коментари..По география нямате ли си достатъчно теми за разискване
Изпуснал съм една буква и при теб се случва, така че не издребнявай. Не мога да ви разбера с твоята колежка, какво наблягате на думата "глупави" коментари. Неспособността ви да ми опониране не прави коментарите ми глупави. Географията е замряла тема не ми е интересно там
"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
machiavelli написа:Еее аз в пети клас спечелих колело, ама много гъзарско колело, е после го продадох, щот си имах де. Ааа беше награда за "Най-красива рисунка". Ааааааа вие с шестици ми се хвалите, на аз колело спечелих...
а мама ти казва, че си най-умното и красиво дете на света.
П.П А кога ли ще ни хване паниката за оценките по БЕЛ
Очаквам тези дни да се започне от сутрин до вечер : "айде де,тия резултати що ги няма" хахаха
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят.. Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават... Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
Искаш да опонираме ли ? Единствената причина да не се случи е това,че темата е създадена не за да се четат спрове,но щом толкова държиш нямаш никакви проблеми.Минималния бал за право момиче е 26 там и някакви си стотни ,което означава -това не е бала от първо или второ класиране...така че въпроса си ми е съвсем уместен,защото бала за първо примерно е бил 28,16...а мен не ме интерсува 3-тото класиране ,защото искам да си сметна и да преценя има ли смисъл да кандидаствам в унсс и после да плащам глоба за дипломата си..Сега въпроса ми достатъчно ясен ли ти се струва или трябва като питам нещо да се отчитам по -подробно
Щастието не бива да е крайната цел,а начин на живот
Аз пък учих темата за Асеневци буквално докато чаках в 8 часа да отворят вратите за да влезнем по залите.Учил съм я някъде 4-5 часа миналата година, но не съм писал примерна тема, даже бях забравил почти всичко.
Та резултата от 20-25 минути учене, не много аналитичност е 4.25.Споменах само един извор, но затова пък фактологията ми беше супер пресна в главата и последователността на събитията ми беше желязна.Ако бях учил по-стабилно 5.80-6.00 сигурно щях да имам, но в последно време имах доста ангажименти и уви нямаше как да стане.Ако се беше паднал Борис или Симеон 5+ беше сигурно, но и така се развиха благоприятно нещата.
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...