За последното убийство в София

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Re: За последното убийство в София

Мнение от ники »

Предлагам протест пред НС! Това е универсалното решение на всички проблеми в България и в частност на всеки българин. Има доказана стопроцентова ефективност. Да се съберем да повикаме малко "оставка" на площада и после вече може да си викаме "гражданското общество", защото сме будната съвест на страната. Кой е навит? После ще пийнем бирички в Борисовата.
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Вчера Кремиковци протестираха. Бях пряк свидетел и за щастие бях пеш. Задръстването на военния клуб беше колосално. Всмисъл - завишено като за понеделник 10 часа.
За Кремиковци така и не се реши, какво ще го правят :?
Изображение
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

Бeтон написа:Вчера Кремиковци протестираха. Бях пряк свидетел и за щастие бях пеш. Задръстването на военния клуб беше колосално. Всмисъл - завишено като за понеделник 10 часа.
За Кремиковци така и не се реши, какво ще го правят :?
А това на Околовръстното видя ли го? Беше ужасно... Ми те нищо няма да постигнат с тия протести, държавата ли да им ги даде тия пари? Като предприятието е частно? Общо взето и те не знаят. По- добре да осъдят собственици, съдружници и така.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Митал, Лупи, особено последния добра предпоставка да се омаже всичко... Та тоя миндил източи милион от завода с Мургина. Това е милион, не са 100 лв. И после се чудят, къде им са заплатите. А тоя се разхожда на свобода. Аре Стависки е на свобода, ама мина през 3 инстанции до окончателното решение - условна присъда от 2,5 години без право на обжалване. А срещу Лупи няма два реда черно на бяло.

Характерни гримаси на Лупи:

Тук лъже, но и сам не си вярва
Изображение

Тук е щастлив от поредната си лъжа, че е минала
Изображение

Нотка на недоверие - "аве верват ли ми?"
Изображение

В богаташките среди с крадените пари
Изображение

В крайна сметка - на свобода
Изображение

От друга страна - Европа натиска, че нямало сероочистки... и едва ли не е най-големия цирей на Европа. Какво да кажем ние, като ни е до гъза :shock: :shock: :shock: :shock:

Ама нещата май вървят - нет человек, нет проблем. Те повечето от работниците са от провинцията... сега ги чакат да се навикат и после ще ги запратят натам. Еба си гаврата. А тоя завод е бил мастодонт - гордостта на българската тежка промишленост.

Само вижте управата на Кремиковци
http://www.kremikovtzi.com
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”