КСК 2009 - История
-
butterbutter
- Пишете, о, братя
- Специалност: Право
- Курс: първи
Re: КСК 2009 - История
тези с две 6.00 не са много
иначе според мен балът ще се вдигне, защото има два изпита по литература
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Естествено ,че ще се вдигне ....
ъъъ за кое ставаше въпрос, ааа за бала, е той няма да се вдигне, проумейте го, затъпяваме. Имам статистика, повЕрвайте ми!
ъъъ за кое ставаше въпрос, ааа за бала, е той няма да се вдигне, проумейте го, затъпяваме. Имам статистика, повЕрвайте ми!
- Spondaic
- Да живей словото
- Курс: втори
Задавай си мен най-малко ме интересува, но говори лошо за теб. Имаш 5.63 на кандидат-студетнски изпит и задаваш въпрос, на който и кандидат-гимназист ще ти каже отговора. Нищо лично спрямо теб, просто констатирамBLUSH написа:като ме интерсува ще си задавам колкото искам глупави въпроси
"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
Новата история е един малък ужас.Ходете палете свещички да не се падне на редовния ,защото много хора ще изгорят
.
- mize
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
офф да да и аз съм така ;(happyswift написа:Ох, аз да сядам да уча за матурата по БЕЛ, че оценката от дипломата ми ще е 5.00 и да си вдигна малко оценката от дипломата
-
AufBraun
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Примерно искам МИО, с 5.15 по история колко г/д ми трябва по немски...или взимат по-високата оценка от матурата, изпита и оценките през годините
....момче съм 
ЛЕВСКИ СОФИЯ - НАШИЯТ ЖИВОТ
-
svd
- От дъжд на вятър
- Специалност: Международни отношения
В СУ има МО , не МИО .AufBraun написа:Примерно искам МИО, с 5.15 по история колко г/д ми трябва по немски...или взимат по-високата оценка от матурата, изпита и оценките през годините![]()
....момче съм
Иначе бала се образува 2 х изпита по история 1 х изпита по език + по-високата оценка по БЕЛ и История от дипломата или матурата - зависи къде ще ти е по-висока
-
Borislavaaa
- От дъжд на вятър
blush не задава глупав въпрос, а получава глупав отговор. Тя знае, че макс бал е 30, но пита какъв е макс бал, с който е прието момиче. Например, той може да е 29, 23. 
Kim Wilde - You keep me hangin' on
- Spondaic
- Да живей словото
- Курс: втори
И какъв глупав отговор е получила, че не виждам да има такова нещо. То може и 29,97 да е, ама това никой не ти го гледа, именно за това има минимален бал. Хората гледат да го покрият, а не кой е по-по най, че да е на върха на пирамидата. Ако толкова държи да потърси информация от "компетентните" лица, но съм сигурен, че всеки ще и се измее и затвори телефонаBorislavaaa написа:blush не задава глупав въпрос, а получава глупав отговор. Тя знае, че макс бал е 30, но пита какъв е макс бал, с който е прието момиче. Например, той може да е 29, 23.
"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
-
AufBraun
- В началото бе словото
Мерсиsvd написа:В СУ има МО , не МИО .AufBraun написа:Примерно искам МИО, с 5.15 по история колко г/д ми трябва по немски...или взимат по-високата оценка от матурата, изпита и оценките през годините![]()
....момче съм
Иначе бала се образува 2 х изпита по история 1 х изпита по език + по-високата оценка по БЕЛ и История от дипломата или матурата - зависи къде ще ти е по-висока
ЛЕВСКИ СОФИЯ - НАШИЯТ ЖИВОТ
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Никак не умеете да търсите информация...
Ето как се образуват баловете: http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... obrazuvane
Ето как се образуват баловете: http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... obrazuvane
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
аз съм с 2 шестици от дипломата ......( само да се изфукам де,не че ви интересува хаха )
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Еее аз в пети клас спечелих колело, ама много гъзарско колело, е после го продадох, щот си имах де. Ааа беше награда за "Най-красива рисунка". Ааааааа вие с шестици ми се хвалите, на аз колело спечелих...

-
BLUSH
- Постоянно присъствие
Spondaic написа:Задавай си мен най-малко ме интересува, но говори лошо за теб. Имаш 5.63 на кандидат-студетнски изпит и задаваш въпрос, на който и кандидат-гимназист ще ти каже отговора. Нищо лично спрямо теб, просто констатирамBLUSH написа:като ме интерсува ще си задавам колкото искам глупави въпроси
Нямам намерение да отговарям на глупави коментари..По география нямате ли си достатъчно теми за разискване
Щастието не бива да е крайната цел,а начин на живот
-
BLUSH
- Постоянно присъствие
Borislavaaa благодаря за подкрепата..а Spondaic на теб какво да ти кажа..ако някой ми се ИЗМЕЕ по телефона проблема ли си е мой 
Щастието не бива да е крайната цел,а начин на живот